Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

napıyosnuz kızlar, baya işim var cnm sıkılıyor

canımya aynen benımde yapacak ısım var cok ama bugun rahatsızım bır gaz doldum kı ınanamazsın sankı 6 aylık hamıleyım karnım oyle bır sıstı kı mıdeme baskı yapıyo yazıcam bır yazı atesle yaklasmayın patlar dıye ılıstırıcem kıyafetıme .

sormayın kızlar...
bende sizle lak lak yapmak istiyorummmmmmmmm
sersem gibi oldum herkes bişi istiyor bitsin bugün...
bide kasıklarım ağrıyo böyle yanma gibi de bi acaip tarif edemiyorum çekiliyo içten sanki değişik bişey,
ayaklarım buz gibi ayaklarımı üşüttüm sanırım gaz da var sanki...........

iliştir bencede tehlike çanları kapılarda çalıyo desene

kocamın ıstegıyle kız ısımlerıne bakıp guzellerı anlamlarıyla yazıyorum
ısım guzel anlamı yok
anlamı guzel ısım yok

Kızlar akşam oluyor benim bulantılar yavaşcana geliyor bi öğlen rahatım şükürler olsun bulansın hayatımdan gayet memnunum

kız sepıl yat kalk sukret 9 haftalık oldun cokta ıyı atlatıyorsun 12 13 hafta ol bısıcık kalmaz

kız sepıl yat kalk sukret 9 haftalık oldun cokta ıyı atlatıyorsun 12 13 hafta ol bısıcık kalmaz

nasıl şükretmem kustukça şükrediyorum ben , sabah ve akşam sıkıntım var binlerce şükür bulansın istediği kadar bulanmadı bi gün aklım çıktı
bebeğin kalbi mi durdu diye çok okudum böyle şeyler bulandıkça rahatlıyorum 1 ay daha dayanırım hiç sorun değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…