- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.721
kocamı öpmekle bu hale geldim canım daha ne diyim adamla ayrı yataklarda yatacağım artık kasığım patlayacak gibi oldu nasıl bişey anlamadım
hala agrın varmı cnm kan gelmemıs daha bu ıyı bısı tabıde ama bu donemde kasık agrın olması normal artık 3 aya gırdın ve 3 4 aylarda cok tek taraflı kasık agrısı yasanıyor nette arastırmıstım tek taraflı oldugu surece sorun deıl
dün ki gibi ağrım yok canım bebeğimden sürekli özürdiledim sanki duydu beni ağrı sızı kalmadı ama kasığımda ağrı oluyor belime vuruyor bide karnım patlayacak gibi yaa gaz mıdır nedir anlamıyorumda ayaklarım çok üşüyor bugün bide enfeksiyon var sanırım ende idrar da sıkıntım yok da tahlilde çıktı bebeğime zarar vermesinden korkuorum bol su içiyorum perşmbe kontrol var , bide artık sabahları kusmaya başladım ondan sonra rahatım
tansel naber şekerim kızlar onu bunu bırakında benim dürtülerim yok oldu bi yerde okumuştum normal yazıyor adamı hiç canım istemiyor. :)))))))))))))))))
cnm kanaman olmadıgı surece sakın panık yapma herkez baska yasıyor hamılelıgını evet gazında olabılır kesende buyuyor dr gıdıcen nasılsa gerekırse soracaklarını not alkı gıdınce heyecandan unutma ama korkma korkulcak bısı yok ayaklarını sıcak tut ozaman dedımye kanama olmadıgı surece herseyın yolunda demek cok sukur kendınıde streste sokma bebek etkılenmesın
fıkırımı sunayım sende 2 yıllık evlısın ve bıyerden sonra esler ve bızler degısıyoruz
gectıgımız yaz esımle cok kotu kavga ettık senınkı kufur etmıs benımkıde ben gıderım dedım defol gıt ozamaan dedı sok sok sok olmustum ama cok damarına basıp acayıp onu kırdım bende
neyse anneme gıttım ona hıc soylemedım annemlerede evde yok bugece ısyerınde olcak dedım bıseyde caktırmadım falam
bence sende gıt anana ama onlara asla bellı edıp bısı deme ısı varmsı bu gece gelmıycek de uydur bısı
hatıceye katılıyorum bende bıyere gıtnek ısterseb tek yer annenın evı olmalı bencede evde takılma yada gıt o televızyonu boz yada kumandayı kır
dün ki gibi ağrım yok canım bebeğimden sürekli özürdiledim sanki duydu beni ağrı sızı kalmadı ama kasığımda ağrı oluyor belime vuruyor bide karnım patlayacak gibi yaa gaz mıdır nedir anlamıyorumda ayaklarım çok üşüyor bugün bide enfeksiyon var sanırım ende idrar da sıkıntım yok da tahlilde çıktı bebeğime zarar vermesinden korkuorum bol su içiyorum perşmbe kontrol var , bide artık sabahları kusmaya başladım ondan sonra rahatım
tansel naber şekerim kızlar onu bunu bırakında benim dürtülerim yok oldu bi yerde okumuştum normal yazıyor adamı hiç canım istemiyor. :)))))))))))))))))
cnm benım bogulma hepımız yasıyoruz bosver dıle kolayda bosver
olsun bı gecede olsa sensız kalsın evde yarın kalkar gıdersın konusmazsın
yada dedgım gıbı eve gıt tv cocuk kılıdı koy kumandayıda ya al sakla yada at kır sınırlendım fırlattım attım dersın bısı derse
sen bılırsın tabı ama
cnm benım bogulma hepımız yasıyoruz bosver dıle kolayda bosver
olsun bı gecede olsa sensız kalsın evde yarın kalkar gıdersın konusmazsın
yada dedgım gıbı eve gıt tv cocuk kılıdı koy kumandayıda ya al sakla yada at kır sınırlendım fırlattım attım dersın bısı derse
sen bılırsın tabı ama
eve kaçıncı kumanda alınıyor bizim wayy o kumandaların başına gelen bikeresinde duvara fırlatmıştım duvarda hala izi var biraz döküldü
kızlar biz çıkıyoruz öpüldünüz
kızlar biz çıkıyoruz öpüldünüz
Deryaa çok sinirlisin biliyorum ama sakın yatağını ayırma kocanla tek tavsiyem bu olur sana dinimizde de bu böyle
eşlernizle yataklarını ayırmayın diyor konuşma trip at o sana muhtaç bi şekilde gelecek yanına ama yatağını ayırma kuşum
yok cnm ayırmıyorum küs küss yatıyoruz brlikte
şimdi şöyle bi gelşme oldu
anneni ara diye mail atmıştım ya,
o da cvp yazmış
"akşam geç gelicem iş yerindekilerle olucaz" diye.
anneme gitmem farz oldu
hiç haber vermeyide düşünmüyorum
gece eve gidip göremesin beni.
dimi öyle yapim bari ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?