- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.741
bn geldimmm.... haticem erkencisin bugün:)
deryaaa sinrlerine hakim ol tatlım. herevde olur bunlar bnce uzatmayın çok fazla. bu kırgınlıklar ilerledikce içnden çıkılmaz bir hal alıyor.
serpilll yaramaz serpilll:) cnm arkıdış olcan kocayla:d ilk zamanlarda korkudan yanaşamıyoduk birbirimize şimdi koca göbekle ynaşamıyoz. adamcağımız son 3 ay diyor gün sayıyo garibim. oğluşum iyi olsunda herşeye katlanırım diyo:) zaten bebeklerde istmyr bnce. ama şu bir gerçek bn kocamı çok özledim
selmaaa maşallah kuzucuğuna. büyüdükce artık tekmeleri canını acıtıyor annesi :)
yok cnm ayırmıyorum küs küss yatıyoruz brlikte
şimdi şöyle bi gelşme oldu
anneni ara diye mail atmıştım ya,
o da cvp yazmış
"akşam geç gelicem iş yerindekilerle olucaz" diye.
anneme gitmem farz oldu
hiç haber vermeyide düşünmüyorum
gece eve gidip göremesin beni.
dimi öyle yapim bari ?
amanda aman serpıle bakın hele kocalara hıc kıyamazmıs ama kocalar bıze ıyı kıyarmıs
bende kocamı cooookkkk ozledııııımmmmm
serpilim özlem iyi kız :) buluşma anını bekliyosun heycanla. kendini üşütmemeye çalış cnm havalarda çok soğudu. üşütürsen sancıların daha fazla olur. ama normal sancılar onlar. fırsat buldukca ayaklarını uzat dinlendir.
tek taraflı ağrılardan korkma.
bnm tosunum tamamen döndü sanırım tam olarak kasığımda hissediyom top gibi başınıyürümekte artık baya baya yoruyo bni. sandalyeden nefret ediyorum yayıla yayıla oturmak istiyorum:) üşüdüğümde tosunum 2 güzel tekma indirip üşüdüm ısıt bni diyo
heh aynen oyle evet bısı deme kus kus ne ısı varmıs arkaslarıyla hey allahım gıt kız anana eve gelınce senı bulamasında bak ne oluyo osuratını gormek lazım
evet istemedi esma teyzesi resmen kıskandı sıpambabasını öptüm kasığımı patlattı resmen bende hiç soğuma olmadı kocama karşı yaa bazen kokuyor ama yani hiç soğumadım işte ne yapalım minik kelebeğim için dayanacağız o iyi olsun da yeter dün korkuttu bizi sürekli özürdiledim ondan :):)ama bende kocişi özlüyorum ne yalan söyliyim
serpil der ki kocanın haberi olsun
allah korusun bişey olur nerde bulacak seni
soğuk bi mail at sende anneme gidiyorum diye kalacağını söyleme ama bilsin
benim fikrim:)
canımmmmm benimm görüşemioruz bayağıdır.. nasılsın iyiisin inşallahh hadi bakalımm bebişe isim arar olmuşsun :) 2 ismide beğendim benim aklıma da bu isimler geldi ' ZEYNEP ŞİMAL' şimal ismi sanada uyuyor sanki bilmiorum beğenirmsin :) allah analı babalı büyütsün inşallah
aklıma bi tane daha geldi :) zeynep miray nasıl:)
yadaaa zeynep nihal
yaa ben senin ismine uydurmakta karrarlıyım galiba:)
günaydın kuzucuklarım isimmi arıyorsunuz ( erva ) kulağa çok hoş geliyor
ben geldim kızlar geç oldu ama pazartesi sendromundayım donuyorum anca ısıtabildim kendimi ,
artık her sabah çıkarır oldum bi su içiyırum hoppp banyoya allahtan devamı gelmiyor geçen haftadan beri
kasığım batıyor uzun yol yürüyemiyorum hemen karın ve bel ağrısı başlıyor dün varla yok arası peçeteye kırmızı kan geldi ama çoookk
azdı biraz tırstım devamı gelmeyince rahatladım perşmebeyi iple çekiyorum inşallah yavrum iyidir üzmez bizi , geçmişi okumadım hepiniz iyisinizdir
umarım....
günaydın kuzucuklarım akşam kar dolayısıyla patronun kafaya taş düştü paydos verdi :)))
işe bugün çok zor geldim evin orda bişey yokta iş yeri buz her taraf.
sizler nettiniz bakam derya naptın kız akşam arkamdan amma çene yapmışınız hee
Günaydın canlarımmmm
kızz hatçeee patron yola mı geldi ne aferim onaa
sbh bende zor geldim heryer kar doluuu yav
kızlar gebeler aman dikkat edin çanaklara kaymayan ayakkabı giyin hee ona göre
napim cnm anneme gittim orda kaldım mailine cvp yazmştım onun annemde olucam diye
onu görmemiş olacakki gece 11de aradı nerdesn sen diye çemkirdi
bende gördüğn gibi annmdeym dedim kızdı sinirlendi niye hala gelmedn eve dedi
burda kalıcam çnkü dedim iyi o zmn kalmaya devam et dedi kapadı
delirdi köpürdü ben tabi zevkten 4 köşe uyudum hahahaha
bugün daha pozitifim yaşasın kötülük
canıma değsin bgn artk giderm eve ztn üstüm başım kokcak yoksa
afferin iyi yapmışsın yüz verme ama fazlada damara basma sakın çeker gibi yap ama sertçe it imi :))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne yola gelcek ya millet kudurdu gebzeden falan gelenler var zam ayı bu ay patıyoz diye bağrınıyor millet ses çıkartıncada pısıyor :)))))))))))
donuyorummmmmm heyyyy aneyyyyy aneyyyyyyyyyyyyyyy
aneyyy horon tepiyim bende çok soğukkkkkkkkkkkkdonuyorummmmmm heyyyy aneyyyyy aneyyyyyyyyyyyyyyy
çektirecem haticem artık başka yol kalmadı
kudursun dursun valla hiç umuramıycam, görsün gününü benle uğraşmak neymiş
anammm yavrummm sen bi çözüm bul bu işe
iyice üşütecen hasta olacan bak haberin olsun,
of şimdi bu karlar kalkana kdr çamur olcak heryer nefret ediyorum
sevmiyorum yaaaaaaaa
aneyyy horon tepiyim bende çok soğukkkkkkkkkkkk
elimde eldiven sırtımda mont ayağım popomun altında oturuyorum
ısınmıyor burası bu üşümeyle bebeğime bişey olacak zaten tırsıyorum
dün bide eve yürüyerek gittim trafik felç ne haldeydim bi görseniz kocamda yolda kalmış
bıktım yaa bırakacağım işi artık nefret ediyorum herşeyden
bu ne yaaa köy kahvesinde oturur gibi
ben olsam çoktan bırakmştım sanada yazık bebeğede bu ne eziyet
üşüteceksin valla hasta olacaksın kuzum dikkat et bişey bi çare bul bu işe,
kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?