Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bunun içide nokta var dimi haticem aşağıda biraz doğru mu yoksa sadece siyah olan şeyi mi diyorsun

bellirsizki be yawrum daha sağ taraıfında dedi siyah nokta görüyon sadece başka bişi yok buda bebek dedi sanki bizde bişey görmüşüz gibi ekrana yapıştık bide hımm yapıyorum sanki gördüm :))))))))))))))

ben eve gidince şaşı beş olacağım herhalde ultrason kağıdına bakmaktan
yaa benim kociş göremedi alttan baktığı için haticem o da olsa ekrana yapışırdı herhalde
bende boynu büküler gibi uzattım kafamı ekrana bakmaya çalıştım:):) sen elinde ki ultrason kağıdında
görüyon mu haticem noktanı:)

evet canım görünüyor benimkrnımdan baktı çok komik ya
Bende kafamı uzatıyorum hatice hanım uzanın karnınız sıkışıyor öyle durunca deyip durdu adam çekiceği var benden :)))))))))))

kızlar hepinize iyi seneler
2012 hepimize hayırlı uğurlu olsun
kucaklarımız bebelerle dolsun
Rabbim sağlık , sıhhat , mutluluk versin
hepinize , her birinizi öpüyorum kendize iyi bakın
pazartesi görüşmek üzere

slm kızlar hayırlı akşamlar bugün sabah test yaptım negatif çıktı üzülmüştüm ama çok değil yaklaşık 1 saattir adet sancısı gbi sancı yoklayıp duruyo iç çamaşırım lekelenmiş kahverengi akıntı gelmiş ve ağrılarım sürüyo anlıyacağınız yeni yıla kırmızılarla giriyorum : eşime nasıl dicem bilmiyorum hala tedaviyi anlamadığı için çatlatma iğnesinden sonra hemen hamile kalınacağını düşünüyo

evet canım görünüyor benimkrnımdan baktı çok komik ya
Bende kafamı uzatıyorum hatice hanım uzanın karnınız sıkışıyor öyle durunca deyip durdu adam çekiceği var benden :)))))))))))

de get deseydin ben bu anı bekliyordum sıkışsın deseydin...
maşallah haticem senin minikin gösterdi kendini üzmeyecek annesini
iki hafta sonra daha kocaman olacak güm güm atacak kalbi hayırlısı ile , inşallah bende görür ve duyarım
hakkımızda hayırlısı inşallah ben çıkıyorum canım çok öpüyorum seni minnakımı

klomen tedavisi,iğne tedavisi bende gördüm canım ilk defamı deneniyor klomen.erkekler bilmedikleri için malesef öyle düşünüyorlar canım hakkında hayırlısı ne ise mevlam onu versin.ilk denememizde 3 tane yumurtam vardı % 90 üçüz bekleyin dedi dr odasından çıktık üçüzüz oluyor diye allahhh kopuyoruz ama bi bilsen üçüz arabalara falan baktık o derece yani.sonraları alıştık gelip gitmeye iğnelere
1 sene tedavi gördüm hemen hemen.lugesmada aynı oda klomen tedavisi görüyordu 4 yada 5 defa denedi yanlış hatırlamıyorsam sonra ara verdi bi kaç ay sonra bebeği geldi.bana dediki ara ver unut herşeyi bi kaç ay akışına bırak ağustos ayında bıraktım 4 ay 5.ayda geldi ben buay gelmeseydim tedaviye başlıcaktım yine mevlam vakit saat bekliyor sadece.
Kendini umutlandırma sakın.ama umudunuda hiç bırakma burcu

burcu sizde sorun ne peki

rabbim hayırlısını versin serpik güle güle canım ben yarında burdayım beklerim :))))))))

rabbim herşeyin en iyisini bilir biz ondan istiyoruz ...bende polikistlik over sendromu var evliliğimizin ilk ayında normal bi şekilderegl oldum daha sonra reglim gecikti doktora gittim 2_3 doktor değiştirdim hiçbiri hastalığıma tanı koyamadı daha sonra bi doktor söledi pkolu olduğumu ilk aylarda kontrol hapları faln verdi daha sonra 3 ay klomen kullandım günde 2 kere içiyodum ilk ay yumurta oluşmadı ikinci ayoluştu ama istenilen seviyede değilmiş üçüncü ay yine 1 yumurta oluştu 22 mm olduğunda dr hastanemizde aşılama yapılmıyo bence fazla vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine uğrayın dedi ben çok yıkıldım eşimde ama hep yanımda oldu neyse sonunda çakmak erdem hastanesinde özlem hanımde tedaviye başladım yaklaşık 2 aydır klomen kullandım 3 doz yumurta oluştu 26 mm çatlatma iğnesi verdi çatladı tutmasını bekleyelim olmazsa adetin 3.günü görüşelim dedi ayrıntılı tedavi uygularız yanıt vermezse diyodu yanıt verdi tedavi bilmiyorum şimdi neler olcak moral 0

kendini sakın bırakma bende bu yollardan 3 sene geçtim çok zorlu bi süreç.şunu bil sadece vakit saat bekliyor senin meleğinde mevlam sabır deniyor canım

haticeeee yeni gördüm ay çok çok çooooooooooook sevindim canım yaa Allah nazarlardan saklasın yeni yıl hediyen gelmiş maşallahhh benim de 4.yıla girmeden geldi ebiş llah a şükür..

