- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.001
sizede kocaman maşallah canımçok şükür bi problem çıkmamış inş hep böyle güzel heberlerle gelirsin..ee biz artık büyüdük teyzesi 25 cm olduk
bitanem bebeğin duruşuyla alakalıda olabilir cnm takılma sen. yanlış hatrlıyoda olabilirm ben belki de 10+6dır.
hem bn artık usg konusunda uzmanlaştım kız. makineyle okadr haşır neşir oldumki. millete remleri gösterirken şurası burası die anlatıyom ama millet anlamıyodu
merak etme annesi poposunun üstünde zıp zıp zıplar kzun....
irkekini yesnler senn. maşallah hülyacım rabbm tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inş. renkli resmlerine baktıkca içim gidiyo bnm. hersefernde kendimi farklı alemlerde buluyorum.
rüyalarımda hep yüzünü görüyorum sarı kafa bi velet kıvırcık saçlı falan. bizimki babaya bnziyo burnuda dayıher gören öle söledi.
kızlarr bu arada odamızı kurdular meraktan çatlıyorum akşam olsun bran önce. kulpları bizim istediğimz gibi olamamış artık kendimiz bişiler bakıp alcaz. bide hasır beşiğimizi getirmemişler deli oldum yaa. başkasına satmışlar şimdide fuar var die bizimkini yetiştirememişler. eşimde aramış saymış ağzına geleni.
serpilmaşallah kuzucuğuma bak işte herşey yolunda pinpirik serpil
aslnda cumartesde olur yakın bi bölgede buluşursak ama zmn kısıtlı olur
azcık erken çıkabilsen süper olurdu :)
kartaldan giden nereye gidiyo yalovaya mı?
kızlar peki pazar günü kaç gibi buluşabiliriz tahmini?
ben bi plan yapayım ona göre
[/COLOR]
serpilcim gözün aydın olsun esma melek hatice hülya tansel hepinize koskocaman bir maşallah rabbim esirgesin sizlerii ve meleklerinizi. inş. darısı derya ve benim başımıza inş...
serpilcim gözün aydın olsun esma melek hatice hülya tansel hepinize koskocaman bir maşallah rabbim esirgesin sizlerii ve meleklerinizi. inş. darısı derya ve benim başımıza inş...
deryaaa gördüm cnm sorularını. şincik cmtesi misafirim var bnm. pazar günüde her saat uygun bana:)
ama şöle bi durumda var kardeşimn cmtesi doğumgünü kız arkadaşıyla süpriz hazırlıyoruz ama bizim velet cmtesi çalışabilirim falan diyo. o çalışırsa cmtesi bizim paln pazara kalcak. amann diyom bnde ekerm onları kalsınlar başbaşa napım demi ama:)
bide kızlar sölemeyi unuttum size bi arkadaş aracılığı ile birisiyle tanıştım cmtesi onunla görüşcem adam bnmle çlaışmak istiyor. işimden çıkmam diyosanda arada gelirsin yardımcı olursun diyo. freelance tasarımcılık yapcam kıyafetleri çizcem evden göndercem adm bnm sürekli onun ofisinde olmamı istyo bnde işimi bırakmam onun için yeni biyer çünkü çok yolu var daha. sansım acıldı sanki öle hissediyom. tabi bi yüzyüze görüşeyim adamla bakalım şartlarımız uyacakmı?
deryaaaaa sen taa kalk burdan ıst gıt ve bakıyorumda kımse senı tınlamasın sorular hop havada kalıyor
bılemıyorum sankı bu kızlar hıc ısteklı deıll
neyse bukadar kotu deılım benyaaaa
ay sen çok fenasın evet evet ben kanaat getirdim
doğru yaa vallaaaaaaaa gaza geleyim mi ulen heeeeeeee
gelmiom işte istanbulaaaa küstüm size selmayla buluşcam ben pazar günü gel kız buraya
noluyorr lennnnnnnnnnnnnnnnn burda bakim 2 dk kayboldum heyttttttttttttt
cumartesi 5 tenb sonra ne zaman dersen seninim güzelim
kartaldan canım yalova ya gidiyor ordanda zaten indiğin yerde otobüsler var bursaya terminale giden ben hep öyle yapıyor zaman açıından yarımsaat deniz otobüsü 1 saate bursa-yalova arası 2 saate evdesin şekerim
hım topçulara yani anladım,mecbruren öyle yapıcam o zmn
kadıköy mudanya feribotu iyi de bi 1 de bide 6:30 da varmış sadece
en iyisi yine senin dediğin gibi cnm, iyi bakalım in bin yapcaz artık ne yapalım
ama ama ama serfık bende hayırlı olsun dıe bısıler yazdım ama sen bıtek bana cevap yazmadın yoksa sen bızı sevmıyınmı
ayyy canım ben görmedim yazdığını arada kaçmış kusura bakma seviyirim seni çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?