Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ...

regl dönemi yaklaşınca benim göğüslerimde genelde şişme olur... ve bu şişme bugün itibariyle başladı..

benim sizi sormak istediğim lkonu bu şişlik hamilelikten olabilirmi? yani böyle bir belirti varmı hamile kalma aşamasında?

yoksa hüsranmı sonu

hoşgeldin cnm...
iyi diyeyim iyi olsun cnm yorgunum brz, erken yatıyorum ama yine uykumu alamıyorum...
amin inş. pek ümidim olmasa da..
aaaaaaaaaaa burda ümitsiz konuşanı biliyrz yerini alamazsın artık bak o ümitsize şu han hamiş o zaman napmalı sadece hayırlı günün olacagına inanmalı bide senden böle şeyler düşünmk asla beklemem zati şaşırdım ayrıca hayırdr uykusuzlkmu var canım

biz bile şimdiden meraktayız seni daha iyi anlıyorum tatlım allahım bu mübarek günün hürmetine kuzularımızı bize bagışlasın ve seninde bi avazda dogumunu atlatmanı nasip etsn inş amin

bide esmacım ya bebişimi bazen hiç hissetmyrm bazende solumda batıp duruyr hatta gece soluma bile dönemyrm bıçak batıryr sanki dön diye hareket etmelermde bile orda sertleşiyr sanki daha erkenmi hareketlerini hissetmem için

reglidede hamileliktede gögüste şişme olablyr canım inş sennki hamillelige işarettr

canım hamileik belirtileri tıpkı adet belirtileri gibidir tek aynı olmayan belirti adet gecikmesidir. o nedenle bence beirti arama suan. adetı gecktıkten sonra hamıle olduguna suphelenmeye başlamalısın . umarım istediğin sonucu alır bebegıne kavusursun

doktorumun bana soylemesi 5 aydan ıtıbaren bebeği hissedebılırsın ondan oncekıler sadece bagırsak hareketıdır demıstı ben dahı hamılelıklerımde 5 ayda hıssetım dedi

canım 8 haftalık hamılesın bence su akıntıyı bir doktoruna sor.

çok çok azdı canım gelen toplu iğne ucu kadar önemsemedim daha öncede fazlası oldu doktor kırmızı görmeden korkma demişti
bide adet döneminde kanamada olabiliyormuş ayrıca bu haftlar bebeğin plasentaya devir zamanı olduğundan kanama yapabilirmiş
nette okudum telaş yapmadım o yüzden ama rutin akıntılar devam ediyor tabi gebelikten dolayı sanırım şu idrar kültürümde çıksın
artık perşembe ne der doktor bilmiyorum

reglidede hamileliktede gögüste şişme olablyr canım inş sennki hamillelige işarettr

amin canım ya hadi inşallah

amin canım inşallah çok teşekkür ediyorum...adete kadar bekliyorum hadi bakalım Rabbim nasip eder inşallah

doktorumun bana soylemesi 5 aydan ıtıbaren bebeği hissedebılırsın ondan oncekıler sadece bagırsak hareketıdır demıstı ben dahı hamılelıklerımde 5 ayda hıssetım dedi

evet nette bide katologum var dr vermşti ordada 4 ve 5 ayda başlr yazıyrdu peki baharcım sen ne hissedyrsn şu an aramızda 1 hafta var sadece

canım o zaman panık olacak bırsey yok dediğin gibi . :)

evet nette bide katologum var dr vermşti ordada 4 ve 5 ayda başlr yazıyrdu peki baharcım sen ne hissedyrsn şu an aramızda 1 hafta var sadece

canım yattıgımda karnımda sertlık hıssedıyorum sımdıden rahat uyku pozisyonu alamıyorum ama onun dısında bırsey hissetmiyorum. kasıklarımda rahımın genıslemesınden kaynaklı zaman zaman agrı oluyo birde okadar fazlada ıncelemıyorum acıkcası 7,5mm boyu henuz hissetmemiz de cok doğal

senden bunları duymk ne güzel serpilcim hah işte böle bak nasıl güzel geçecek hamilelgn o zaman bu arada kıııııııııııı maşallah ya nasıl büyüyr bebişin 2 ayıda geçyr maşşallah kuzuma ya daha yeni hamişsn dedgni hatırlıyrm

evet benmde öle oluyo bazen hiç tık yok hatta benmde şimdiden uyku yok yaramaz şimdiden uyutmuyr yaaaaaa peki senn karnın hiç çıkmşmı canım

evet benmde öle oluyo bazen hiç tık yok hatta benmde şimdiden uyku yok yaramaz şimdiden uyutmuyr yaaaaaa peki senn karnın hiç çıkmşmı canım

canım valla bence bırazcık cıktı ama esıme soyleyınce uluyo karnımıs cıktı dıye asırı zayıflıgımdan dolayı cıkan gobek gobek gıbı durmuyo henuz :)

evet özgecim büyüdü sıpam gerçi ultrasona göre 3 gün gerideyiz ama ben büyüdüğünü hissediyorum karın kaslarımı geriyor farkındayım anlıyorum
2 aylık olduk yaa şu bir ayı da hayırlısı ile atlatırız inşallah , zaman geçsin valla karnım büyüsün bebeğime ciciler alıyım sabırsızlıkla bekliyorum teyzesi

dün boyu 7.5 mm dedi e peki bana niye 7.13 mm dedi ben senden kaç hafta ufağım anlamadım

canım hıc takma 3 gun gerıdesın dıye onemlı olan saglıklı gelısımı zaten ults. gosterdıgı gun tam doğru cıkmayabılırmıs demıstı doktorum bebegın durus seklınden dolayı :) ay bılıyomusun gunler gecmez gıbı gelıyo ama her ults da gordugunde buyuk farklar goreceksın sen bıle ınanamayacksın :) mucizelerimiz içimizde büyüyor :)

zaten kesenin dibinde yatıyordu yavrum :) büyüdükçe haftasını tamamlar 6+5 demişti doktor 0.76 cm di yirim onu ben yaa , perşembe günü kocaman gelecek bana desene ayy inşallah pıt pıt atsın kalbi hiç durmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…