Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bugün de bitti galiba inanamıyorum
ctesi pazar şıp diye geççek
şmdiden pzt sendromuna girdim
ama sizi özlüyorum en gzl yanı o pztnin kavuşuyoruz burda :))

çok şükür bugnüde bitirdik nerdeyse ama daha kıcımı yeni koydum sandalyeye masamı topladım. çıkmak için hazırım. çok yoğundu bu hafta yaa
teyzeme yemeğe davetliyim yemek derdimde yok bugün eve gidip gircm yatağa yarın akşama kadr kalkmıcam

yokh evet tatlım ben mina dedikce kaba dıyor onuda kırmak ıstemıyorum
aksam ipek dedı oen be dedım ayy bız hıc anlasamıyoruz nasıl ortası buluncak bılmıyorum

selmacım bnm kızım olsaydı eğer Hayal Lina koyacaktım ismini. lina cennet meyvesi demek. fikir olsun diye yazdım cnm. eşinde bi isim bulsun çift isim koyun meleğinize bizim gibi:)

bazı gebelerde kocalarından tiksiniyomuş adam yıkanıyomuş yatıyomuş çok fena kokuyosun diye kaldırıyolarmış yataktan doğru tekrar duş yada başka oda amin rabbim sesinizi sesimizi duysun :d

burcu bn kocamı daha öncede alıştırmıştım böle olabiliyomuş kızma falan diye:) yavrum hamileliğimi öğrendiktn sonra her akşam duş alıp dişlerini fırçalayıp yattı yatağa halada öle sırf ondn kaçmayım die. gerçekten çok zor ya öle olanlara allah yardım etsn.

hatcemmmm kaynananda gelişmeler var yavru. bu durumu sonuna kadr kullan hakkındır canım:)

serpilim serpilim uzun süre bişi yemiyosan akşamları ondnda başlar bulantıların. mideni boş bırakmaa...
yaşasın yemek yemeeeeeeeekkkkkkkkkk

kızlar ben çıkıyorum
öptüm hepinizi kendinize ve bebiklerinize iyi bakın
by byyyy

nasıl acıktım anlatamam cubuk kraker yiyiyorum dayanamadım eve kadar :)))))

kızlaarr bugün kızımı gördüm yine çok hareketliydi kanama odağı falan da yok içerde, ama az su içmişim, saatlerdir su içiyorum onu duyalı, arkadaşım baktı da usg de bu çocuk kalkıp gidecek şimdi diyor tuhaf tuhaf hareketler sanki içeriye sığamıyomuş ta kendine yer açıyomuş gibi, sağı solu ittiriyo kuzum yaa

eveeet herkesler iyi mi hamilelerimiz, adaylarımız??? bu arada melek in bebişinin cinsiyet belli oldu mu?

selam greenmoon sana bişey sorcam sen hani bana demiştin ya klomenle ilk ayımda gebe kaldım diye.
klomen kullanırken progestanda kullandın mı.ayrıca iğne olmuştun dimi sen?göbekten mi olmuştun.

selam greenmoon sana bişey sorcam sen hani bana demiştin ya klomenle ilk ayımda gebe kaldım diye.
klomen kullanırken progestanda kullandın mı.ayrıca iğne olmuştun dimi sen?göbekten mi olmuştun.

pregnyl iğne vurulmuştum yumurtam 19-20 mm falanken 1 yumurtam gelişmişti zaten , progestan kullanmadım, daha geçen hafta düşük tehdidim olunca kullandım 1 hafta işte, sen naptın beklemede misin?

pregnyl iğne vurulmuştum yumurtam 19-20 mm falanken 1 yumurtam gelişmişti zaten , progestan kullanmadım, daha geçen hafta düşük tehdidim olunca kullandım 1 hafta işte, sen naptın beklemede misin?

