- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.861
hattıııceeeee sen hıc ıdrar testı yaptınmı
hanı demıstınya bıkere ben hıc cıft cızgıyı gormedım dıe kız yapmadıysan yap ve sakla
değişiklik olsun dedim tatlım değiştirrim bi ara gözler yorulmasın:):)
yaaa hüülyaaa çok güzeller güzel günlerde giysin paşamız üff bende almak istiyorum ama daha çok erken
doğru diyon walla bi gör dünya eşyası oldu ama eksik çok kız yavaş yavaş almak lazım biyerden.. anası onun totosuna kurbann olsunnn
artık bi süre birşey almam ben
sen ne yaptın almaya başladın mı canım
bebeiş eşyaları pahalı kıııııııııııı bende eşime payalayı hazırla diyrm baya bi gidici olcak o payalar diyrm oda beni sinir edyr bebek işte bi kaç parça alırız olur biter bende hele bi alma zamanı gelsn bi kaç parçamı görrsn diyrmwalla söylemesi ayıp bu gördüklerinin hepsine 109 lira verdim ( eşimi yolup duruyorum bu aralar adam iflas bayrağını çekmek üzere )
hülyaa güle güle giysin tosunun cicilerini maşaallah hepsi çok güzel.
bnde durduramıyorum kendimi dün bnde ciciler aldım oğluma. mağazaları alsam doymıcam o derece yani. haftaya odamız gelcek yerleştirip göndercem size resmlerini:)
walla ben cinsiyeti öğrenene kadar zor tuttum kendimi.. öğrendiğim gibide alışverişe vurdum kendimi.. çok almak istiyosan unisex ciciler alabilirsin hem kıza hem erkeğe uygun
Adamı yoluyon yoluyon sonrada gümüş kolye alınca pinti diyon napsın adam ona bişiy kalmıyo demekki
canım çok geçmş olsun bende kürtaj oldum ilk bebişime zor bişi ama kısmet herşey zaten yeni evliymşsn olur canım merak etme zamanını beklyr demekkiMerhaba arkadaslar,
Ben de 3,5 aylik evliyim ve 7 haftalik hamileyim. İki gun once bebegimin kalp atislari duyulmadi diye ölü bebek teshisi konuldu. Ben bir umut biraz daha beklemek istedim ama muhtemelen kurtaj olacagim
Benim de bir melegim olsun istiyorum, bu yuzden bu durumda olmak beni uzuyor. Ama inaniyorum ki rabbim en dogru zamanda bize bu duyguyu nasip edecek ve meleklerimizi kucagimiza alacagiz :)
bugun esıme takılıyrum sana kustuk dıe kız dedı dr ama bısıcık almadık daha kızımıza dedım
esımde hafta sonu chiccoya bebettoya bebeler sarayına goturcekmıs kızımla bızı artık ucundan tutmak lazım dımı ama
bende esımle almak ıstıyorum yoksa heykele ınmem 10 dak ama babasıda gorsun dımı
napsın baktı yavaş yavaş gidiyr paralar eşin ne iş yapıyoki canımadam 11den önce eve gelmiyo zaten kız çok para lazım çok deyip duruyo zavallım
napsın baktı yavaş yavaş gidiyr paralar eşin ne iş yapıyoki canım
yaptım pazar günü sabah saat tam 10.00 da ama inan hiçç aklımda yoktu uyandım acaba oldummu olmadımmı dedim kalktım yataktan sonra hadi yap ne kaybedicenki nasıl olsa yok kızım dedim idrarım rengi turuncuydu bide şaşırdım görünce sonra yaptım bi kaç saniye sonra iki çizgi oldu gözlerimi ovuşturyorum acaba benmi yanlış gördüm diye odaya bi koşuşum vardı banyodan eşim uyuyordu artık nasıl grip bağrdıysam yataktan zıpladı noluyor diye :)))) buna bak sana kaç tane var dediği hatırlıyorum 1 saate yakın sadece seyrettim abartmıyorum çok güzel bişeydi.3 sene sabrımın sonun mukafatım hayatımda ilk defa gördüm ben çift çizgi inş sonuda güzel olur rabbim herkese versin evlat çok zor
walla ben cinsiyeti öğrenene kadar zor tuttum kendimi.. öğrendiğim gibide alışverişe vurdum kendimi.. çok almak istiyosan unisex ciciler alabilirsin hem kıza hem erkeğe uygun
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
yokh, melek63, canebru33, srdrhly+, lugesma, tansell, kocasininsultani, alaraburcu, haticemavi, rose86
herkesler burda yaşasınnnnnnnnnnnnn e niye konuşmuyosnz bakim
Merhaba arkadaslar,
Ben de 3,5 aylik evliyim ve 7 haftalik hamileyim. İki gun once bebegimin kalp atislari duyulmadi diye ölü bebek teshisi konuldu. Ben bir umut biraz daha beklemek istedim ama muhtemelen kurtaj olacagim
Benim de bir melegim olsun istiyorum, bu yuzden bu durumda olmak beni uzuyor. Ama inaniyorum ki rabbim en dogru zamanda bize bu duyguyu nasip edecek ve meleklerimizi kucagimiza alacagiz :)
merhaba canm hosgeldin...anlattgin durumun bu topicteki en canli ornegi benim teshisin missed abortus olmali tam da benim yasadigim durumun aynisi.... uzulme hic cok guclu olman lazim bnde 2 ay once kurtaj oldum eger teshisten yana suphen yoksa sana tavsiyem erteleme cunku Allah korusun ole bi durumda bebgin seni zehirlemesi de sozkounusu olabiliyo seni korkutmak istemem ama birden fazla doktora danis ve geregi nyse bi an once yapilmasina izin ver Allah herseyin sabrini veriyo merak etme bende dayanam diyodum geldi gecti bilee..Merhaba arkadaslar,
ben azcıkın rahatsızım bakınıyorum gördüklerimi yazıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?