- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.061
günaydınlarrrr,
hala uyukluyorum ben gerçi zor uyandım bgn...
Bide kocam hastaneye gtçek bacağnda acıyan bi kitle var onu göstermişti dün
bgn biyopsi yapcaz demişlerevden çktım ama aklım onda gitçek bakalm hastaneye
inş canını fazla yakmazlar önmli bişey degldir inş huzursuzum dünden beri
esmacım mobilyalar için üzüldüm, rengi nasıl tutturamazlar ya ne biçim iş yapıyo bunlar
Neyse cnm sen sıkma canını daha vakit var nslsa düzeltilir inş
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
deryaa geçmiş olsun cnm. içini ferah tut çıkmaz kötü bişi merak etme.
geçen gün saydırıyodun adama bugn canı acıcak diye için gidiyo. sevgi böle bişi demekki:)
mobilyalar felaket canımı sıktı. bu hafta sonu temizlicektim cicileri yıkıcaktım halısını alacaktım tüm planlarım erteleniyo. zaten iyice telaş yapmya başladıım hiçbişi bitmicek gibi geliyo üstüne bide bu süper oldu yani...
vardr bundada bi hayır artık bakalım ne olcak.
Günaydınlarrrr,
bide kocam hastaneye gtçek bacağnda acıyan bi kitle var onu göstermişti dün
Esmacım mobilyalar için üzüldüm, rengi nasıl tutturamazlar ya ne biçim iş yapıyo bunlar
neyse cnm sen sıkma canını daha vakit var nslsa düzeltilir inş
günaydın canım . cook geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider eşin için. bence kötü birşey cıkmaz içini rahat tut. bende dun ikili test sonucunu aldım hersey süper cıktı :)
Günaydın tatlım.. sağolasın inş hayırlı hberler alırız bakalım..
ohhh herşeyin yolunda olması süper çok sevindim cnm allah daim etsin inşşş her evresi
böyle sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle gelsin bebişimizin.
amin canım buarada burda elektirik kurumu greve gitti ellektırıkler sureklı kesık hatta yakında hıc verılmeyebılırmıs eger bır sure meydanlarda olmazsam şimdiden soyliyeyim merak etmeyin :)
günaydın kuzucuklarım
deryacım eşine geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz hem döverim hem severim diyosun yani :)))
esma okuyunca çok sinir oldum çokmu aradın bu mobilyacıyı.insan rengini başka yaparmı ya nasıl bi işçilik bu.doğuma kadar tekrar yetiştirir daha var o konuda sıkma kendini.zaten alınacakların çoğu bitti.bundada bi hayr vardır elbet.başın niye dönüyor tansiyonunmu düşük
benimde bu ara tansiyon yükseliyor yaw akşam yine 16 çıktı
aaaa ne fenaymış ya,
ee ne olacak elektriksiz çok fena buuu :)
iyiki söyledin yoksa nerde bu kız diye aratıcaktın kendini bak
inş olmaz tabi öyle bişey
günaydın haticem hoşgeldin,
sağol cnm allaha emanet inş bişiycik çıkmıycak, iyi düşünüyorum
senin evdeki durumlar ne oldu tansiyon ondan yükseliyo olmasın
kocanın aklı başına gelmedi mi daha
aman cnm dikkat et kendine takma hiçbişeyi kafana.