canım ben geçen ay ilk defa kullandım 2 tane 19mm yumurtam oldu.ovitrelle oldum kolumdan.
11.gün oldum fakat 16.gün çatlamış aslında o gün ilişki olmuştu ama olmadı..bu ay bişey kullanmadım.adetime bi kaç gün kaldı ama gelecek ateş ölçüyorum belli oldu.
bu ay kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.progestanı o yüzden soruyorum.çünkü geçen ay adet kanamam çok az oldu acaba dedim rahim yeterli kalınlığa ulaşmadıda ondan mı olmadı.
bişey daha sorcam senin yumurtlama problemin varmıydı?

benim adetler birkaç gün gecikirdi sık sık yani 28 günle 34 gün arası değişiyordu siklus, ovulasyon testleri ve ateş ölçme yöntemine göre yumurtlamam oluyordu ama her seferinde farklı bir gün, bir ay 14., bir ay 19, bir ay 17 vs vs , klomen belki yumurta kalitesini arttırmıştır o yüzden olmuştur belki, dr un dan bi dahaki sefere pregnyl iğne yazmasını rica et kibarca, ovitrelle den daha etkili daha çabuk çatlatıyor ayrıca

peki canım çok sağol bende seninle aynı durumdayım adet konusunda.söylediklerini dikkate alıcam.

ayy benım topıgım terk edılmıs bugun
hatcem tabı sende yanlızım dıe takılmıyorsun
serfık calıscaktı ama oda takılmamıs
desenıze topıkte haftasonu tatılı yapıyor :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrr s.a kimse yok sanırım buranın haftasonu kadrosu vardı hatçeeeeeeeeeeeeeeeee nirdesn kııııııııı dr gittm bebişimi gördm ama dr parça parça bakıyodu normal sanırım heralde 180 gr mış minigim veeeeee kızlar cinsiyeti sordm oda gösterrse bakalım dedi baktı ama net belli degl sanki ama erkege benzyr dedi ayyyyyyyyyyyyy eşimle ben nasıl birbirimize bakıp gülümsyrz anlatamam neredeyse kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi yaaaaaaa ama yinede 2 hafta sonra 2 li teste gel tekrar bakıp söyleyeym dedi kızlar sizce olabilirmi yaaaaa aslında kız olsa hiç göstermezdi demi yaaaaaaaaaaaa bizimki niye azıcık gösterdiki erkek erken göstermyrmu zati anlamadım ya kısmet artık ama böle deyince bi heveslendk kızlar anlatamam eşimde ne diyo biliyomusunz sanki özge bende testislerini gördm diyo hadi ya dedm bende

harika kar yağıyor kızlar.. kedi gibi pıstım petek kenarına bugn. elektriklerde kesildi kombi söndü uzandım uyumusum. öle bi dinlendimki:)

özge hayırlı olsun tatlım. sevndm valla senn adına allah önlüne göre verdi. maşallah tosununa
bzede erkeğe benziyo demişti 15+5 de kesin erkek dedi doktorumuz. erkek dediyse erkektir o. :)

bn bu hfta soununu bolca yatark geçircem ohhhh sefam olsun:)

melekcim hayırlısı olsun inşallah, alışveriş için acele etme yine de kesin bişey söylenene kadar, benim arkadaşa 16. haftada %90 erkek demişler 19. haftada kız dediler Allah gönlüne göre versin tosundur inşallah öyle istiyorsan sağlıklı bir tosuncuk .

bana da dün kesin dediler kız olduğu artık prensesime minik minik bişeyler almaya başlasam diyorum bu aradaaa kız ismi önerisi bekliyorum arkadaşlar şimdilik meyra zeynep var aklımda iki isim olacak büyük ihtimal ama doğana kadar değişebilir kaç kez şu kuranda geçen isimlerle ilgili bir yazı okudum çoğu safsata çıktı onların, biçoğunun anlamı yanlış biliniyormuş, o yüzden çok ismi elemek zorunda kaldım yazıyı da paylaşayım sizlerle şimdi bulursam
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…