Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ben geldim,
bebeğim 9+3 haftalık maşallah ilk önce doktor kalbini göremedi
bende stresli olunca kalpten gidiyordum serpil aksi bişy var sandım
meğersem bizimki ters pozisyondaymış kadın bi ohh çekti valla
güm güm atıyor kalbi kuzumun herşey yolunda şimdilik , 11 şubatta ikili test için randevu alacağım
eğer sonuç iyi çıkarsa bebeğimi bir ay sonra göreceğim ikiliden sonra artık sık görüşmek yok dedi:):)
binlerce şükürler olsun rabbime

oy oy oy kıyamam ben onun minik kalbine ya maşallah ya çok sevndm tatlım yerm onu ben allahım korusun onu serpilcim ya hadi bakalım artık daha rahat ol tatlım çok şülkür iyi bebiş inş test sonucunda iyi çıkar

sağol özgecim rabbime emanet hepsi, inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız rahatladım şükür yatıyordu valla bakalım ikili de zıplarken görecek miyim:)

dort gozle senı beklıyorduk kız ayy canım arkadasım gozun aydın hep boyle guzel gıtsın ısınız saglıkla saglıcakla ıns yegenımede masallah artık kocaman oldu yaaa ne mutlu bıze

canım ben cumartesi 5 te çıkıyorum ama bana bulunduğun yer çok yakın.pazar günü istersen tabi sen kartala gelirsen ben seni kartaldan bindiririm her zaman var burdan

aslnda cumartesde olur yakın bi bölgede buluşursak ama zmn kısıtlı olur
azcık erken çıkabilsen süper olurdu :)
kartaldan giden nereye gidiyo yalovaya mı?
kızlar peki pazar günü kaç gibi buluşabiliriz kızlar tahmini,
ben bi plan yapayım ona göre

evet şekerim yaaa bol bol yeriz içeriz gezerizz ohh sefamız olsun .. :)
ya valla sayemde halayda çekemediniz ama olsun inş bigün çekçez :)

canımmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim maşallah bebeğimize
herşey yolunda bak gördün mü
bi dahaki sefere takla atar annesi sen hiç üzülme :)

serpillll m maşallahhhh bebişimize... hep böle güzel haberlerini alalım inş. ikili teesttede bi sorun çıkmaz gör bak sen stres yapma sakın ol olumlu düşün meleğinde hep daha iyiy olcak.

esmacım gebelik oldugunda kaç kiloydu kaç kilo oldun bide dr bana kalsiyum tozu verdi bide ferrum fort hap verdi iyimi bunlar

özgecimm valla yaklaştık sona. heerkes 30dan sonrası çok çabuk geçiyo diyolar bakalım ölemi olcak. yağ hiç kullanmadım cnm bn kıllanma yapıyo dediler. bnde bebe losyonu aldım onu kullanıyom ama aklıma geldikce sürüyorum. çatlıcağın varsa çatlarsın bnm göbişimde bişicik yok ama kalçam çatladı
toplamda 12 kilo aldım bn cnm. ilk 3ay 2kilo sonraki aylarda hep 2 aldım bu ay 4 kilo almışım :) doktorumda eleviti bırak oda kilo yapıyor dedi. şimdi sadece maltofer die kan ilacım var onu kullanıyorum. her doktorun önerdiği ilaç başka. bidahaki kontrolde gerek duyarsa magnezyum verecek bakalım ne olcak. doktorun kullan dediyse kullan cnm.

yatıyordu valla elini ayağını göremedim popsunda tomurcuğu varmış doktor öyle dedi bende ayak sanmıştım:)
bi daha ki sefere horon atmasını istiyorum:)

esmaaaa ben sıpamın elini ayağını göremedim daha tomurcuğu varmış nette baktım 8. hafta görüntüsünde kafam karıştı sen 9+6 da zıpladığını gördün benim ki 9+3 niye eli ayağı gözükmedi bu kuzunun

vücut hatları daha tam oluşmamış canım benm ondan göremezsn net bende ilk 12.haftamda yeni yeni anladım öncesi pek belli olmyuyordu takılma yani bunlara canım biraz geçsn görrsn inş

ben eleviti çoktan bıraktım ama işte banada kan ilacı verdi kasiyum bide bel agrım var dedm verdi bende 2 kilo aldım başından beri karnımda hafifçek çıktı artık

bu erkeklerin hepsi aynı bizimkide akşam beni sinir etti.. neymiş efendim yatak odasında üşüyomuş salonda yatcakmış gitti açtı iki koltuğu taktı kulaklıkları yattı banada diğer koltuğu açmış göya sıkışırız diye. bende sinir oldum gittim yatak odasına kapıları vura vura sabah kalktım şebeklik yapıyo barışayım yine

bide erken kalkmış insan kahvaltı hazırlar ben 12de uyandım baktım spor yapıyo daha çok sinir oldum
resmen benim hazırlamamı bekliyo neyse hazırladım yedik anladı kızdığımı tabi sakın elleme birşeye akşama ben hallederim temizliği diyo pöff yalaka

ayyy maşallah sana yavrummm ellere bak kocaman valla Allah nazarlardan saklasın hülya
erkekin büyümüş

sizede kocaman maşallah canım çok şükür bi problem çıkmamış inş hep böyle güzel heberlerle gelirsin..ee biz artık büyüdük teyzesi 25 cm olduk

bitanem bebeğin duruşuyla alakalıda olabilir cnm takılma sen. yanlış hatrlıyoda olabilirm ben belki de 10+6dır.
hem bn artık usg konusunda uzmanlaştım kız. makineyle okadr haşır neşir oldumki. millete remleri gösterirken şurası burası die anlatıyom ama millet anlamıyodu
merak etme annesi poposunun üstünde zıp zıp zıplar kzun....

irkekini yesnler senn. maşallah hülyacım rabbm tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inş. renkli resmlerine baktıkca içim gidiyo bnm. hersefernde kendimi farklı alemlerde buluyorum.
rüyalarımda hep yüzünü görüyorum sarı kafa bi velet kıvırcık saçlı falan. bizimki babaya bnziyo burnuda dayı her gören öle söledi.

kızlarr bu arada odamızı kurdular meraktan çatlıyorum akşam olsun bran önce. kulpları bizim istediğimz gibi olamamış artık kendimiz bişiler bakıp alcaz. bide hasır beşiğimizi getirmemişler deli oldum yaa. başkasına satmışlar şimdide fuar var die bizimkini yetiştirememişler. eşimde aramış saymış ağzına geleni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…