- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.701
slm kızlar ben geldim :d nasılsınız geçmişi okudum ve yokh çok üzüldüm senn kocada aynı benim ki gibi odun boşver takma dün akşam bizde küstük odaları ayırdık ilk defa kafaya koydum yanında yatmıcam anlasın diye uzun zaman gelmedi yanıma sonra beni kontrole geldi kapıları çarpa çarpa gitti yerine dayanamadı geldi sarıldı konuştuk haklı olduğumu anladı :d sende koy tavrını burnu sürtsün :d kızlaaarrrrr çoğunuz gebesiniz dikkat edin kendinize yaramazlıklara az ara verin :d bendede dün bi kasık ağrısı akıntı yoğunluğu öldüm öldüm dirildim diyebilirim nie böle oldu bilmiyorum bu ay hep korunduk çatlatma iğnesinden sonra adet oldum 2-3 gün 2 kere test yaptım (idrar testi ) negatifti sonra bende mide bulantısı halsizlik falan olmaya başladı acaba niye böle oluyodur azcık yardım edin bilgilendirin beni çok kötü midem ekşiyo
ilacı kullanırken halsizlik mide bulantısı yapar.buda normaldir.iğnenin alımından 2 hafta sonra kanda belli olur.ama sen üzerine regl oldun.bidaha dr gittinmi bundan sonra canım
doktora gittim ama muayene etmedi sadece başka bir arkaşa yönlendircem seni ama önce rahim filmi çektir dedi durumlar müsait olmayınca çektiremedim ben gündüzleri uyumam ama son bi haftadır halsizlik vardı dünde bi güzel uyudum gün boyu kalkmak bile istemedim yerimden şimdide halsizlik mide ekşimesi acaba diyorum son bi test yapıp ölemi doğum kontrol hapını kullanayım adet olmam lazım ki rahim filmi çektireyim geçen gün sen sölemiştin regliden hemen sonra çektirilmesi gerekiyo diye baya araştırdım en net o zamanlar oluyomuş bende ilaçsız adet olamıyorum arayıda fazla açmak istemiyorum ne yapcam bilemedim
canım ben bizzat yaşadım biliyorum hamilelikde azda olsa kanama önemli bence bi doktorunu ara ve sor
ben ilk 4 ay ilişkiye girmedim doktorum yasak dedi..
amann kuzum dikkat et kendine ben neler çektim 1 ay hiç kalkmadım yataktan koru kendini sende
canım ben bizzat yaşadım biliyorum hamilelikde azda olsa kanama önemli bence bi doktorunu ara ve sor
ben ilk 4 ay ilişkiye girmedim doktorum yasak dedi..
amann kuzum dikkat et kendine ben neler çektim 1 ay hiç kalkmadım yataktan koru kendini sende[/Q
offf keşke sabretseydik ama hiç bişey yapmadıkkılcal damar olur yaa ince kırmızı gibi onun gibiydi gelen belli bile olmuyordu wcden sonra peçeteye geldi beyaz akıntı ile
perşembe gidiceğim diye aramadım doktorumda çok fazla kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi bi dah da gelmeyince
telaş etmedim korktum şimdi bebeğim iyidir inşallah yaaa
offf keşke sabretseydik ama hiç bişey yapmadıkkılcal damar olur yaa ince kırmızı gibi onun gibiydi gelen belli bile olmuyordu wcden sonra peçeteye geldi beyaz akıntı ile
perşembe gidiceğim diye aramadım doktorumda çok fazla kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi bi dah da gelmeyince
telaş etmedim korktum şimdi bebeğim iyidir inşallah yaaa
Derya koy tavrını yawrum burnunu sürt biraz sonra gelir paşa paşa.nasıl olsa bu ay ona ihtiyacın kalmadı bak keyfine sıkma cacını
serfik kusmuklu serfikkkYaramaz serfikkkk
slm kızlar ben geldimnasılsınız geçmişi okudum ve yokh çok üzüldüm senn kocada aynı benim ki gibi odun boşver takma dün akşam bizde küstük odaları ayırdık ilk defa kafaya koydum yanında yatmıcam anlasın diye uzun zaman gelmedi yanıma sonra beni kontrole geldi kapıları çarpa çarpa gitti yerine dayanamadı geldi sarıldı konuştuk haklı olduğumu anladı sende koy tavrını burnu sürtsün kızlaaarrrrr çoğunuz gebesiniz dikkat edin kendinize yaramazlıklara az ara verin bendede dün bi kasık ağrısı akıntı yoğunluğu öldüm öldüm dirildim diyebilirim nie böle oldu bilmiyorum bu ay hep korunduk çatlatma iğnesinden sonra adet oldum 2-3 gün 2 kere test yaptım (idrar testi ) negatifti sonra bende mide bulantısı halsizlik falan olmaya başladı acaba niye böle oluyodur azcık yardım edin bilgilendirin beni çok kötü midem ekşiyo
Eskiden neler yapardı gönlümü almak için
son zamanlarda ya onun tahammülü kalmadı yada ben çok gaddarım bilmiyorum
tek bildiğim bi oduna dönüştüğü tanıyamıyorum artk ya...
