- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.841
o kadar kendimi aceleye sokmaya gerek yok ki derya korunma surem literature gore uc ay ama bana doktorum hic beklemeyebilirsin demisti ben istemedim zihinsel olarak toparlanmam lazimdi cunku 2 ay gecti bile bundan sonra iste anca yeni yeni isiniyorum ocaktan itibaren donucem sahalara insallahh:))
amann roseee üzüldüğün şeye bak cnm yaa...boşver sen ne dediklerini. deseydin o koca teyzeye bz topicte sıraya girdik ona göre doğurcaz bnm sıram gelmedi die
haticeeeee huhhhhuuuu az kaldıı :) amanda aman miniğini görcekmişde aman:) bnde görmek istiyom tosunumu yaa çok özledm... daha 12 gn var.
serpillll avatraın göz alıyo yaaa sürekli değişiyo böle baktıkca tuaf oluyom kız :)
deryaa sesszsin kuzum bugn?
selmaaa küçük eşeğe bayıldum yaaaaa
memnun oldum burcucummm..son olayim dusuk benim kurtaj oldum 2 ay once madem sende burdasin artik benim acim iste bu yuzden taze daha..ama sabrediyorum biliyorum cunku bi gun mukafatini alacagim bebekle yada bebeksiz Rabbim nasil uygun gorduyse oyle..dualarda artik sende dilimdesin dger kizlar gbi btun kalbimle dua ediyorum hepimiz icin...
çok üzüldüm canm rabbim sabır versin olsun bak en azından hamile kalabildiğini biliyosun çok insan var tahlillleri normal olup hamile kalamayan rabbim gönlümüzdekini afiyetli bi şekilde en kısa zamanda bize göndersin inşaallah ...
uzuldum evet esmaaa:"((ama cocuklara derler ya opeyim de gecsin dyeamann roseee üzüldüğün şeye bak cnm yaa...boşver sen ne dediklerini. deseydin o koca teyzeye bz topicte sıraya girdik ona göre doğurcaz bnm sıram gelmedi die
haticeeeee huhhhhuuuu az kaldıı :) amanda aman miniğini görcekmişde aman:) bnde görmek istiyom tosunumu yaa çok özledm... daha 12 gn var.
serpillll avatraın göz alıyo yaaa sürekli değişiyo böle baktıkca tuaf oluyom kız :)
ayy cok seker bu yaaa kulaklara bakkk tama sipa olmuss
gecmis olsun canimmm nyseki az kaldi eve gitmene is stresindendir muhakkakBaşım ağrıyo ya ne biçim
saol canim benim...zaten benim de kendime dayanagim hep bu oldu en azindan neymis tedavisiz tahlisiz hamile kalabiliyomusum buna siginarak teselli buldum hep...dedgn gbi bana ve isteyen herkese gondersin INSAALLAH....memnun oldum burcucummm..son olayim dusuk benim kurtaj oldum 2 ay once madem sende burdasin artik benim acim iste bu yuzden taze daha..ama sabrediyorum biliyorum cunku bi gun mukafatini alacagim bebekle yada bebeksiz Rabbim nasil uygun gorduyse oyle..dualarda artik sende dilimdesin dger kizlar gbi btun kalbimle dua ediyorum hepimiz icin...
çok üzüldüm canm rabbim sabır versin olsun bak en azından hamile kalabildiğini biliyosun çok insan var tahlillleri normal olup hamile kalamayan rabbim gönlümüzdekini afiyetli bi şekilde en kısa zamanda bize göndersin inşaallah ...
