Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

burcu geçmiş olsun, travazoldan bende kullanmıştım felaket kaşındırıyor ama sonra rahatlatıyor akşam yatarken sürüyordum allah ım kaşın kaşın parçlayasım geliyordu ama iyi bi krem devam et ne kadar kaşınsa da kurtulamazsın yoksa o kaşıntıdan

saol canım valla bende kaşın kaşın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sen öle diyosan devam edeyim bari yoksa bırakmayı düşünüyodum

saol canım valla bende kaşın kaşın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sen öle diyosan devam edeyim bari yoksa bırakmayı düşünüyodum

sürdükten sonra çok yanar ama sakın bırakma bir iki güne geçecek merak etme akşam yatarken sür kaşındı derken uyursun zaten canım, çamaşırlarını ütüle mutlaka çok deterjanla yıkama pamuklu giy biliyorsundur da hatırlatayım dedim:)

yanmıyoda çok kaşındırıyo bugün bide yatarken deneyim ne yalan söleyim hiç ütülemedim ama bundan sonra tövbe ütüsüz giymicem pamuklu giyiyorum uzun zamandırda az deterjanla yıkıyorum kaşıntı bitsinde rahim filmimi çektireyim zaten bu ay tedaviyi kestim diye huzursuzum

bazen üşeniyor insan ama ağ kısımlarını ütüle mikrobu kırılsın bol su iç canım yatarken dene bakalım belki daha rahat edersin , huzursuz olma herşeyi akışına bırak filmde de bişey çıkmayacak görürsün

kızlar mantardan bahsedıyosun galıba bendede o sorun cocuklugumdan buyana var. sıze tavsıyem arada karbonatlı su ılede yıkamanız ınanılmaz rahatlıyor vede mantar olsumasını engellıyor dokorumun tavsıyesıydı ayrıca bana

saol canım denerim valla bi yerde daha okumuştum ama denememiştim senn tavsiyen üzerine denemekte fayda var

gündüzleri çok su aklıma gelmiyo ama akşamları aklımdan çıkmıyo bol bol içiyorum valla ütülemek üşendirir insanı ama olsun yinede olsun ütülicem başka çare yok kaşın kaşın bi hal olmaktansa :) inş dediğin gibi bi sorun çıkmaz bende rahat ederim

mantarmıı ayy bende cektım
nısan sonu kurtaj olmustum mayıs sonu kasıntı yanma akıntı bı basladı bende sanırım kurtajdan mıkropmu kaptı ne ıyyy ıgrenc tabı
sokak ortasında kasıyasım gelıyordu ha gecer ha gecer 1 ay sıftındım baktım beter oldum dr gıttım 1 aylık ılac verdı genıtal fıtıl ve o kremden verdı 2gune gectı cok sukur ıllaclarda ıyı geldı
ceken bılır cok zor vallahı

aglıyordum ıdrar yapcagım zaman wc gıtmek ıstemıyordum
dr banada bol su ıc ılıskı 15 gun yasak demıstı

aglıyordum ıdrar yapcagım zaman wc gıtmek ıstemıyordum
dr banada bol su ıc ılıskı 15 gun yasak demıstı

evet birde eslerinde tadavı olmaıs gerekıyor nedenı de su bızden ona gecen mantar onda herhangı bır etkı yapmıyor ama tasıyıcı oluyor her ılıskıye gırdıgınızde ıse ondan tekrar alıyosun ve yenıden mantar olusuyor buda ayrı mır nokta ve onemlı

evet ola bılır eslerede gecıp tekrarlaya bılıyormus
ama ben yasamadım kurtajdan dolayı korunuyorduk zaten korundugumuz ıcın temas olmadı ama dıkkatlı olmak gerekır

3 ay önce bende yine olmuştu adetten hemen sonraydı ama çok kötüydü akıntı koku kaşıntı fitil vermişti doktor 1 günde geçmişti ama o fitil aklıma gelmiyo 7 gün kullanmam gerekiyodu kullandım rahatlamıştım ay nen çok zor çeken bilir

İkiside usta hırsız olan kadın ve adam evlenir ve bir bebekleri olur.
Bebeğin bir eli kapalı uğraşıp açarlar bir de ne görsünler ebenin yüzüğü :)))

evet 7 gunluk oluyor bende adını unuttum ama egerkı coksa yıne gıt dr bunun tekrarladıgını soyle belkı baska bısı vardır benım basıma ılk ve son ozaman geldı
3 ay once sen gecırmısın yıne terarlıyorsa ıhmal etme bence cok zor acısını cektıgınle kalırsın her gecengun

eşimin işleri yoğun hastaneye gidemedim ama geçmezse muhakkak giderim ama inş geçer rahim filmimi çektirip giderim en azından 2 sini bir aradan çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…