tek bildiği şey haklı olduğunu düşünmek ve bunu savunmak
dünkü triplerini bi görseniz, ben ne yaptıysam ona noluyosa
küfür etti bana ya inanabiliyomusunuz, sinirden delirdi ne yaptım ben bunu hakedicek
işte bunu asla affetmiycem
eşşek gibi kapımda yatıcak, yüzüne bakarsam bnmde adım hunili değil.
çok doluyum ya boşverin sizinde kafanızı şişirmiyim.
bu arada belimde ve kasıklarımda öyle bir sancı varki
bu gerginliğin üzerine bide kırmızı çok güzel gidicek.
eve gidip odama girip uyucam hmn.
yada anneme mi gitsem ya eve gitmesem korksa azcık
ya brz akıl verin kızlar evlenmeden önce kapımda ağlanıyodu ya
korkutuyodum bi şekilde
ama şmdi nslsa aynı evdeyz nslsa elbet konuşcaz mantığımı var ne
daha bi rahat şmdi kendini haklı görüp o da bana trip yapcak
ne yapayım nasıl korkutayım bunu ciddi oldğumu görsn...??
Eskiden neler yapardı gönlümü almak için
son zamanlarda ya onun tahammülü kalmadı yada ben çok gaddarım bilmiyorum
tek bildiğim bi oduna dönüştüğü tanıyamıyorum artk ya...
tek bildiği şey haklı olduğunu düşünmek ve bunu savunmak
dünkü triplerini bi görseniz, ben ne yaptıysam ona noluyosa
küfür etti bana ya inanabiliyomusunuz, sinirden delirdi ne yaptım ben bunu hakedicek
işte bunu asla affetmiycem
eşşek gibi kapımda yatıcak, yüzüne bakarsam bnmde adım hunili değil.
çok doluyum ya boşverin sizinde kafanızı şişirmiyim.
bu arada belimde ve kasıklarımda öyle bir sancı varki
bu gerginliğin üzerine bide kırmızı çok güzel gidicek.
eve gidip odama girip uyucam hmn.
yada anneme mi gitsem ya eve gitmesem korksa azcık
ya brz akıl verin kızlar evlenmeden önce kapımda ağlanıyodu ya
korkutuyodum bi şekilde
ama şmdi nslsa aynı evdeyz nslsa elbet konuşcaz mantığımı var ne
daha bi rahat şmdi kendini haklı görüp o da bana trip yapcak
ne yapayım nasıl korkutayım bunu ciddi oldğumu görsn...??
canım bana kalırsa annene gitme derim araya daha fazla mesafe girer bence burnunu sürttürcem diyosan evde de çok güzel yaparsın
bak bi iki güne nasıl yanaşmaya başlıyo
ofis buz gibi ayaklarım buz gibi, kasığım ağrıyor , idrar kültürü sonucumun tekrarlanması gerekmiş perşmebey nasıl yetişecek çok sinirliyim yaa offffffffffff
neden sorun ne canım
slm canlar oncelıkle ılıskıde bırlıktelık ıcın yorum yapıyorum mıkrafonum nerde neyse bulamadım
5 aylık hamıle oldum cok sukur dr yasak koymamasına ragmen ve damla bıle kanama yasamama ragmen esımle asla bırlıkte olmadık olyıda dusunmuyoruz benım fıkrım ılk 3 ay dusuk tehlıkesı yaptıgı ıcın yapmadık sonrada buyudu artık karnım ayıpmıs gıbı gelıyorhıcte aklımda ve umrumuzda deıl bızım aklımız bebegımızın saglıgında
kımse yanlıs anlamasın benım ve esımın fıkrı canlarım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?