Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet istemedi esma teyzesi resmen kıskandı sıpam babasını öptüm kasığımı patlattı resmen bende hiç soğuma olmadı kocama karşı yaa bazen kokuyor ama yani hiç soğumadım işte ne yapalım minik kelebeğim için dayanacağız o iyi olsun da yeter dün korkuttu bizi sürekli özürdiledim ondan :):)ama bende kocişi özlüyorum ne yalan söyliyim

serpil der ki kocanın haberi olsun
allah korusun bişey olur nerde bulacak seni
soğuk bi mail at sende anneme gidiyorum diye kalacağını söyleme ama bilsin
benim fikrim:)

evet esmam cok sukur bızde kocaman olduk
dun aksam topıktekılerı okumaya gırdım esımınde gozu kaymıs senın cızelgene okımya yolun sonuna gelmıs dedıı
evveeeeetttt dedım 30 haftalık oldu ıste dedım tugra aden ımız o bızım dedım
delısın sen der gıbı guldu bu hatun kımleler kanka oldu dıyordur

amanda aman serpıle bakın hele kocalara hıc kıyamazmıs ama kocalar bıze ıyı kıyarmıs
bende kocamı cooookkkk ozledııııımmmmm

serpilim özlem iyi kız :) buluşma anını bekliyosun heycanla. kendini üşütmemeye çalış cnm havalarda çok soğudu. üşütürsen sancıların daha fazla olur. ama normal sancılar onlar. fırsat buldukca ayaklarını uzat dinlendir.
tek taraflı ağrılardan korkma.
bnm tosunum tamamen döndü sanırım tam olarak kasığımda hissediyom top gibi başını yürümekte artık baya baya yoruyo bni. sandalyeden nefret ediyorum yayıla yayıla oturmak istiyorum:) üşüdüğümde tosunum 2 güzel tekma indirip üşüdüm ısıt bni diyo

amanda aman serpıle bakın hele kocalara hıc kıyamazmıs ama kocalar bıze ıyı kıyarmıs
bende kocamı cooookkkk ozledııııımmmmm

kocalar kıyıyor evet benimde aşırı sinirlendim günlerce ağladığım günler oldu ama yine de habersiz bişey yapmadım dünya hali başımıza ne gelir belli olmaz
burnunu sürttür ama habersiz iş görme:):)

buluşma anını düşünemiyorum bi 40 daha beklerler doğumdan sonra, sonra tutabilene aşkolsun
ayaklarımı ofiste çok üşütüyorum ağrım tek taraflı ama bazen bi karın ağrısı vuruyor kısadan geçiyor
elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum bende perşmebeyi iple çekiyorum:)

ben çıkıyorum kızlar kar yağıyor anca giderim babam alacak neyseki hepinizi öpüyorum muckkkkkkkkk

heh aynen oyle evet bısı deme kus kus ne ısı varmıs arkaslarıyla hey allahım gıt kız anana eve gelınce senı bulamasında bak ne oluyo osuratını gormek lazım

söyleyip söylememekte çok kararsz kaldm kızlar,
tahmin eder gerçi evde tek durmıcamı gitçeğimi ama
ne bileyim.
öff bitsin bugünnnnnnnnn
ben öpüyorum sizleri kaçıyorum artık
yarın görüşürz canlarım

bende anneme kaldıgım gun eve not bırakmıstım annemlerde olucam dıe yokh sen bılırsın tatlım msj at ıstersen
bende cıkayım barı herkez evıne gıdıyor optum

evet şimal de hoşmuş

aklıma bi tane daha geldi :) zeynep miray nasıl:)

yadaaa zeynep nihal
yaa ben senin ismine uydurmakta karrarlıyım galiba:)

miray benim de listemde var zaten gerçekten de kuran da geçiyor ayrıca, bu da olabilir

günaydın kuzucuklarım isimmi arıyorsunuz ( erva ) kulağa çok hoş geliyor

haticem bu isimde bir hastamızı kaybettik, 1 aylık bebecikti, isimden soğudum

kanama geldiyse git dr a benim de çook azdı ama usg de bi baktı rahim içi çevresi hep kanama, sonra yattım tabi 10 gün,sen ihmal etme inşöpüyorum

allah bişey çıkmaz usgde de

lugesmaa hayal de güzel eşim beğenmiyor ama, amann zaten onunla da bozuğuz, çok sinirliyim umurumda değil, içime ne sinerse o ismi koyucam babası önce beni, çocuğunu taşıyan kadını üzmemeyi, biraz insan olmayı öğrensin sonra herşeye karışsın baba olarak

