Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız rose hg aman bol bol calısııp cocuk yapın ıste fırsat bu fırsat hakkınızda iş konusundada hayırlısı olsun inş
bızde bı haber yok aynı bıldıgın gıbıyız sadece 2 gundur hepımızın kocası bır olup bızı kırvı ve aglattılar sankı ortak karar almıs gıbı
bu hafta sonu kızlar ıst bulusuyor
sonrakıdede hatıce geldıgınde bursada toplanıyoorruuzzz
hmm yoruldum anlatırken sımdılık havadısler boyleeee

hoşgeldin canımmmmmm özlettin kendini:)

ohhh kocan evde ne güzel keşke bende hep kocamla olsam hiç istemiyorum yanımdan ayrılması hiçbi yere göndermem çok sıkılıyorum onsuz evde
tadını çıkar valla :) valla tam zamanın adenk geldiniz haftasonu kar tipi elektrik sizi buldu hakkınızda hayırlısı güzelim bakalım zaman size ne gösterecek:)
ben bugün miniğimi gördüm teyzesi büyümüş veee biraz sonra resmini ekliycem:):)

allahım lütfen bugün bitebilir mi hemen !!!!
beynim kazan gibi oldu 2 saattr kafamı kaldıramadım yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hosbuldum canimm sevindim iyi olmanizaais konusunda bende hep hayrlisi diyorum ama surec cok uzadi esmacim ya derler ya zaman herseyin ilaci da bi de su beklemek olmasaa..nyse bakalim olur elbet biseyler..
aman bak sakin kendim dalayim temizlige felan deme bak cekeriz burda kulaklarini
kadin cagir oldugu kadar idare et artik hamis sin sen ya kimse sorgulayamaz ki seni
ayy canim benim hosbuldum walla calismaya calisiyoruz da icraat uretemiyoruz ki anacim nere gidiyo bu o kadar kacan sipaciklar bilmiyorum
zaten artik bat saymaya yaklastim ben bu saatten sonra calisma sonuc getrmez heralde..aman sallayin kocalari ya hepsi ayni bunlarin once yapar sonra pisman olurlar..ayy ne guzel ya keske bende gelebilseydimm gecen hafta yapsaydiniz ya sunu o zaman katiliridm walla

hosbuldum canimmm..ayy evet ya kocamla evde olmayi bende cok seviyorum her sabah beraber kahvalti yapmak bile beni mutlu etmeye yetiyo ayy cok romantik gordum kendimi kiz
walla sureci heycan ve sabirla bekliyoruz kusum bakalim zaman ne sakliyo bize...
ayy tatlim benim ya minis in buyu du de poz mu verdi sana ohh masallah masaallahh

ayyyyyyyyyyyyyyyy INANAMIYORUMM ALLAHIM YA KUCUCUK MERCIMEK NASIL BUYUMUS KIZZ MASAALLAH MASAALLAH SERFIKCIMM ALLAH KUCAGINA ALMAYI DA NASIP ETSIN KUZUM YAA COK SEVINIYORUM SENIN ADINA BILIYO MUSUN RABBIM BIZE DE YASATSIN INSALLAH BOL BOL DUA ISTIYORUZ SIZDEN TAMAM MI SENDEN VE BU MINIK MELEK TENNNN

maşallahh serpilimmm bi lokmalık küçük adam diyesm geldi:) rabbm hep böle güzel resmlerini görmeyi nasip etsn:)
bnce bunun sırtı dönük yatıyo annesi:) ondan göremedn sen kollarını bacaklarını falan:)
rabbm nazarlardan esirgesin kötülüklerden korusun. isteyen herkse nasipe etsn.

kızlar ben acil çıkıyorummm
hepinizi öpüyorum ve de seviyorumm
görüşrüz yrn

kızzz serpılll ayy buyumusya bu masallah hele 12 haftalık ol resmen ultrasonda kafasını suratını heerseyını sece bılıyorsunnn ya bunlar cok tatlı veletler kızlaryaaa

