Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Önemli olan o zaten kendini hazır hissetmen, o sürelere bağlı kalmaya gerek yok bence..
sen nasıl istiyorsan ona göre hareket et, hazır değilim dersen 6 ay da korunabilirsin sonuçta bu kişinin kararı,
inşş rabbim gönlüne göre versin canım ya, fazla bekletmesin inş.

başım ağrıyo brz tatlım akşam olsun diye ipi bağladım çekiyorum
bide sürekli yerimden kaldırdılar bgn beni otur kalk şapşal oldum
yazamadım burayada pek :))

uzuldum evet esmaaa:"((ama cocuklara derler ya opeyim de gecsin dye
benimki de o hesap saolsun canlarimm yarama uflediler ve onlar ufleyince gectii bileneeee
Eki Görüntüle 316996

kızzllaarr su esege bakın bayıldım
ayy cok seker bu yaaa kulaklara bakkk tama sipa olmuss
Başım ağrıyo ya ne biçim
gecmis olsun canimmm nyseki az kaldi eve gitmene is stresindendir muhakkak

Deryacım geçmiş olsun canım ağrı kesici almadınmı
esma nasıl heyecanlıyım bilemezsin sanki içimde bi kuş var habire kanat çırpıyor.şuan gözümden yaşlar iniyor durmadan mesela çok tuhafım

ya işte esmacım ögrenene kadar insan merak edyr az kaldı ama insan sabırsız oluyo allahım hayırlsını versn inş kısmet artık

oyyyyyyyyyyyy kıyamam ya canım benm normaldrbi anda farklı bi durum yaşanıyo mutlulukla olan göz yaşların mutlulukla dönsn tekrar canım anlıyorz seni

hattıııceeeee sen hıc ıdrar testı yaptınmı
hanı demıstınya bıkere ben hıc cıft cızgıyı gormedım dıe kız yapmadıysan yap ve sakla

değişiklik olsun dedim tatlım değiştirrim bi ara gözler yorulmasın:):)

yaaa hüülyaaa çok güzeller güzel günlerde giysin paşamız üff bende almak istiyorum ama daha çok erken

hulya kıs senı napmalı kafayı yedın sen alısverıse vurdun kendını hangı bırını gıycek velet sıra gelmıcem ama harıkalar en guzel gunlerde gıysın ıns

doğru diyon walla bi gör dünya eşyası oldu ama eksik çok kız yavaş yavaş almak lazım biyerden.. anası onun totosuna kurbann olsunnn
artık bi süre birşey almam ben

sen ne yaptın almaya başladın mı canım

Anammmmmmmmm çok güzel bunnaaaaaaar
hülya ortada yoksa zaten anlayınki alışverişte :))

almadım cnm yaaa ne bileyim eve gidip dinlenince geçer diye düşnüüyorum inşş
cnm bnm yaaaa süper olacak bak çok az kaldıııııııııııı

hulya kıs senı napmalı kafayı yedın sen alısverıse vurdun kendını hangı bırını gıycek velet sıra gelmıcem ama harıkalar en guzel gunlerde gıysın ıns

Selma kızzz sende Mina' yı duydun artık akarsın Bursa çarşı pazarlarınaaaa

değişiklik olsun dedim tatlım değiştirrim bi ara gözler yorulmasın:):)

yaaa hüülyaaa çok güzeller güzel günlerde giysin paşamız üff bende almak istiyorum ama daha çok erken

çok sabırsız oluyo insan dimi bende oldum olalı hemen alayım istyrm eşimde şaşırıyr bu ne telaş diyo daha erken diyo

bunlar çok şirin bizim burada yok bebetto ama çok şirin şeyler varmış fiyatları nasıl internetten ısmarlarım olmazsa bende

walla söylemesi ayıp bu gördüklerinin hepsine 109 lira verdim ( eşimi yolup duruyorum bu aralar adam iflas bayrağını çekmek üzere )

hülyaa güle güle giysin tosunun cicilerini maşaallah hepsi çok güzel.
bnde durduramıyorum kendimi dün bnde ciciler aldım oğluma. mağazaları alsam doymıcam o derece yani. haftaya odamız gelcek yerleştirip göndercem size resmlerini:)

teyzesi gel bizde beraber alalım cicileri sanada banada en güzellerini

walla söylemesi ayıp bu gördüklerinin hepsine 109 lira verdim ( eşimi yolup duruyorum bu aralar adam iflas bayrağını çekmek üzere )

Adamı yoluyon yoluyon sonrada gümüş kolye alınca pinti diyon napsın adam ona bişiy kalmıyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…