- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.881
yaww kızlar burnum şırıl şırıl kanadı şimdide midem bulanıyo başım ağrıyo.
çok sinir yaptım bugün kndime herhalde. oğlumun tekmeleride çok kuvetli bugn maşallahhh oda acıtıyı karnımı...
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
deryaaa bak ben konusuyorum canim hatta az once tek tek cvp verdim hepinise ama orali olan olmadi
nyseeee zaten bugunku teyze iyice ayarimi bozdu benim cikicam simdi yemek yapayim stresim dagilsin azicik baska seylerle ugrasaym da
Giriş tarihi 08-12-2009 Şimdiki Aktivite Konuya Cevap Yazıyor 2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı Son Aktivite Bugün 17:37 Avatar
gene yakaladım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaww kızlar burnum şırıl şırıl kanadı şimdide midem bulanıyo başım ağrıyo.
çok sinir yaptım bugün kndime herhalde. oğlumun tekmeleride çok kuvetli bugn maşallahhh oda acıtıyı karnımı...
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
bende iki topicte acık cicimmmmmkarnım ağrıyırrr zaten adet olcakmış gibi tırsağım şuanda
aman dikkat et esmacım boşuna sinirlenme yaa elin adamları için
Biliyom be gıcıklık değil mi uğraşcam işte :))
tırsma şekerim ağrır normal rahim büyücek kese genişliyo falan..
Esma niye burnun kanıyor normalmi bu
serpil yine yakalnmışın :)))))))
dedektif yokh
ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum,
haticemmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğinle buluşacaksın bugün çok heyecanlıyım,
geç de olsa gördüm diye bana bi mesaj atarsan çok sevinirim canım benim
kızzllarr MFALCON bıze kusmu sımdı baktım oglenlıyın gırmıs falam ama hıc topıge ugramıyooorrrr
hunili gıcık
yakalandık valla haticem bu kız çok fena reklam etti beni:):)
canım mfalcon genelde mayıs anneleri topiğinde takılıyo ama orayada pek birşey yazmıyo
yav bende mayıs anası olcam ama burayı bırakamıyorum ayyy sende takılıyonmu kız mayıs anası bende takılırım yoksaaa
yav bende mayıs anası olcam ama burayı bırakamıyorum ayyy sende takılıyonmu kız mayıs anası bende takılırım yoksaaa
niiii haaaaaa haaaaaaaaaa
şöle bi nuri alço gülüşü fırlatiyim sizeeeeeeee
haticem sana boş şşşşşşşans sabahı iple çekiorum güzel haberlerini duymak için, sakin ol heyecandan bayılma emi :)))
ayyyy saat 6 olmuş bende giderim brzdan
öperüm hepinizi fıstıklar
yarın görüşürzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?