BERİL
MİNA
DERİN
DOĞA
EREM
GÜLİN
GÜZİN
HESNA
ASEL
BENAN
LARA
LİNA
MEYRA
NİDA
ÖYKÜ
SEVDE
bunların anlamlarına baklıp yazdıklarım ama esım kararını verdı gıbı benı ıkna etmeye calısıyor
GÖKÇE dıyor sımdıde bende BEGÜM diyorum
biz ıyce karıstık

tansell senin listeden de meyra ve mina favorilerim, ama meyra demek hoşuma gidiyor, heralde bu isim olacak, aseli de düşündüm ama sonra hoşuma gitmedi, bakalım sağlıkla doğsun da

günaydın kuzucuklarım akşam kar dolayısıyla patronun kafaya taş düştü paydos verdi :)))
işe bugün çok zor geldim evin orda bişey yokta iş yeri buz her taraf.
sizler nettiniz bakam derya naptın kız akşam arkamdan amma çene yapmışınız hee

Günaydın canlarımmmm

kızz hatçeee patron yola mı geldi ne aferim onaa
sbh bende zor geldim heryer kar doluuu yav
kızlar gebeler aman dikkat edin çanaklara kaymayan ayakkabı giyin hee ona göre

napim cnm anneme gittim orda kaldım mailine cvp yazmştım onun annemde olucam diye
onu görmemiş olacakki gece 11de aradı nerdesn sen diye çemkirdi
bende gördüğn gibi annmdeym dedim kızdı sinirlendi niye hala gelmedn eve dedi
burda kalıcam çnkü dedim iyi o zmn kalmaya devam et dedi kapadı
delirdi köpürdü ben tabi zevkten 4 köşe uyudum hahahaha
bugün daha pozitifim yaşasın kötülük
canıma değsin bgn artk giderm eve ztn üstüm başım kokcak yoksa

afferin iyi yapmışsın yüz verme ama fazlada damara basma sakın çeker gibi yap ama sertçe it imi :))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne yola gelcek ya millet kudurdu gebzeden falan gelenler var zam ayı bu ay patıyoz diye bağrınıyor millet ses çıkartıncada pısıyor :)))))))))))

çektirecem haticem artık başka yol kalmadı
kudursun dursun valla hiç umuramıycam, görsün gününü benle uğraşmak neymiş

donuyorummmmmm heyyyy aneyyyyy aneyyyyyyyyyyyyyyy

anammm yavrummm sen bi çözüm bul bu işe
iyice üşütecen hasta olacan bak haberin olsun,
of şimdi bu karlar kalkana kdr çamur olcak heryer nefret ediyorum
sevmiyorum yaaaaaaaa

elimde eldiven sırtımda mont ayağım popomun altında oturuyorum
ısınmıyor burası bu üşümeyle bebeğime bişey olacak zaten tırsıyorum
dün bide eve yürüyerek gittim trafik felç ne haldeydim bi görseniz kocamda yolda kalmış
bıktım yaa bırakacağım işi artık nefret ediyorum herşeyden

bu ne yaaa köy kahvesinde oturur gibi
ben olsam çoktan bırakmştım sanada yazık bebeğede bu ne eziyet
üşüteceksin valla hasta olacaksın kuzum dikkat et bişey bi çare bul bu işe,
kıyamam ya

bu ne yaaa köy kahvesinde oturur gibi
ben olsam çoktan bırakmştım sanada yazık bebeğede bu ne eziyet
üşüteceksin valla hasta olacaksın kuzum dikkat et bişey bi çare bul bu işe,
kıyamam ya

vallahi tak etti canıma artık patron yok kombi son gaz acık
yine ısınmıyor ne lanet yermiş burası, ayaklarım buz gibi kasığım ağrıyor zaten korkuyorum
bebeğim sanki kötü gibiymiş geliyor çok gerildim yaa bırakacağım işi bu şartlarda hastalıktan ölürüm
ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…