- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.021
senın oglusun olcak ıcıme oyle doguyooorrrr
amannn bu topişide erkek anaları bastıı ayoll :)) çoğunluk erkek galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh kızlarr
bu arada ben hala hastalanmadım ama dünk testim negatif çıktı onuda söyliyeyim 3.0 çıktı sonuçç,,, herşeyin hayırlısııı...
haticemmm nedir bu kara bulutlarr böylee allah yardımcın olsun canımmm herkezz müstahakkını görür inşallahh....öfkeyle kalkıp zarala oturma arkadaşım bak bebişinde var artıkk..bence bu allhın sınavlarından birii seni sınıyor.. dualarını et allah yalvar...kötübişeylerde düşünme sakın olurmu arkadaşım...rabbim yar ve yardımcın olsun...çok üzüldüm inan43:
[sıze=3]amannn bu topişide erkek anaları bastıı ayoll :)) çoğunluk erkek galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh kızlarr
bu arada ben hala hastalanmadım ama dünk testim negatif çıktı onuda söyliyeyim 3.0 çıktı sonuçç,,, herşeyin hayırlısııı...
Haticemmm nedir bu kara bulutlarr böylee allah yardımcın olsun canımmm herkezz müstahakkını görür inşallahh....öfkeyle kalkıp zarala oturma arkadaşım bak bebişinde var artıkk..bence bu allhın sınavlarından birii seni sınıyor.. Dualarını et allah yalvar...kötübişeylerde düşünme sakın olurmu arkadaşım...rabbim yar ve yardımcın olsun...çok üzüldüm inan43: [/sıze]
9:15 DENİZ OTOBÜSÜ
11:30 DENİZ OTOBÜSÜ
13:30 DENİZ OTOBÜSÜ
16:00 DENİZ OTOBÜSÜ
18:30 DENİZ OTOBÜSÜ
ben hep 18.30 ile gelirim7 otobüsüne biner ordan 98 nolu terminale 8.30-9 arası gibide anamda olurum
topçular değil canım indiğin yer yalovanın içine ineceksin merkezin içine
amannn bu topişide erkek anaları bastıı ayoll :)) çoğunluk erkek galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh kızlarr
haticemmm nedir bu kara bulutlarr böylee allah yardımcın olsun canımmm herkezz müstahakkını görür inşallahh....öfkeyle kalkıp zarala oturma arkadaşım bak bebişinde var artıkk..bence bu allhın sınavlarından birii seni sınıyor.. dualarını et allah yalvar...kötübişeylerde düşünme sakın olurmu arkadaşım...rabbim yar ve yardımcın olsun...çok üzüldüm inan43:
inşallah şekerimmm
sen ne durumdasın bat fln yakın mı halay çekebilecek miyiz
kız serfıkk benım kızım ay olarak buyuk olcak ama olsun zengın olurlar dımıı
hatırlıyomusun daha ende hamıle deıldım muhabbet edıyorduk ben kızımı esmaya vercektım sende zuzuyaa
kız ESMA dunurduk kız bız vallahı kısmetse kızımda olcak bılemıyorum artkın
ne var canım bende kocamdan 45 gün büyüğüm:) ama sen esmaya veriyon kızını ben de hilalin miray ını alırım ,
kısçe az olursa böyle kavga çıkar işte:):)
evet hilalcim kızın miray ı oğlum göktuğ a istiyorum
kızlar doktorum ikili testten sonra folik asiti bırak dedi, previle positive diye bi ilaç verdi,
60 tl ama 3 ay gidiyor iyi bi ilaç dedi o da kullanıyormuş, sen stresli ve depresif bi annesin iyi gelir dedi ama ben bu ilacı nette bulamıyorum yaa
merak da ettim bana elevit vermedi , kanın çok güzel yüksek dedi ondan mı acaba
senın oglusun olcak ıcıme oyle doguyooorrrr
kız serfıkk benım kızım ay olarak buyuk olcak ama olsun zengın olurlar dımıı
hatırlıyomusun daha ende hamıle deıldım muhabbet edıyorduk ben kızımı esmaya vercektım sende zuzuyaa
kız ESMA dunurduk kız bız vallahı kısmetse kızımda olcak bılemıyorum artkın
ay ay ay kız kızını vermıcek adı mıray deıl meyra kaynana deılmısın ıste adını bıle bılmıyosun gelının
eesssmmaa benım verdım gıttı demem gerekmızmıydı sankım oglunu ben ıster gıbı oldum
kapıları asındırın bakalım bı kız evı naz evıı
ayyy kızlar o gunlerde pat dıe gelcek dımıııı cunkı zaman cok cabuk gecıyooorrr
anam o bebek sapık deıl kesın cok accc
ben geldim kizlarrr hu huuuuu
ayy kac gundur esim evde is guc yapamiyodum bu gun bi daldim walla banyo ya felan fircalarla bittim resmen ama degdi her yer miss oldu su anda hersey bole kalsin dye zamani durdurmak isterdim walla
haftasonu ist. e geldik cok fenaydi ya elektrik kesintisi kar yagmur ne varsa buldu bizi...
hala beklemedeyiz gorusmeden sonra belli bise yok hala esim bi sure daha evde benle takilcak anlayacaginiz
ayy cok konustum ozledim sizi yaaa
nasilsiniz anlatin bakalim naptiniz ben yokken hesap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?