Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

deryaaa bak ben konusuyorum canim hatta az once tek tek cvp verdim hepinise ama orali olan olmadi
nyseeee zaten bugunku teyze iyice ayarimi bozdu benim cikicam simdi yemek yapayim stresim dagilsin azicik baska seylerle ugrasaym da

aaa geçmiş olsun cnm burnun niye kanıyo ki acaba,
az kaldı kuzum sabret bi güzel dinlenirsin evinde şimdi

deryaaa bak ben konusuyorum canim hatta az once tek tek cvp verdim hepinise ama orali olan olmadi
nyseeee zaten bugunku teyze iyice ayarimi bozdu benim cikicam simdi yemek yapayim stresim dagilsin azicik baska seylerle ugrasaym da

yok canım lafım konuşmayanlara zaten siz burdasınızzz

Giriş tarihi 08-12-2009 Şimdiki Aktivite Konuya Cevap Yazıyor 2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı Son Aktivite Bugün 17:37 Avatar

gene yakaladım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende iki topicte acık cicimmmmm karnım ağrıyırrr zaten adet olcakmış gibi tırsağım şuanda

aman dikkat et esmacım boşuna sinirlenme yaa elin adamları için

kızzllarr MFALCON bıze kusmu sımdı baktım oglenlıyın gırmıs falam ama hıc topıge ugramıyooorrrr

bende iki topicte acık cicimmmmm karnım ağrıyırrr zaten adet olcakmış gibi tırsağım şuanda

aman dikkat et esmacım boşuna sinirlenme yaa elin adamları için

Biliyom be gıcıklık değil mi uğraşcam işte :))
tırsma şekerim ağrır normal rahim büyücek kese genişliyo falan..

ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum,

haticemmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğinle buluşacaksın bugün çok heyecanlıyım,
geç de olsa gördüm diye bana bi mesaj atarsan çok sevinirim canım benim

esma canım geçmiş olsun.. aslında doktorlar burun kanamasını normal görüyo ama çok kanıyosa bi druna sor istersen

hunili gıcık
yakalandık valla haticem bu kız çok fena reklam etti beni:):)

Niiii hAAAAAA Haaaaaaaaaa

şöle bi nuri alço gülüşü fırlatiyim sizeeeeeeee

Haticem sana boş şşşşşşşans sabahı iple çekiorum güzel haberlerini duymak için, sakin ol heyecandan bayılma emi :)))

ayyyy saat 6 olmuş bende giderim brzdan
öperüm hepinizi fıstıklar

yarın görüşürzzzzzzzz

Son düzenleme:
yav bende mayıs anası olcam ama burayı bırakamıyorum ayyy sende takılıyonmu kız mayıs anası bende takılırım yoksaaa

canım ben oarayada yazıyorum neden dersen çok güzel bilgiler paylaşıyolar bizimle aynı haftada çok insan var tecrüberini yazıyolar
hem oraya yazıoyrum amaa burayıda bırakmıyorum canım

iyi akşamlar canım güle güle

son dakkalarım yazmadan çıkmak istemedim.
burun kanaması normal ama biraz fazla kanadı bugn. sinirinde etkisi var diye düşünüyorum. herzamanki gibi gönlümü ferah tutup panik yapmıyorum....:)
mfalcon girip okuyo arada yazıyo öle demişti sanki.
haticeee kaçta gelcen kız doktoraa :) kendimi iyi hissederde gelebilirsem hastanenin önünde beklerim seni :) ama söz vermim cnm tamammı. çıkınca msjla bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…