Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

deryaa geçmiş olsun cnm. içini ferah tut çıkmaz kötü bişi merak etme.
geçen gün saydırıyodun adama bugn canı acıcak diye için gidiyo. sevgi böle bişi demekki:)

mobilyalar felaket canımı sıktı. bu hafta sonu temizlicektim cicileri yıkıcaktım halısını alacaktım tüm planlarım erteleniyo. zaten iyice telaş yapmya başladıım hiçbişi bitmicek gibi geliyo üstüne bide bu süper oldu yani...
vardr bundada bi hayır artık bakalım ne olcak.

sorma bnde kendimi tanıyamıyorum artk :)
anlık kızgınlıklar bitnce işte öz de sevgi kalıyo dediğin gibi değişik bişey..
allah içimzden eksiltmesin inş..
ya bu biyopsi denen şey nası bişeyki eşim bide fobisi vardr iğneden fln kan görmeye dayanamz vs
inş onu çok zorlıcak bişe değildir valla bayılır bide oralarda
yanında olsam daha raht olucam böyle cnm sıkılıyo iyice
neyse rabbim hayırlara çıkarsın inş..

sıkma canını tatlım ya evt kötü olmş hakkaten yani yapılcak hata değil hadi kulbu anlıyorumda
rengi nasıl yanlış yaparlar yahu
ama sen rahat ol daha vakit var düzeltirler bozdkları gibi
insanın hevesini kaçırıyolar ya,
hayırlısı olsn cnm dediğin gibi.

Son düzenleme:

günaydın canım . cook geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider eşin için. bence kötü birşey cıkmaz içini rahat tut. bende dun ikili test sonucunu aldım hersey süper cıktı :)

günaydın canım . cook geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider eşin için. bence kötü birşey cıkmaz içini rahat tut. bende dun ikili test sonucunu aldım hersey süper cıktı :)

Günaydın tatlım.. sağolasın inş hayırlı hberler alırız bakalım..
ohhh herşeyin yolunda olması süper çok sevindim cnm allah daim etsin inşşş her evresi
böyle sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle gelsin bebişimizin.

amin canım buarada burda elektirik kurumu greve gitti ellektırıkler sureklı kesık hatta yakında hıc verılmeyebılırmıs eger bır sure meydanlarda olmazsam şimdiden soyliyeyim merak etmeyin :)

amin canım buarada burda elektirik kurumu greve gitti ellektırıkler sureklı kesık hatta yakında hıc verılmeyebılırmıs eger bır sure meydanlarda olmazsam şimdiden soyliyeyim merak etmeyin :)

aaaa ne fenaymış ya,
ee ne olacak elektriksiz çok fena buuu :)
iyiki söyledin yoksa nerde bu kız diye aratıcaktın kendini bak
inş olmaz tabi öyle bişey

günaydın kuzucuklarım
deryacım eşine geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz hem döverim hem severim diyosun yani :)))

esma okuyunca çok sinir oldum çokmu aradın bu mobilyacıyı.insan rengini başka yaparmı ya nasıl bi işçilik bu.doğuma kadar tekrar yetiştirir daha var o konuda sıkma kendini.zaten alınacakların çoğu bitti.bundada bi hayr vardır elbet.başın niye dönüyor tansiyonunmu düşük

benimde bu ara tansiyon yükseliyor yaw akşam yine 16 çıktı

günaydın haticem hoşgeldin,
sağol cnm allaha emanet inş bişiycik çıkmıycak, iyi düşünüyorum

senin evdeki durumlar ne oldu tansiyon ondan yükseliyo olmasın
kocanın aklı başına gelmedi mi daha
aman cnm dikkat et kendine takma hiçbişeyi kafana.