ben onunla konuşmuyorum.akşam çok istifra ettim hemen tansiyon aletini almış koluma takmaya çalışıyor şerbet falan yaptı bişey oldu diye korktu beter olsun
ayyyyyyyyyyyyyyyy INANAMIYORUMM ALLAHIM YA KUCUCUK MERCIMEK NASIL BUYUMUS KIZZ MASAALLAH MASAALLAH SERFIKCIMM ALLAH KUCAGINA ALMAYI DA NASIP ETSIN KUZUM YAA COK SEVINIYORUM SENIN ADINA BILIYO MUSUN RABBIM BIZE DE YASATSIN INSALLAH BOL BOL DUA ISTIYORUZ SIZDEN TAMAM MI SENDEN VE BU MINIK MELEK TENNNN
Dötünü ısırcam onun bu resmden pek bişe seçemiyorum ama olsun ısırcammmmmmmmmmmm
rose cum hoşgeldin sende bu arada iyi gördüm seni maşallah
bu ay senden sebep halay çekelim bari bat yaklamşmış hazır
allahım ne güzellll maşallah
maşallahh serpilimmm bi lokmalık küçük adam diyesm geldi:) rabbm hep böle güzel resmlerini görmeyi nasip etsn:)
bnce bunun sırtı dönük yatıyo annesi:) ondan göremedn sen kollarını bacaklarını falan:)
rabbm nazarlardan esirgesin kötülüklerden korusun. isteyen herkse nasipe etsn.
kızzz serpılll ayy buyumusya bu masallah hele 12 haftalık ol resmen ultrasonda kafasını suratını heerseyını sece bılıyorsunnn ya bunlar cok tatlı veletler kızlaryaaa
olmazsan tekrarla testi artabilir de, 5 ten başlayıp artan kimseler oldu çünkü , hayırlısı canım inşallah vardır
serpill bebiş büyümüş maşallah kolunu bacağını görmüştür dr, hareket etseydi sen de görürdün, usg fotolarında pek bişey gözükmüyor zaten genelde.. oğlan mı ki acaba, bana da oğlan gibi gelmişti benimki ama prensesmişkızımı oğluna verirmiyim bilmem pimpirikli kaynana olursun sen
ben daha iyiyim tabi kırgınlığım ve kızgınlığım içimde geçmedi hala ama moralim bozuk oldukça bebişim etkilenir diye olumlu düşünmeye çalışıyorum.
günaydın kızlarr...
felaket başım dönüyoo kndimi zor attım ofise.
akşam mobilyalarıda gördüm ama büyük bir hayal kırıklığı yanlış renk göndermişler... acayip sinirlendimmm. eşimde odaya sokmuyo bni sonra görürsün die biliyo moralimn bozulacağını zoraki bi gördüm odayı beynimden kaynar sular indi resmen. mobilyacı düzeltiriz falan demiş bakalım ne olcak. beğendiğimz mavi değilde tuaf bi mavi yapmışlar delirdim resmen..... kulplarda istediğimiz gibi değil. böle şeyler bni bulur zaten...
Günaydınlarrrr,
bide kocam hastaneye gtçek bacağnda acıyan bi kitle var onu göstermişti dün
Esmacım mobilyalar için üzüldüm, rengi nasıl tutturamazlar ya ne biçim iş yapıyo bunlar
neyse cnm sen sıkma canını daha vakit var nslsa düzeltilir inş
Günaydın Serpilcim hoşgeldinnn,
cuma olması dışında gerçekten sıkıcı bi gün, yarında yollardayım
bu haftasonu hiç dinlenemiycem,
sizin izmit işi ne oldu gitmiyosunuz dime
Pazar kaç gibi buluşuruzz biz tahmini
Günaydın Serpilcim hoşgeldinnn,
cuma olması dışında gerçekten sıkıcı bi gün, yarında yollardayım
bu haftasonu hiç dinlenemiycem,
sizin izmit işi ne oldu gitmiyosunuz dime
Pazar kaç gibi buluşuruzz biz tahmini
yaşayın kızlar ne guzel bulusuyosunuz demek acaba bende sabah uacgıyla gelıp aksam ucagı ıle donsem mi :))
gel bahar gel bekliyoruz:)
yaşayın kızlar ne guzel bulusuyosunuz demek acaba bende sabah uacgıyla gelıp aksam ucagı ıle donsem mi :))
canım izmit işi belli değil ama ben gitme taraftarı değilim ,
siz ayarlayın yeri saati zaten ist da olursam ben mutlaka
gelmeye çalışacağım , hatice ile esma belirlesinler çok uzak olmasın yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?