Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yoğun bi haftaya başladık, toplantıdaydım ben anca geldim
kimsecikler de yok burda herkes nerde kiii

evet dayanamaıdm aslında bulunmak ta sıtıyordum ama sağlıgım onemlı sonucta. senın ates durumun ne bakalım bugun ?

öyle tabi cnm sağlık herşeyden önemli.
yok cnm benden bu ay hayır... ateşim düştü bgn ztn yükselmedi bile adamakıllı...
saçma bi ay ve saçma bi tabloydu..
bekliyorum kırmızıları bikaç güne kdr..

karın bel ağrım bi yana...
sinirlerim çok bozuk bugün, dün gece eşimle birbirmize girdik,
inanılmaz sinirlym, görmek bile istemiyrm onu,
sbh uyanp çktm evden karşılaşmamak için normalde o bırakır beni belli bi yere kdr...
çok gerginim kızlar dokunsanız ağlayacağım o kdr yani,
eve fln gitmek istemiyorum akşama................
biliyorum yine anlamayack hatasını vurdu kapıları odadan çkmadı akşam ben gttm yattım
o haklı hep..
ama yok özür dileyecek benden gerekrse anlayana kdr yüzüne bakmayacağım.
kendi bilir istemiyorsa da kapı orda.
yeter artık bu odunluk bi yere kadar...

canım konu ne bılmıyorum ama esler arasında anlaşmazlıklar mutlaka olur. küserek deilde iletişim kurmaya calışarak halletmek lazım . bence de suan baya sinirlisin sinirliyken uzak durmak en ıyısı ama kendını sakinleştirmeyi calış ve eşinle konusarak anlaşmaya calış. gercı eşini de tanımıyorum ne kadar dınlemeyı bılen biri oda onemli.. birde aile terapistleri var inan iyi geliyo ilişkilere cıkmaza gırerseniz deneyin bence

ben geldim kızlar geç oldu ama pazartesi sendromundayım donuyorum anca ısıtabildim kendimi ,
artık her sabah çıkarır oldum bi su içiyırum hoppp banyoya allahtan devamı gelmiyor geçen haftadan beri
kasığım batıyor uzun yol yürüyemiyorum hemen karın ve bel ağrısı başlıyor dün varla yok arası peçeteye kırmızı kan geldi ama çoookk
azdı biraz tırstım devamı gelmeyince rahatladım perşmebeyi iple çekiyorum inşallah yavrum iyidir üzmez bizi , geçmişi okumadım hepiniz iyisinizdir
umarım....

canım ya kotu bırseyyoktur ama agır kaldırma iş yapma . az da olsa kanaman olmus sonucta dikkat et kendine doktorunu ara telde konus sana ne yapman gerektıgını sana daha iyi soyler. buarada esınle yaramzlıktan da uzak dur doktora gozukene kadar.

yaa biz dün yaramazlık yapalım dedik tabii hiç bişey yapmadan kasığımda şidetli bir ağrı başladı belime vurdu o kadar korktum ki bebeğimden bir sürü özürdiledim sanırım rahim kasıldı , ilk ve son oldu yanii :)

:) heheee kanamda kasıldıgın ıcın olmustur sen dıkkat et bır sure :) ve mutlak doktorunla bu konuyu konus

:) heheee kanamda kasıldıgın ıcın olmustur sen dıkkat et bır sure :) ve mutlak doktorunla bu konuyu konus

sanırım o yüzden oldu canım çookk az geldi bi daha gelmedi zaten, geçen ki kontrolde sormayı unuttuk bi daha arayıp sormaya çekindim ayıp yani:)
perşembe soracağım bakalım amnn bebeğim iyi olsunda biz artık dayanacağız , insanoğlu işte ateşle barut yanyana durmuyor

canım yasaklanmaz sadce belli pozisyonlar onerılıyor basınca yapmayan bebege . konustugunuzda doktor sıze soyler.

canım yasaklanmaz sadce belli pozisyonlar onerılıyor basınca yapmayan bebege . konustugunuzda doktor sıze soyler.

ilk muayene de birbirinizden uzak durun dedi yasaklıydık yani :) bakalım perşembe yasağı kaldıracak mı bi daha kaçamak yapmak yok valla çocuğum resmen tepki gösterdi bize konuştum onunla özürdiledim anladı sanırım ağrı sızı kalmadı :)

evet cnm akşam onu yaptık o bi odada ben bi odada
bir araya gelseydi facia çıkacaktı çünkü
konuşarak anlaşmayı o kdr istiyorum ki ama pek mümkün olmuyo eşimle bu
sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışıyor çnkü
bi ara yazarak derdimi anlatmayı deneyecektim o kdr yani
en azından cevap veremez diye...
dediğin gibi şuan o kdr doluyumki bi süre görmesen konuşmasam daha iyi
onunda gel konuşalım gibi bi tarzı hiç yok nefret ediyorum
ya hiçbişey yok gibi geçiştirmeye çalışır yada bi süre öyle küs gider bi yerde patlar barışırız
ay valla bıktım ya..........

hoşgeldin cnm,
kusmuklu oldun sende selma gibi hee
az kaldı perşembeye kuzum iyidir yavrun merak etme
göreceksin sende büyümüştür şimdi kuzucuk.

evet canım az biraz kusmuklu olmaya başladım rahat çıkarayım diye su içiyorum :)
inşallah büyümüştür teyzesi yaa kasığım batıyor tedirginim iyidir inşallah meleğim az üzdük onu
dün kızdı sanırım bana:)

sanırım kocişle aralar bozuk hee düzelir düzelir ama yanaşmayan erkete zordur benim kocam o konuda iyidir ama abim ve babamdan bilirim nasıl bir inatsa
kadın yanaşmadan asla yanaşmazlar haksız dahi olsalar haklıysan azcık konuşma 3 günü geçmesin ama:)

Derya koy tavrını yawrum burnunu sürt biraz sonra gelir paşa paşa.nasıl olsa bu ay ona ihtiyacın kalmadı bak keyfine sıkma cacını
serfik kusmuklu serfikkk Yaramaz serfikkkk

demek yaramazlık istemiyor sizin velet rahatsız etmeyin çocuğu

aynen hatice yaa kasığım patlayacaktı o kadar fena oldum halimi görsen tamam çocuğun sen rahat zıpla hopla bi daha yapmayız
kocamda gülüyor çok komiktim içimde rahat değil bi görsem onu perşembe kalbi pıt pıt atarken offf çok heyecanlıyım yaa bugün son test için kan verdim
78 tl tuttu daha fazla demişlerdi bakalım inş iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…