- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.081
evet yaa hamile kalayım diye yırtıyordum kendimi eee kaldım neden tadını çıkarmıyorum neden eziyet ediyorum kendime , rahat olmam lazım teyzeleri dua ediyor meleğime Rabbimin izniyle o güzel kalp atışlarını da göreceğim yavrumun...
bu kızlar partide herhalde kaçtı hepsi
ayy inşallah yaa geç döllenme olunca ıdrarda cıkmıyomu ama kanda kesın cıkar ınsallah bakalım bekle dur pazartesıye kadar
Kızlarr bi geldim ve kaçıyorum
aman ne parti çok sıkıcı bayıldım ya
kızlar kafayı yicem içim çıktı ağlaya ağlaya nolur yardım edin bna.dün hormon testi yaptırdım sonuçlar şöyle:
tsh:4.02
free t3:2.6
free t4:0.71
fsh:10.78
Lh:9.52
estradiol:45
prolaktin:15.49
beta hcg:0.74
total testesteron:0.32
dheso4:159.4
doktorum sorun yok dedi ama benim araştrmalarımda fsh değerim yüksek yani yumurtalık rezervimde azalma var.jinekoljk muaynemdede srun yok dmşti smear testmde temz eşimde sperm testi yaptrdı ondada sorun yk.yardımcı oln bna nolr yaa
olabiliyo canım idrarda çıkmayabiliyo az kalmış canım sabır inş hayırlısı olsun tabi
cok sagol ya evet hayırlıysa olsun ınsallah.
ha şöle güzel anne bebişin sennleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha yaramazlık yapacaklar gör bak yav hiç deme bizsiz partimi olur yavvvvvvvvvvvvvvvvvv
Kızlarr bi geldim ve kaçıyorum
aman ne parti çok sıkıcı bayıldım ya
ben kaçar kızlar a.e.olun yemek yapayım öpüldünüzzzzzzzz bebişlerdeeeeeeeeeeeeeee serpilcim rahatla emi düşünmek yok perşembeye kadar oky hatice kııııııı parti kaçakları sizi çıkar bebişi ordan bakimmmmmmm
Kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi hadiyin bizde burda parti yapalım
üffffffff kimseler yok
aynen herkes kaçtı....
Hatice yaa bişey soracağım sen minik noktanı gördün yaa ekranı büyüterek mi gösterdi çünkü internette okudum
5.haftada embriyor gözüküyormuş benim sadece ultrason resmimde uzakta bi kese var o kadar senin ultrason resmin yakın mı çekilmiş
siyah bi noktayı tuttu ekranda bak bu siyah nokta bebeğin dedi resmini çeker gösteririm
Eki Görüntüle 317948
bunun gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?