ama malesef biraz kötü haberlerim var kızlar, ben çok iyiydim hep ama dün nöbetten çıktım biraz yorgundum akşam kahverengi akıntı geldi dün gece ve bu sabah hastanedeydim,bebek iyi ama plasenta çevresinde kanamalar varmış dr 10 gün rapor verdi progesteron iğnesi vurdurdu, ve hap verdi devamında.. düşük tehdidim var yemek ve tuvalet dışında kalkamıyorum yerimden yatıcam 10 gün sonra kontrol, bebişim öyle oturuyor içerde elini ağzına falan sokuyor yavrum dünyadan haberi yok kıyamam yaa, bi sağ salim kavuşsak korkuyorum biraz ama herşey yolunda gidecek diye düşünüyorum başucumda kitaplarım suyum atıştırmalıklarımla yatıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum kayınvalidem eşim öyle etrafımda dönüyorlar yazık, annem de yolda geliyor. inşallah herşey güzel olacak bana dua edin öpüyorum hepinizi

allah razı olsun canım.sanada çok geçmiş olsun içini ferah tut bebeğin seninle allahın izniyle allah yardımcın olsun dikkat et kendine

kocasininsultani

Kızlar günaydın herkese nick olan kullanıcı görümcem sizlere haber vermemi istedi ,Dün akşam zeynep kamilde yapılan işlemler sonucunda bebeğin kesesinin de bozulması sebebi ile minik meleğimizi aldılar.Hakkımzda hayrılısı böylemiş, demekten başka care yok cok uzgunduk tabıkı ''kocasininsultani '' çok ağlamış operasyondan önce yanında olan hastalar anlattı.Çok sukur 20 dk bir işlemden sonra odaya cıkarmışlardı, dinlendıkten sonra yemek yedırn dedıler bugun eve cıkacak inşaallah detayları size yazacaktır.

Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin 2012'nin Anneleri sizler olun...

canim gecen yazmissin bende senin gibi cok endiseliydim o donemlerde gec de olsa cevap vermeden gecmeyeyim dedim insan kime ne sorcagini bilmiyo bole zor zamanlarda nede olsa...doktorlar genelde klasik 3 ay bekleyin diyorlar ama benim doktorum o kadar uzuldugumu hissedince sana soz veriyorum hersey yolunda gitcek bu cok olagan bir sey sadece senin basina geldigni dusunme istersen hic beklemene gerek yok hemen deneyebilirsin demisti ama ben zihinsel anlamda toparlanmak istedgm icin hemen kaldgm yerden devam etmedim iki ay oldu daha yeni yeni istiyorum tekrar denemeyi..

cok cok gecmis olsun canimm.. bunu duymayi bekliyodum cunku benim durumumla birebir ayniydi hersey..hic uzulme canim herseyde bi hayir vardir bak goruceksin yeniden gelicek melegin sana seni cok cok iyi anliyorum bende cok kotu olmustum akittigim gozyasi deniz olup tasmisti adeta...su an ne dense bos geliyodur sana ama inan geciyo hepsi Rabbim sabrini veriyo..ne zaman istersen bana ulasabilirsin burdan cabuk toparlan ve don aramiza tamam mi birlikte yeniden denemeye baslariz hem belli mi olur

günaydın arkadaşlar epeydir gelemiyorum 2 haftadır raporluydum haticecim yeni gördüm çokta mutlu oldum rabbim kucagına sağlıkla almayıda nasip etsin inş. herkese iyi haftalar diliyorumm

Günaydınnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmm

Greenmoon canım aman dikkat et kendine,
allaha emanet dinlenirsen hiçbişeyciklerr olmaz,
sen içini ferah tutt, bebişinnnnn sıkı sıkı tutunuyorr orda canım sadece biraz dinlenmek gerekiyor demekki
güzel haberlerini bekliyoruz

çok teşekkürler canım şu an benim hiçbişeyim yok kanamam falan geçti ama korkudan kıpırdayamıyorum öyle yatıyorum oturuyorum annem geldi zaten hiçbişey yaptırmıyor, bebişimle öyle dinleniyoruz işte, kıyamam ona ben... sen napıyosun bakalım nası gidiyo

kürtaj omak zorunda kalan arkadaşa geçmiş olsun üzüldüm en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalır inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…