- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.561
canım valla bence bırazcık cıktı ama esıme soyleyınce uluyo karnımıs cıktı dıye asırı zayıflıgımdan dolayı cıkan gobek gobek gıbı durmuyo henuz :)
aaaaaaaaaaa burda ümitsiz konuşanı biliyrz yerini alamazsın artık bak o ümitsize şu han hamiş o zaman napmalı sadece hayırlı günün olacagına inanmalı bide senden böle şeyler düşünmk asla beklemem zati şaşırdım ayrıca hayırdr uykusuzlkmu var canım
benmde birazcık var sanki ama bazende sanki yok diyrm akşamları tam çıkıyr gazdan olsa gerek ilk 3 ayda oluyo saki kilo almışım gibi duruyr akşamları
evet özgecim büyüdü sıpam gerçi ultrasona göre 3 gün gerideyiz ama ben büyüdüğünü hissediyorum karın kaslarımı geriyor farkındayım anlıyorum
2 aylık olduk yaa şu bir ayı da hayırlısı ile atlatırız inşallah , zaman geçsin valla karnım büyüsün bebeğime ciciler alıyım sabırsızlıkla bekliyorum teyzesi
usg zaten öledr tatlım bikaç gün geri yada ileri çıkıyr normal yani ayrıca gör bak bu ayda nasıl çabuk geçyr kıııııııııııı nasıl ettn hele 2 ay filan geçsn ne cicileri sabret tatlım bak biz bile başlamadık
ne biliyim cnm bgn bi uyuzluk var üstmde hiç böyle pozitif düşünce modunda değilim anlaşılan
gerildim iyice uykularım fln bölünüyo hep stres yaptım sanırım, yüzüm de sivilce çktı bi sürü çirkin bişey oldum
o yüzden hep yorgun uyanıyorum, uykuszlk çekiyorum..
hayırlı günü bekliyorum işte bakalım inş çok bekletmez..
bi iki bişey alacağım yaa dayanamıyorum özge napayımm perşembe göreyim kuzumu bi tanecik çıtçıtlı badi alacağım fazla yok:):)
gazdandır canım benım gecen hafta bır gece gaz dan dolayı oyle bir şiştiki eşim bile sasırdı ilk kez boyle gordu sankı 6 aylık hamıleymısım gibi bide verdiği rahatsızlık ınanılmaz kötü.
hatıcem pıtpıtlarını duymussun kızının dıyesım geldı :))
hayırlı olsun cnm cok sevındım kucagına aldıgın gunlerıde gorelım ıns senın ve hepımızın
gunaydın kızlar herkez ıyı masallah okudum gecmısı
kızlar koca parca kendıme tost yaptım normalde olsa catlar yıyemezdım sımdı karnımda hıc bı tık doyma hıssı olusmadı napcaz boyle yaaa
slm hatice ben geldim nasılsın görmüşsün tosunu çok sevindim inş kucağına aldığın günleride görürüz bende genital bölgemde kaşıntı başladı çok rahatsız edici ve can sıkıcı travazol diye bi krem kullanmaya başladım başlamaz olaydım daha çok kaşınmaya başladım acıdan duramıyorumrahim filmi çektirmem gerekiyodu kaşıntının gitmesi gerekiyomuş yoksa çekmiyolarmış radyomarmıydı ne orda çektircem haftaya inş sorun çıkmaz bakalım artık ...
hoşgeldin sağol canım evet herşey o kadar güzeldiki tez zamanda sende yaşarsın inşallah.mantar falanmı ne kaşıntısı.geçmiş olsun canım.rahim filmininin zamanı adetin bitikten bikaçç gün sonra çektiriyosun zaten inşallah bi sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?