aaaa ne fenaymış ya,
ee ne olacak elektriksiz çok fena buuu :)
iyiki söyledin yoksa nerde bu kız diye aratıcaktın kendini bak
inş olmaz tabi öyle bişey

canım valla gidişat oyle gosterıyo iş yerınde var jenerator calısıyo ama ınternete sorun cıkıyor bu kezde ay sorma elektırık olmayınca cok zor ısınamıyoruz havalar cok soğuk .

ben onunla konuşmuyorum.akşam çok istifra ettim hemen tansiyon aletini almış koluma takmaya çalışıyor şerbet falan yaptı bişey oldu diye korktu beter olsun

büyümüş dimi teyzesi , sağol canım benim amin.... bu sabah ezan okunurken hepinize dua ettim rabbim en kısa sürede meleğinizi gönderir inşallah:)

ısır teyzesi dötünü pek göstermedi kendini zaten ters dönmüş sanırım doktor öyle demiş kocam akşam söyledi:)

allahım ne güzellll maşallah

hatice teyzesi bizde merak ediyoruz içindeki meleği haftaya resmini isteriz:)

amin inşallah....herkes resmi görünce erkek dedi esmacım bende öyle hissediyorum:) dün kocamla konuştum doktor ne dedi o heyecanla dnleyemedim diye, ters dönmüş bizimki kafası şurdayken şurda olması gerekti demiş yüzüstümü yatıyormuş ne zaten kalbini de zor gördü ilkten kadının yüreğine inecekti:)

kızzz serpılll ayy buyumusya bu masallah hele 12 haftalık ol resmen ultrasonda kafasını suratını heerseyını sece bılıyorsunnn ya bunlar cok tatlı veletler kızlaryaaa

hee büyümüş tanselim 11 şubatta ikili test var inşallah zıplarken görürüm onu:)

büyüdü hilalcim kocaman olduğu günleri de görürüz inşallah, hareket etmiyordu evet yüzüstü ters yatmış sanırım doktor öyle bişeyler dedi dinleyemedim , oğlan diyorum bende ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar, aa benim pimpirikliğim kendime gelinime bişey yapmam

günaydın esmacımmmm , hay aksilik seni mi buldu yaaa vardır bundan da bi hayır stres yapma kendine yetişecek daha vakit var

günaydın canım geçmiş olsun önemli bişey yoktur merak etme, sıkma canını...

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR GÜNE KÖTÜ BAŞLADIM SABAH ÇOK KUSTUM ŞİMDİ DE MİDEM BULANIYOR,

HATİCEM DİKKAT ET KENDİNE BUGÜN NASILSIN

Günaydın Serpilcim hoşgeldinnn,
cuma olması dışında gerçekten sıkıcı bi gün, yarında yollardayım
bu haftasonu hiç dinlenemiycem,
sizin izmit işi ne oldu gitmiyosunuz dime
Pazar kaç gibi buluşuruzz biz tahmini

yaşayın kızlar ne guzel bulusuyosunuz demek acaba bende sabah uacgıyla gelıp aksam ucagı ıle donsem mi :))

canım izmit işi belli değil ama ben gitme taraftarı değilim ,
siz ayarlayın yeri saati zaten ist da olursam ben mutlaka
gelmeye çalışacağım , hatice ile esma belirlesinler çok uzak olmasın yeter:)

yaşayın kızlar ne guzel bulusuyosunuz demek acaba bende sabah uacgıyla gelıp aksam ucagı ıle donsem mi :))

ay ne güzel olurrrr gel kızz bahar haydi :)

canım izmit işi belli değil ama ben gitme taraftarı değilim ,
siz ayarlayın yeri saati zaten ist da olursam ben mutlaka
gelmeye çalışacağım , hatice ile esma belirlesinler çok uzak olmasın yeter:)

fırsat yaratmışken hepinizi görmek istiyorum kızlar yaa ltfen..
tek kalcam istnbullarda bakın sizi görmk için geç döncem
yeri siz belirleyin ben artk neresi olsa gelicem farketmez
esmaa hatice siz belirleyinnnnnn,
bide çok geç buluşmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…