Önemli olan o zaten kendini hazır hissetmen, o sürelere bağlı kalmaya gerek yok bence..
sen nasıl istiyorsan ona göre hareket et, hazır değilim dersen 6 ay da korunabilirsin sonuçta bu kişinin kararı,
inşş rabbim gönlüne göre versin canım ya, fazla bekletmesin inş.
aynen oyle bitanemm...doktorum deneyebilirsin hemen demisti ama benim kararim en az iki ay beklemekt o da gecti cok sukur..
simdilerde toparlanmis olmaliym ki icimdeki ses kulagima fisildamaya basladi..sanirim artik hazirim yeniden denemeye..
hakkimda ve hakkimizda hayrlisi olsun insaallah bebisimmm
var misin 2012 bizim yilimiz olsun gumletelim burayii
bnde aldım:) koca göebeğimden görünmeyen kukuşumu örtmk için kullancam onu tabi giymeyi becerebilirsem.
artık anne donları giymeye başladım ya
selmacım bn senn bu tabunu yıkacam. bnde ilk deli gibi erik kiraz yemiştim. halada öyleyim meyve versnler gözüm bişi görmüyo valla. bnde kız mı acaba dyidum ama paşa çıktı. bunlara çok inanmamak gerek tutmuyo hiçbiri bnce
melekcim inşallah gönlündeki olur cnm. bn hiçbişi hissedemedim kız erkek diye ama 12 haftada doktorum büyük ihtimalle erkek dedi bana. hayırlısı cnm sabrt azcık kaldı.
burcu allah raazı olsun senden hatimlerden biri benim biride zuhalin olsun ozamn en önce doğuracak biziz. ağzına sağlık. allah gönlündekini versn sana çok bekletmeden.
Eki Görüntüle 317052 Eki Görüntüle 317044 Eki Görüntüle 317045 Eki Görüntüle 317046 Eki Görüntüle 317048 Eki Görüntüle 317049 Eki Görüntüle 317050 Eki Görüntüle 317051
kısçeler bebettodan geliyorum oğluma ciciler aldım ilk ayakkabısı
Deryacım geçmiş olsun canım ağrı kesici almadınmı
esma nasıl heyecanlıyım bilemezsin sanki içimde bi kuş var habire kanat çırpıyor.şuan gözümden yaşlar iniyor durmadan mesela çok tuhafım
Eki Görüntüle 317052 Eki Görüntüle 317044 Eki Görüntüle 317045 Eki Görüntüle 317046 Eki Görüntüle 317048 Eki Görüntüle 317049 Eki Görüntüle 317050 Eki Görüntüle 317051
amann roseee üzüldüğün şeye bak cnm yaa...boşver sen ne dediklerini. deseydin o koca teyzeye bz topicte sıraya girdik ona göre doğurcaz bnm sıram gelmedi die
hulya kıs senı napmalı kafayı yedın sen alısverıse vurdun kendını hangı bırını gıycek velet sıra gelmıcem ama harıkalar en guzel gunlerde gıysın ıns
Deryacım geçmiş olsun canım ağrı kesici almadınmı
esma nasıl heyecanlıyım bilemezsin sanki içimde bi kuş var habire kanat çırpıyor.şuan gözümden yaşlar iniyor durmadan mesela çok tuhafım
hulya kıs senı napmalı kafayı yedın sen alısverıse vurdun kendını hangı bırını gıycek velet sıra gelmıcem ama harıkalar en guzel gunlerde gıysın ıns
değişiklik olsun dedim tatlım değiştirrim bi ara gözler yorulmasın:):)
yaaa hüülyaaa çok güzeller güzel günlerde giysin paşamız üff bende almak istiyorum ama daha çok erken
bunlar çok şirin bizim burada yok bebetto ama çok şirin şeyler varmış fiyatları nasıl internetten ısmarlarım olmazsa bende
Anammmmmmmmm çok güzel bunnaaaaaaar
hülya ortada yoksa zaten anlayınki alışverişte :))
almadım cnm yaaa ne bileyim eve gidip dinlenince geçer diye düşnüüyorum inşş
cnm bnm yaaaa süper olacak bak çok az kaldıııııııııııı
Selma kızzz sende Mina' yı duydun artık akarsın Bursa çarşı pazarlarınaaaa
walla söylemesi ayıp bu gördüklerinin hepsine 109 lira verdim ( eşimi yolup duruyorum bu aralar adam iflas bayrağını çekmek üzere )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?