Hosbulduk tatlimmm.. hayatimiz bi suredir eksin dolu biliyosun..pozitif olmaktan baska care olmadgini anladim hersey olaciga variyo nasilsa 3gunluk dunya amannnn diyip sallama modundayim bu aralar hem negatif olunca zarar hep kendine oluyo
sanirim aslinda ben aciya alistim malum kroniklesme oldu cunku azicik mazosist olma yolundayimm zannimca
ahh ahhh keske ceksek nerde o gunlerr...benim bat a var daha bitanem ve hic umudum yok herhangi bi belirti de soz konusu degil ama uzgun de degilim kirmizilar gelcek diye buna da alistik artik nede olsa arsizlastikk iyicee

hepniz birden sessiz sedasiz kactiniz ask olsun sizeee
insan bi by bye demez mi
kustum iste hepinizeeee hihh

olmazsan tekrarla testi artabilir de, 5 ten başlayıp artan kimseler oldu çünkü , hayırlısı canım inşallah vardır

ay ay ay kız kızını vermıcek adı mıray deıl meyra kaynana deılmısın ıste adını bıle bılmıyosun gelının

hilalcim özürdilerim canım niye miray kalmış aklımda yaa:):) bana bak tansel aramızı bozma tamam mı olabilir böyle şeyler:)

serpill bebiş büyümüş maşallah kolunu bacağını görmüştür dr, hareket etseydi sen de görürdün, usg fotolarında pek bişey gözükmüyor zaten genelde.. oğlan mı ki acaba, bana da oğlan gibi gelmişti benimki ama prensesmiş kızımı oğluna verirmiyim bilmem pimpirikli kaynana olursun sen

ben daha iyiyim tabi kırgınlığım ve kızgınlığım içimde geçmedi hala ama moralim bozuk oldukça bebişim etkilenir diye olumlu düşünmeye çalışıyorum.

günaydın kızlarr...

felaket başım dönüyoo kndimi zor attım ofise.
akşam mobilyalarıda gördüm ama büyük bir hayal kırıklığı yanlış renk göndermişler... acayip sinirlendimmm. eşimde odaya sokmuyo bni sonra görürsün die biliyo moralimn bozulacağını zoraki bi gördüm odayı beynimden kaynar sular indi resmen. mobilyacı düzeltiriz falan demiş bakalım ne olcak. beğendiğimz mavi değilde tuaf bi mavi yapmışlar delirdim resmen..... kulplarda istediğimiz gibi değil. böle şeyler bni bulur zaten...

Günaydın kızlar:) Çok uzun zamandır takip ediyorum burayı üye olmak yeni aklıma geldi :)) 6 aylık evliyim bende çok istiyorum çocuk sahibi olmayı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah... bat 22... umarım olmam... çok fazla belirtim yok aslında bu ay ümitli değilim. 2-3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var ve sol göğsüm arada sızlıyor. hep uyumakda istiyorum ama gerçi ben bıraksalar 7/24 uyurum ama maalesef çalışıyorum:S P.tesi doktordan randevu aldım gebelik öncesi muayene olmak için (toksoplazma için,yeni öğrendim ve benim hem kedim hem köpeğim var) ozamana kadar adet olmazsam kan testide yaptırırım,umut işte :))

hakkında hayırlısı olsun. belirti arama regl belirtileri ile aynı belirtiler hep. kedi köpeğinin olması kötü hamilelikte bana doktorum evde hayvanınız varsa uzaklaştırın demişti. herşey istediğin gibi olur inş.

Günaydınlarrrr,
hala uyukluyorum ben gerçi zor uyandım bgn...
bide kocam hastaneye gtçek bacağnda acıyan bi kitle var onu göstermişti dün
bgn biyopsi yapcaz demişler evden çktım ama aklım onda gitçek bakalm hastaneye
inş canını fazla yakmazlar önmli bişey degldir inş huzursuzum dünden beri

Esmacım mobilyalar için üzüldüm, rengi nasıl tutturamazlar ya ne biçim iş yapıyo bunlar
neyse cnm sen sıkma canını daha vakit var nslsa düzeltilir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…