Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kocamı öpmekle bu hale geldim canım daha ne diyim adamla ayrı yataklarda yatacağım artık kasığım patlayacak gibi oldu nasıl bişey anlamadım

hala agrın varmı cnm kan gelmemıs daha bu ıyı bısı tabıde ama bu donemde kasık agrın olması normal artık 3 aya gırdın ve 3 4 aylarda cok tek taraflı kasık agrısı yasanıyor nette arastırmıstım tek taraflı oldugu surece sorun deıl

dün ki gibi ağrım yok canım bebeğimden sürekli özürdiledim sanki duydu beni ağrı sızı kalmadı ama kasığımda ağrı oluyor belime vuruyor bide karnım patlayacak gibi yaa gaz mıdır nedir anlamıyorumda ayaklarım çok üşüyor bugün bide enfeksiyon var sanırım ende idrar da sıkıntım yok da tahlilde çıktı bebeğime zarar vermesinden korkuorum bol su içiyorum perşmbe kontrol var , bide artık sabahları kusmaya başladım ondan sonra rahatım

kızlar bugun kızım kahvaltıdan sonra kıpır kıpırdı ve gobusumu ızlemeye basladım veee resmen harettını gordum gozlerımle saka gıbıydı pıt dıe attı ayy ınanılmaz guzel bı duygymus cok sukur rabbıme

tansel naber şekerim kızlar onu bunu bırakında benim dürtülerim yok oldu bi yerde okumuştum normal yazıyor adamı hiç canım istemiyor. :)))))))))))))))))

cnm kanaman olmadıgı surece sakın panık yapma herkez baska yasıyor hamılelıgını evet gazında olabılır kesende buyuyor dr gıdıcen nasılsa gerekırse soracaklarını not alkı gıdınce heyecandan unutma ama korkma korkulcak bısı yok ayaklarını sıcak tut ozaman dedımye kanama olmadıgı surece herseyın yolunda demek cok sukur kendınıde streste sokma bebek etkılenmesın

tansel naber şekerim kızlar onu bunu bırakında benim dürtülerim yok oldu bi yerde okumuştum normal yazıyor adamı hiç canım istemiyor. :)))))))))))))))))

ıyılık cnm sende ıyısın ıns
bak mesela esıme cok duskun oldum 2 gunluk evlıler gıbı eve gelmesını ıple cekıyorum heyecanlanıyorum sankı kocama yıne yıne asık oldum ama
yataga yatınca sarılıp uyumak bana yetıyor demekkı atesle barut yanyana dururmus gobustekıler sen nelere kadırsın

çok şükür kanamam yok canım inşallah da olmaz gece çok gazım oluyor yatınca , bu sefer yazacağım soracaklarmı hep unutuyorum yaaa inşallah bebeğim iyidir teyzesi dua et bize

cnm hoşgeldin,
ztn tek derdim annemleri üzmemek yoksa çoktan giderdim ama söylememem lazım onları
onuda en fazla bi gece idare ederim, 2. gün hala nerde derler pek seyahatli bi işi yok çnkü.
e hadi bgn gittim diyelm yrn yine döncem ne değişir bilmiyorum...
şuan çok kararsızım.

bide aksi gibi az önce annesi aradı beni ona ulaşamamş tlfları kapalıymş tlflar niye kapalı o da ayrı bi konu?
bi akrabaları komadaydı ölmüş adamcağız
onu hbr verdi... yrn cenaze kalkcakmş fln söyle arasn beni dedi.
bnde mail attım anneni ara diye konuşmıcam ya...
bilmiyorum şmdi ne yapmam lazım
ya niye herşey üstüme geliyor...
boğuluyorum sanki....

kocalara hasret kaldınız he kızlar,
olsun yeterki böyle sebepten olsun koca bu bi yere kaçmıyor nslsa
9 ay snra hıncınızı alırsnz

cnm benım bogulma hepımız yasıyoruz bosver dıle kolayda bosver
olsun bı gecede olsa sensız kalsın evde yarın kalkar gıdersın konusmazsın
yada dedgım gıbı eve gıt tv cocuk kılıdı koy kumandayıda ya al sakla yada at kır sınırlendım fırlattım attım dersın bısı derse
sen bılırsın tabı ama

oooffff
son yrm saatim bişiler düşünücem artık cnm sağol

eve kaçıncı kumanda alınıyor bizim wayy o kumandaların başına gelen bikeresinde duvara fırlatmıştım duvarda hala izi var biraz döküldü

al sana kumanda deyipp kafasına doğru fırlatıyorsun oda öyle olmaz böyle olur diye bi fırlatır paramparça olur :)))))))) sonra nemi olur yarın gidip yeni bi kumanda alınır

Son düzenleme:
Deryaa çok sinirlisin biliyorum ama sakın yatağını ayırma kocanla tek tavsiyem bu olur sana dinimizde de bu böyle
eşlernizle yataklarını ayırmayın diyor konuşma trip at o sana muhtaç bi şekilde gelecek yanına ama yatağını ayırma kuşum

bn geldimmm.... haticem erkencisin bugün:)

deryaaa sinrlerine hakim ol tatlım. herevde olur bunlar bnce uzatmayın çok fazla. bu kırgınlıklar ilerledikce içnden çıkılmaz bir hal alıyor.

serpilll yaramaz serpilll:) cnm arkıdış olcan kocayla:d ilk zamanlarda korkudan yanaşamıyoduk birbirimize şimdi koca göbekle ynaşamıyoz. adamcağımız son 3 ay diyor gün sayıyo garibim. oğluşum iyi olsunda herşeye katlanırım diyo:) zaten bebeklerde istmyr bnce. ama şu bir gerçek bn kocamı çok özledim

selmaaa maşallah kuzucuğuna. büyüdükce artık tekmeleri canını acıtıyor annesi :)

yok cnm ayırmıyorum küs küss yatıyoruz brlikte
şimdi şöyle bi gelşme oldu
anneni ara diye mail atmıştım ya,
o da cvp yazmış
"akşam geç gelicem iş yerindekilerle olucaz" diye.
anneme gitmem farz oldu
hiç haber vermeyide düşünmüyorum
gece eve gidip göremesin beni.
dimi öyle yapim bari ?

heh aynen oyle evet bısı deme kus kus ne ısı varmıs arkaslarıyla hey allahım gıt kız anana eve gelınce senı bulamasında bak ne oluyo osuratını gormek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…