Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yokh evet tatlım ben mina dedikce kaba dıyor onuda kırmak ıstemıyorum
aksam ipek dedı oen be dedım ayy bız hıc anlasamıyoruz nasıl ortası buluncak bılmıyorum

bu sabahki halimi görseydin burcu klozetin başında çıkarıyorum bi yandan allah ım sana şükürler olsun diyorum bulandıkça bebeğim orda biliyorum hissediriyor bana kendini

canım benim kuzenim 4.5 ay elinde poşetle gezdi mutfağa giremedi sonra geçti öle kötü olanlar var valla rabbim isteyenlere en kısa zamanda versin göbişinde bebek olanlarada yardımcı olsun onların işi zor kolay değil rabbim yardımcımız olsun valhasıl

amin canım amin rabbim sizlere de versin bol bol bulanın inşallah:) ben evime gitmek istemiyorum kokuyor bana yaaa eve girince direkt hasta moduna geçiyorum burnum kapalı geziyorum ve öğürüyorum

amin canım amin rabbim sizlere de versin bol bol bulanın inşallah:) ben evime gitmek istemiyorum kokuyor bana yaaa eve girince direkt hasta moduna geçiyorum burnum kapalı geziyorum ve öğürüyorum

bazı gebelerde kocalarından tiksiniyomuş adam yıkanıyomuş yatıyomuş çok fena kokuyosun diye kaldırıyolarmış yataktan doğru tekrar duş yada başka oda amin rabbim sesinizi sesimizi duysun :d

bazı gebelerde kocalarından tiksiniyomuş adam yıkanıyomuş yatıyomuş çok fena kokuyosun diye kaldırıyolarmış yataktan doğru tekrar duş yada başka oda amin rabbim sesinizi sesimizi duysun :d

bana da kocam kokuyor az biraz napcam bilmiyorum valla canım kocam pek yanaşamıyorm ne fena bişey bu

Kızlar dünya hakketten tersine dönüyor acıktım diye söyleniyordum kendi kendime tel çaldı arayan kaynanam benim sevdiğim yemekleri yapmış akşama gelin dedi nasıl sevindim anlatamam.
En son pazar günü onda yemek yemiştik.1 haftadır yemek vermemişti bize

Eşimi aradım annen bizi yemeğe çağırdı ben çok sevindim dedim.bi kaç dk idrak edemedi söylediğimi :))))))) nasıl yani dedi
sen-annem-yemek-ve sevinmek iyimisin sen dedi.:)))))))))))

Eşimi aradım annen bizi yemeğe çağırdı ben çok sevindim dedim.bi kaç dk idrak edemedi söylediğimi :))))))) nasıl yani dedi

deliyaaa ısın ıcınde cıkarcılık var tabı deseydın sımdı mutlusun yaptıkları soyledıklerı batmazda bır ıkı aya gene basa donersın
fazlada yuz verme amanın vallahı astarını bıle alamazsın bıdaha
kız senın bebene kaynanmı bakcak kısmetse calısınca

eşin gibi bende şoklardayım :) gerçi aynısını bende bizimkine desem tıpkı senn eşin gibi tepki verir :d

o konuda kararsızım şuan için çalışabildiğim sürece çalışcam muhtemelen yolarda doğurana kadar
Izin dönüşü işe başlarmıyım yoksa bi kaç sene benmi bakarım bilemiyorum.bunalırsam kaynanama bırkır işe gelirim.iyi giderse işe güle güle derim :)))))))))

vayy ben kaynana dediğin böyle olur işte ne yemek yapmış hatice merak ettim kıııııı,
kocanda şaşırdı adam napsın yalnız detayı kaçırmadım kayınvaliden sevdiğin yemekleri biliyor çakal kadın:)

ayy yemek dediniz acıktım bendee yaav baanada hazır yemekk yapan olaydı iyiydi

kaç senelik geliniyim ayol bilir bilirde uyuzluk işte bide bana diyorki kapının önünü süpürdüm camları kenarlarını falan sildim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…