Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

e tamam ben de böyle diyom zaten 2 atlamışın 1-3 olduğu için tamamdır. inşallah buluşacaklar bu ay
afferin devam et doğru yoldasın

heehh ayy inş haticem bakalım görcezzzzzzz :)
bgnde sol tarafm brz ağrıyo hala canlıdr belki yımırtam gidip değerlendirerlm :)))
canlarım ben çıkıyorum
sizi seviyorummmmmm
yrn görüşürzz
muck

heehh ayy inş haticem bakalım görcezzzzzzz :)
bgnde sol tarafm brz ağrıyo hala canlıdr belki yımırtam gidip değerlendirerlm :)))
canlarım ben çıkıyorum
sizi seviyorummmmmm
yrn görüşürzz
muck

kalkma bak yuvarlan sağ sol tamamıı :)))))))))))) hadi kolay gele

güle güle :))))))))))))

kıı derya halvettesin gene dimek ha bol şans canım hadi hayırlısı serpilim ayyyyyyyyyy çok güzel haber ya allahım korusun kuzumuuuuuuuuuu

Günaydınnnnnnn kızlaaaaarr

haticemm baharcım gripi kovun anacım yaa harbi pis hastalık sarmasın sizi

kovmaya calısıyoruz canım :) sen nasılsın bakalım bugun?

aman aman iyi olun bebişlerniz de etkilenmesin
ben vallaa nasıl olayım yorguuuuuuuun ve bitkiiiiiiiiiiiiiiiiin ve uykusuuuuuuuzzz
cumanın hatrına hafiften sıırıtıyorum yoksa hiç halim yok :)

aman aman iyi olun bebişlerniz de etkilenmesin
ben vallaa nasıl olayım yorguuuuuuuun ve bitkiiiiiiiiiiiiiiiiin ve uykusuuuuuuuzzz
cumanın hatrına hafiften sıırıtıyorum yoksa hiç halim yok :)

aynen canımya sabah işe okadar isteksiz geldim ki anlatamam doktor soyle bır rapor yazsa bana uzun super olurdu ama eşim bırakmıyor :)

günaydın amann kov gelmesin ağzım burnum tıkandı benim portakal suyu sıktırdım yine onu içiyorum

Sen niye bugün dediğimizi yapmadın sabah direk doktor ve rapor
istedin kdr portakal suyu iç dinlenmeden geçmez o kuzum

aynen canımya sabah işe okadar isteksiz geldim ki anlatamam doktor soyle bır rapor yazsa bana uzun super olurdu ama eşim bırakmıyor :)

sorma cnm vallaaa senin öyle rahatlığın var bence arada bi kullan
2şer gün şöyle ohh haftasonuyla birleştirip ayda bir kullanabilirsin :)))
aaa eşin niye bırakmıyor ki kıskanıyormu yoksa o iş te çalışırken senin evde yatmanı
benimki beni kıskanıyor öyle durumlarda da :)))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

teyzeleriiiiiiii benim akıllı yavrum doktor daha küçük belki duyamayız demesine rağmen güm güm
duyurdu kalp atışları halimizi görecektiniz hemen anlatayım:):)

gittik işte doktora ne alemdesin dedi dedim midem bulanıyor öğürüyorum falan hadi yaa başladı mı ilaç vereyim ama
uyku yapıyor dedi yok ben halimden memnunum dedim , bulantısı olupta halinden memnun olan bi seni gördüm
aferin sana dedi sonra bebeişimle buluşmaya geldi sıra karından bakı kesen kocaman olmuş dedi haribden bayağı bi büyümüş
ama bebikim tam gözükmedi yoksa boş mu dedim yok ben bişeyler görüyorum içim rahat ama size nasıl göstereceğim bilmiyorum dedi
alttan bak ozaman dedim istersen bakalım ama kalp atışlarını duymaybiliriz ama bi tokat atabiliri bize dedi , alttan hemen gördük kuzumu
yolkh sacını kalbi pırlanta gibi parlıyordu dur bakalım duyacak mıyız dedi güm güm duyurdu kendini tokatı attı bize dedi doktor benim akıllı yavrum annesini telaşa
sokmadı 6+5 haftalık ve 0.76 cm çok minnacık teyzeleri , yavrum diye sevdim doktor kız küçücük noktaya yavrum diyorsun dur daha dedi sonra kocama diyorki
kadınlık hormonu nasıl bişey görüyorsun dimi küçücük noktayı benimsiyorsun ama sana hatırlatcam büyüdüğü zaman yavrum diyordun şimdi ne diyeceksin bakalım diye
böyle işte kızlar çok yazdım ama herşeyi anlatmak istedim Rabbim herkese nasip etsin , tamamını erdirsin inşallah , kan testleri verdi onları yaptırcam ve iki hafta sonra tekrar görmeye gideceğiz:):):)

serpillllllllllll
şükür kavuşturana nler yaptın dün anlat bakalımmm
yiğenim nasıl iyi bakmşmısın onaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…