Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sizede kocaman maşallah canım çok şükür bi problem çıkmamış inş hep böyle güzel heberlerle gelirsin..ee biz artık büyüdük teyzesi 25 cm olduk

çok şükür hülyacım çıkmadı sağlıkla büyüsün hepsi sıra ikili testi hayırlısı ile iyi sonuç alırız inşallah, büyümüş annesi büyümüş ağzı yüzü elleri
maşşalh ona kime benziyor:):)

benimki hep aynı pozisyonda yaaa hep yatıyor boylu boyunca yalnız doktor ilkten kalbini göremedi anlamadım ama başımı yukarıdaymış ters mi dönmüş ne şekil değiştirmiş
kadının yüreğine iniyordu :), 2,62 cm olmuş kuzum büyümesi güzel dedi inşallah böyle devam eder tansiyonum maşallah 13-8 çıktı benim bu tansiyonla bayılmam lazım tık yok ama:):) ben onun poposunu yerim ikili de horon tepecek uşağım:):)

odamızda gelmiş hayırlı olsun eksik bırakmışlar sanırım eşinde fırçalamış ne güzel bi aksilik yapmasalar olmaz sanki hadi akşam olsun çek resmini göster bize:):)

serpil maşallah kuzucuğuma bak işte herşey yolunda pinpirik serpil

doktorumda anladı artık haticem pipirik olduğumu doğumuna girmiycem en sabırlı doktoru göndercem sana dedi, banane dedim sizolmadan doğurmam nasıl gülüyor, çok şükür iyiyiz darısı başına canım benim:)

serpilcim gözün aydın olsun esma melek hatice hülya tansel hepinize koskocaman bir maşallah rabbim esirgesin sizlerii ve meleklerinizi. inş. darısı derya ve benim başımıza inş...

bu arada sorularımı görmediniz miiiiiiiiiiiii hatice serpil esmaaaaaa

serpilcim gözün aydın olsun esma melek hatice hülya tansel hepinize koskocaman bir maşallah rabbim esirgesin sizlerii ve meleklerinizi. inş. darısı derya ve benim başımıza inş...

inşallah şekerimmm
sen ne durumdasın bat fln yakın mı halay çekebilecek miyiz

deryaaa gördüm cnm sorularını. şincik cmtesi misafirim var bnm. pazar günüde her saat uygun bana:)
ama şöle bi durumda var kardeşimn cmtesi doğumgünü kız arkadaşıyla süpriz hazırlıyoruz ama bizim velet cmtesi çalışabilirim falan diyo. o çalışırsa cmtesi bizim paln pazara kalcak. amann diyom bnde ekerm onları kalsınlar başbaşa napım demi ama:)

bide kızlar sölemeyi unuttum size bi arkadaş aracılığı ile birisiyle tanıştım cmtesi onunla görüşcem adam bnmle çlaışmak istiyor. işimden çıkmam diyosanda arada gelirsin yardımcı olursun diyo. freelance tasarımcılık yapcam kıyafetleri çizcem evden göndercem adm bnm sürekli onun ofisinde olmamı istyo bnde işimi bırakmam onun için yeni biyer çünkü çok yolu var daha. sansım acıldı sanki öle hissediyom. tabi bi yüzyüze görüşeyim adamla bakalım şartlarımız uyacakmı?

ama ama ama serfık bende hayırlı olsun dıe bısıler yazdım ama sen bıtek bana cevap yazmadın yoksa sen bızı sevmıyınmı

deryaaaaa sen taa kalk burdan ıst gıt ve bakıyorumda kımse senı tınlamasın sorular hop havada kalıyor
bılemıyorum sankı bu kızlar hıc ısteklı deıll

neyse bukadar kotu deılım benyaaaa

hımmm, ctesi işi yaş gözüküyo yine pazar olcak bizim iş olursa
haticeeeeeeeeeeeeeee
şu kartaldan ne var nereye var bi söle kız bana
mudanyaya gelen direk yokmu bişey yalova ters oluyo bana
nere gitti bu kız yavs

deryaaaaa sen taa kalk burdan ıst gıt ve bakıyorumda kımse senı tınlamasın sorular hop havada kalıyor
bılemıyorum sankı bu kızlar hıc ısteklı deıll

neyse bukadar kotu deılım benyaaaa

ay sen çok fenasın evet evet ben kanaat getirdim
doğru yaa vallaaaaaaaa gaza geleyim mi ulen heeeeeeee
gelmiom işte istanbulaaaa küstüm size selmayla buluşcam ben pazar günü gel kız buraya

ay sen çok fenasın evet evet ben kanaat getirdim
doğru yaa vallaaaaaaaa gaza geleyim mi ulen heeeeeeee
gelmiom işte istanbulaaaa küstüm size selmayla buluşcam ben pazar günü gel kız buraya

fenayım ama nedenı var bende sızınle olmak ıstıyoruuuuummmm
gel kız bulusak cekme saclarımdan ama sen gıt gel ıst işin için gelırkende tut hatcenın kolunda bulusalıımmmmm

noluyorr lennnnnnnnnnnnnnnnn burda bakim 2 dk kayboldum heyttttttttttttt

cumartesi 5 tenb sonra ne zaman dersen seninim güzelim
kartaldan canım yalova ya gidiyor ordanda zaten indiğin yerde otobüsler var bursaya terminale giden ben hep öyle yapıyor zaman açıından yarımsaat deniz otobüsü 1 saate bursa-yalova arası 2 saate evdesin şekerim

hım topçulara yani anladım,mecbruren öyle yapıcam o zmn
kadıköy mudanya feribotu iyi de bi 1 de bide 6:30 da varmış sadece
en iyisi yine senin dediğin gibi cnm, iyi bakalım in bin yapcaz artık ne yapalım

9:15 DENİZ OTOBÜSÜ
11:30 DENİZ OTOBÜSÜ
13:30 DENİZ OTOBÜSÜ
16:00 DENİZ OTOBÜSÜ
18:30 DENİZ OTOBÜSÜ

ben hep 18.30 ile gelirim 7 otobüsüne biner ordan 98 nolu terminale 8.30-9 arası gibide anamda olurum

Son düzenleme:
hım topçulara yani anladım,mecbruren öyle yapıcam o zmn
kadıköy mudanya feribotu iyi de bi 1 de bide 6:30 da varmış sadece
en iyisi yine senin dediğin gibi cnm, iyi bakalım in bin yapcaz artık ne yapalım

topçular değil canım indiğin yer yalovanın içine ineceksin merkezin içine

kızlar doktorum ikili testten sonra folik asiti bırak dedi, previle positive diye bi ilaç verdi,
60 tl ama 3 ay gidiyor iyi bi ilaç dedi o da kullanıyormuş, sen stresli ve depresif bi annesin iyi gelir dedi ama ben bu ilacı nette bulamıyorum yaa
merak da ettim bana elevit vermedi , kanın çok güzel yüksek dedi ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…