Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hattıııceeeee sen hıc ıdrar testı yaptınmı
hanı demıstınya bıkere ben hıc cıft cızgıyı gormedım dıe kız yapmadıysan yap ve sakla

yaptım pazar günü sabah saat tam 10.00 da ama inan hiçç aklımda yoktu uyandım acaba oldummu olmadımmı dedim kalktım yataktan sonra hadi yap ne kaybedicenki nasıl olsa yok kızım dedim idrarım rengi turuncuydu bide şaşırdım görünce sonra yaptım bi kaç saniye sonra iki çizgi oldu gözlerimi ovuşturyorum acaba benmi yanlış gördüm diye odaya bi koşuşum vardı banyodan eşim uyuyordu artık nasıl grip bağrdıysam yataktan zıpladı noluyor diye :)))) buna bak sana kaç tane var dediği hatırlıyorum 1 saate yakın sadece seyrettim abartmıyorum çok güzel bişeydi.3 sene sabrımın sonun mukafatım hayatımda ilk defa gördüm ben çift çizgi inş sonuda güzel olur rabbim herkese versin evlat çok zor

değişiklik olsun dedim tatlım değiştirrim bi ara gözler yorulmasın:):)

yaaa hüülyaaa çok güzeller güzel günlerde giysin paşamız üff bende almak istiyorum ama daha çok erken

walla ben cinsiyeti öğrenene kadar zor tuttum kendimi.. öğrendiğim gibide alışverişe vurdum kendimi.. çok almak istiyosan unisex ciciler alabilirsin hem kıza hem erkeğe uygun

bugun esıme takılıyrum sana kustuk dıe kız dedı dr ama bısıcık almadık daha kızımıza dedım
esımde hafta sonu chiccoya bebettoya bebeler sarayına goturcekmıs kızımla bızı artık ucundan tutmak lazım dımı ama
bende esımle almak ıstıyorum yoksa heykele ınmem 10 dak ama babasıda gorsun dımı

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

yokh, melek63, canebru33, srdrhly+, lugesma, tansell, kocasininsultani, alaraburcu, haticemavi, rose86

herkesler burda yaşasınnnnnnnnnnnnn e niye konuşmuyosnz bakim

walla söylemesi ayıp bu gördüklerinin hepsine 109 lira verdim ( eşimi yolup duruyorum bu aralar adam iflas bayrağını çekmek üzere )
bebeiş eşyaları pahalı kıııııııııııı bende eşime payalayı hazırla diyrm baya bi gidici olcak o payalar diyrm oda beni sinir edyr bebek işte bi kaç parça alırız olur biter bende hele bi alma zamanı gelsn bi kaç parçamı görrsn diyrm

Merhaba arkadaslar,
Ben de 3,5 aylik evliyim ve 7 haftalik hamileyim. İki gun once bebegimin kalp atislari duyulmadi diye ölü bebek teshisi konuldu. Ben bir umut biraz daha beklemek istedim ama muhtemelen kurtaj olacagim
Benim de bir melegim olsun istiyorum, bu yuzden bu durumda olmak beni uzuyor. Ama inaniyorum ki rabbim en dogru zamanda bize bu duyguyu nasip edecek ve meleklerimizi kucagimiza alacagiz :)

canım çok geçmş olsun bende kürtaj oldum ilk bebişime zor bişi ama kısmet herşey zaten yeni evliymşsn olur canım merak etme zamanını beklyr demekki

arkadaşlar ben kaçtım eşim geliyomuş masayı hazırlayım yarın görüşürüz inşaallah rabbim gönlümüzdeki güzellikleri hayatımızda görmeyi nasip etsin ...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

en iyisi canım eşinle git paralar onun cebinden çıkınca fazla pahalı gelmiyo ben bidaha ynlız gitmem

Rabbim gülen yüzünü soldurmasın haticem hep mutlu ol yavrunu kucağına aldığın günleri de hep birlikte göreceğiz inşallah

walla ben cinsiyeti öğrenene kadar zor tuttum kendimi.. öğrendiğim gibide alışverişe vurdum kendimi.. çok almak istiyosan unisex ciciler alabilirsin hem kıza hem erkeğe uygun

şu pıtpıtlarını bi duysam öyle bi kaç bişey alırım belki şimdiden almak istemiyorum , ne zor beklemek

ben azcıkın rahatsızım bakınıyorum gördüklerimi yazıyorum canım

en zoru bu işte , Rabbim yardımcın olsun canım az daha bekle 9.hafta da bile kalbi atanlar oluyormuş Rabbim çok büyük , hakkında hayırlısı olur inşallah

aman işi ne kocaların bırakın çalışıp didinsinler :)

bu aradaaaaaaaaaa eve gitmeme çok az kalmış ayyy sevindirik oldummm

merhaba canm hosgeldin...anlattgin durumun bu topicteki en canli ornegi benim teshisin missed abortus olmali tam da benim yasadigim durumun aynisi.... uzulme hic cok guclu olman lazim bnde 2 ay once kurtaj oldum eger teshisten yana suphen yoksa sana tavsiyem erteleme cunku Allah korusun ole bi durumda bebgin seni zehirlemesi de sozkounusu olabiliyo seni korkutmak istemem ama birden fazla doktora danis ve geregi nyse bi an once yapilmasina izin ver Allah herseyin sabrini veriyo merak etme bende dayanam diyodum geldi gecti bilee..
rabbim yar ve yardimcin olsun...

ben azcıkın rahatsızım bakınıyorum gördüklerimi yazıyorum canım

Giriş tarihi 08-12-2009 Şimdiki Aktivite Konuya Cevap Yazıyor 2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı Son Aktivite Bugün 17:37 Avatar

gene yakaladım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
yaww kızlar burnum şırıl şırıl kanadı şimdide midem bulanıyo başım ağrıyo.
çok sinir yaptım bugün kndime herhalde. oğlumun tekmeleride çok kuvetli bugn maşallahhh oda acıtıyı karnımı...
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…