- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.981
oy oy oy kıyamam ben onun minik kalbine ya maşallah ya çok sevndm tatlım yerm onu ben allahım korusun onu serpilcim ya hadi bakalım artık daha rahat ol tatlım çok şülkür iyi bebiş inş test sonucunda iyi çıkarkızlar ben geldim,
bebeğim 9+3 haftalık maşallah ilk önce doktor kalbini göremedi
bende stresli olunca kalpten gidiyordum serpil aksi bişy var sandım
meğersem bizimki ters pozisyondaymış kadın bi ohh çekti valla
güm güm atıyor kalbi kuzumun herşey yolunda şimdilik , 11 şubatta ikili test için randevu alacağım
eğer sonuç iyi çıkarsa bebeğimi bir ay sonra göreceğim ikiliden sonra artık sık görüşmek yok dedi:):)
binlerce şükürler olsun rabbime
oy oy oy kıyamam ben onun minik kalbine ya maşallah ya çok sevndm tatlım yerm onu ben allahım korusun onu serpilcim ya hadi bakalım artık daha rahat ol tatlım çok şülkür iyi bebiş inş test sonucunda iyi çıkar
kızlar ben geldim,
güm güm atıyor kalbi kuzumun herşey yolunda şimdilik , 11 şubatta ikili test için randevu alacağım
eğer sonuç iyi çıkarsa bebeğimi bir ay sonra göreceğim ikiliden sonra artık sık görüşmek yok dedi:):)
sağol özgecim rabbime emanet hepsi, inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız rahatladım şükür yatıyordu valla bakalım ikili de zıplarken görecek miyim:)
inş canım ya yok yok ikilidede görrsn bu kez takla atar annesi gör bak
canım ben cumartesi 5 te çıkıyorum ama bana bulunduğun yer çok yakın.pazar günü istersen tabi sen kartala gelirsen ben seni kartaldan bindiririm her zaman var burdan
evet cmt bulusuruz ohh mıısss gıbı yemek yer yer gezerız yer yer gezerııızzzz ısteyen gelsın bursaya buyursun
topıkte tad kactı yıne sende kırmızıları gordun halay cekemedık hepımız toptan sana surtunmesı gerekıyorr
kızlar ben geldim,
aklım hep burdaydı ama giremedm canım ya serpilci inş gözel haberlerle gelck ben biliyrm çok şüküür toparlanma varsa elhamdülillah sende yavaş yavaş yaklaşıyon sona esmam ya maşallah tosunuma bebiş kaç kilo oldu bide canım sanki karnım kaşınmaya başlıyo sen ne kullanıyosun çatlamalar için badem yagı iyi diyrlr
esmacım gebelik oldugunda kaç kiloydu kaç kilo oldun bide dr bana kalsiyum tozu verdi bide ferrum fort hap verdi iyimi bunlar
aslnda cumartesde olur yakın bi bölgede buluşursak ama zmn kısıtlı olur
azcık erken çıkabilsen süper olurdu :)
kartaldan giden nereye gidiyo yalovaya mı?
kızlar peki pazar günü kaç gibi buluşabiliriz kızlar tahmini,
ben bi plan yapayım ona göre
evet şekerim yaaa bol bol yeriz içeriz gezerizz ohh sefamız olsun .. :)
ya valla sayemde halayda çekemediniz ama olsun inş bigün çekçez :)
canımmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim maşallah bebeğimize
herşey yolunda bak gördün mü
bi dahaki sefere takla atar annesi sen hiç üzülme :)
serpillll m maşallahhhh bebişimize...hep böle güzel haberlerini alalım inş. ikili teesttede bi sorun çıkmaz gör bak sen stres yapma sakın ol olumlu düşün meleğinde hep daha iyiy olcak.
özgecimm valla yaklaştık sona. heerkes 30dan sonrası çok çabuk geçiyo diyolar bakalım ölemi olcak. yağ hiç kullanmadım cnm bn kıllanma yapıyo dediler. bnde bebe losyonu aldım onu kullanıyom ama aklıma geldikce sürüyorum. çatlıcağın varsa çatlarsın bnm göbişimde bişicik yok ama kalçam çatladı
toplamda 12 kilo aldım bn cnm. ilk 3ay 2kilo sonraki aylarda hep 2 aldım bu ay 4 kilo almışım :) doktorumda eleviti bırak oda kilo yapıyor dedi. şimdi sadece maltofer die kan ilacım var onu kullanıyorum. her doktorun önerdiği ilaç başka. bidahaki kontrolde gerek duyarsa magnezyum verecek bakalım ne olcak. doktorun kullan dediyse kullan cnm.
yatıyordu valla elini ayağını göremedim popsunda tomurcuğu varmış doktor öyle dedi bende ayak sanmıştım:)
bi daha ki sefere horon atmasını istiyorum:)
esmaaaa ben sıpamın elini ayağını göremedim daha tomurcuğu varmış nette baktım 8. hafta görüntüsünde kafam karıştı sen 9+6 da zıpladığını gördün benim ki 9+3 niye eli ayağı gözükmedi bu kuzunun
ben eleviti çoktan bıraktım ama işte banada kan ilacı verdi kasiyum bide bel agrım var dedm verdi bende 2 kilo aldım başından beri karnımda hafifçek çıktı artıkserpillll m maşallahhhh bebişimize...hep böle güzel haberlerini alalım inş. ikili teesttede bi sorun çıkmaz gör bak sen stres yapma sakın ol olumlu düşün meleğinde hep daha iyiy olcak.
özgecimm valla yaklaştık sona. heerkes 30dan sonrası çok çabuk geçiyo diyolar bakalım ölemi olcak. yağ hiç kullanmadım cnm bn kıllanma yapıyo dediler. bnde bebe losyonu aldım onu kullanıyom ama aklıma geldikce sürüyorum. çatlıcağın varsa çatlarsın bnm göbişimde bişicik yok ama kalçam çatladı
toplamda 12 kilo aldım bn cnm. ilk 3ay 2kilo sonraki aylarda hep 2 aldım bu ay 4 kilo almışım :) doktorumda eleviti bırak oda kilo yapıyor dedi. şimdi sadece maltofer die kan ilacım var onu kullanıyorum. her doktorun önerdiği ilaç başka. bidahaki kontrolde gerek duyarsa magnezyum verecek bakalım ne olcak. doktorun kullan dediyse kullan cnm.
ayyy maşallah sana yavrummm ellere bak kocaman valla Allah nazarlardan saklasın hülya
erkekin büyümüş
yatıyordu valla elini ayağını göremedim popsunda tomurcuğu varmış doktor öyle dedi bende ayak sanmıştım:)
bi daha ki sefere horon atmasını istiyorum:)
esmaaaa ben sıpamın elini ayağını göremedim daha tomurcuğu varmış nette baktım 8. hafta görüntüsünde kafam karıştı sen 9+6 da zıpladığını gördün benim ki 9+3 niye eli ayağı gözükmedi bu kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?