Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amannn bu topişide erkek anaları bastıı ayoll :)) çoğunluk erkek galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh kızlarr
bu arada ben hala hastalanmadım ama dünk testim negatif çıktı onuda söyliyeyim 3.0 çıktı sonuçç,,, herşeyin hayırlısııı...
haticemmm nedir bu kara bulutlarr böylee allah yardımcın olsun canımmm herkezz müstahakkını görür inşallahh....öfkeyle kalkıp zarala oturma arkadaşım bak bebişinde var artıkk..bence bu allhın sınavlarından birii seni sınıyor.. dualarını et allah yalvar...kötübişeylerde düşünme sakın olurmu arkadaşım...rabbim yar ve yardımcın olsun...çok üzüldüm inan43:

senın oglusun olcak ıcıme oyle doguyooorrrr

benim de içime öyle doğuyor zaten hep ağzımdan oğlum çıkıyor öyle seviyorum
senin kızını alacağım oğluma:):)

aaa kristalcim sen bi kaç gün sonra tekrar kan versene sıfır çıkmamış sonuçta geç döllendi belki de yükselir sen beni dinle bak git yarın kan ver:)

kimsenin hayatı 4 4 lük değil benimde sınavım allah beterini vermesin.
Hakkında hayırlısı olsun canım 1 tane evladın var ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin rabbim
eşimle alakalı sorunum yok aslında bi tek şey var oda çok aşırı anacı olması.

bunlar kartaldakilerin saatleri dimi
4 iyi gibi bana çok geçe kalmak istemiyorum

topçular değil canım indiğin yer yalovanın içine ineceksin merkezin içine

hım tmm anladımm hatırladım orayı
yalova seyahatler fln var inince :))

slm cnm hoşgeldinnnnnnn
aaa 3.00 mü çktı
bence hamilesin buna benzer çok örnek okumştum snradan yükselebiliyomuş
hem gebelikk olmasa 1 den küçük çıkarmış diyolardı geç döllenme belkide yavrum hem hala hastalanmamışsın
çıkmadık candan umut kesilmezmiş

kız serfıkk benım kızım ay olarak buyuk olcak ama olsun zengın olurlar dımıı
hatırlıyomusun daha ende hamıle deıldım muhabbet edıyorduk ben kızımı esmaya vercektım sende zuzuyaa
kız ESMA dunurduk kız bız vallahı kısmetse kızımda olcak bılemıyorum artkın

bırakın su ıslerı sohbet edelımyaaaaaa
calıs calıs nereye kadar

ne var canım bende kocamdan 45 gün büyüğüm:) ama sen esmaya veriyon kızını ben de hilalin miray ını alırım ,
kısçe az olursa böyle kavga çıkar işte:):)

evet hilalcim kızın miray ı oğlum göktuğ a istiyorum

kızlaar net yoktu bakamadım hiç bakıyorumda sohbet almıs basını gıtmıs..

ay ay ay kız kızını vermıcek adı mıray deıl meyra kaynana deılmısın ıste adını bıle bılmıyosun gelının

scnm tüm doktorların verdiği ilaçlar farklı. sana doktorun neyi öneriyosa onu kullan. 2li test zamannda zaten 12 haftalık oluyosun. 12 haftadan sonra elevite başladım bn. bide maltofer verdi doktor. elevitin içinde 12 farklı vitamin var. maltofer kan ilacı ve folik asitte var içinde. elevit yerine o ilaı uygun görmüş sana demekki. stresinide azalatcaksa başka ilaca gerek yok zaten

senın oglusun olcak ıcıme oyle doguyooorrrr

bnde öle düşünüyorum serpildende bi erkek gelcek...
haticeminde erkek diye düşünüyorum ama emin değilim

selmaa evet kız öle senle dunuruz biz. ama sanırım şimdiden kaynanalık duygularım kabardı kmseyle paylaşamıyom oğlumu o yüzden ses etmediydim ne zamandır:)
ama senn kıscandan iyisinide bulamam herhalde:) verdm gitti tosunumu.... allahım sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsn bizlere o günleride görmek nasip olsun.

melekkk belli olmaz neden bukadr umutsuzsun yaaa.... kalmış 1 hafta inş güzel haberlerini alırız...

kristaall bu ay olmasa bile bidahaki ay kesn hamişsin bak sölemedi deme :) bnm haziranda 4.4 çıkmıştı değerim.negatif sonrada hastalandım. temmuzdada hamiş olduğumu öğrendim.
haticeminde 2,95 gibi çıkmıştı sonraki ay oda hamiş olduğunu öğrendi.
günün çok geçtiyse bnce bi doktora görün cnm. tekrar kan ver. belkide geç döllenme oldu.

eesssmmaa benım verdım gıttı demem gerekmızmıydı sankım oglunu ben ıster gıbı oldum
kapıları asındırın bakalım bı kız evı naz evıı
ayyy kızlar o gunlerde pat dıe gelcek dımıııı cunkı zaman cok cabuk gecıyooorrr

artık devir değişti şekerim :) erkek evi naz evi oldu
hiç o gnler gelmicekmiş gibi geliyo yaaa. başlardada zaman hiç geçmicek gibiydi.şimdi sona yaklaştım aynı şeyi düşünüyorum ama bi bakmışımki paşam kucağımda inş.
annem hep der hiç büyümicni düşünüyodum şimdi kocaya gittin çoçuk doğurcan die annm bile inanamıyo zamana.

ben geldim kizlarrr hu huuuuu
ayy kac gundur esim evde is guc yapamiyodum bu gun bi daldim walla banyo ya felan fircalarla bittim resmen ama degdi her yer miss oldu su anda hersey bole kalsin dye zamani durdurmak isterdim walla
haftasonu ist. e geldik cok fenaydi ya elektrik kesintisi kar yagmur ne varsa buldu bizi...
hala beklemedeyiz gorusmeden sonra belli bise yok hala esim bi sure daha evde benle takilcak anlayacaginiz
ayy cok konustum ozledim sizi yaaa
nasilsiniz anlatin bakalim naptiniz ben yokken hesap verin

hoşgeldinnnnn...hepimiz iyiyiz....
valla tüm sanssızlıklarda size denk geldi. inşallah görüşmeden olumlu bişiler çıkar.
bnm evnde öle bi temzliğe ihtiyacı var ama nasıl olcak bilemiyom kadın çağırıncada peşinde dolanmaktan daha çok yoruluyom. bakalım ne yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…