- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.041
ben geldim kizlarrr hu huuuuu
ayy kac gundur esim evde is guc yapamiyodum bu gun bi daldim walla banyo ya felan fircalarla bittim resmen ama degdi her yer miss oldu su anda hersey bole kalsin dye zamani durdurmak isterdim walla
haftasonu ist. e geldik cok fenaydi ya elektrik kesintisi kar yagmur ne varsa buldu bizi...
hala beklemedeyiz gorusmeden sonra belli bise yok hala esim bi sure daha evde benle takilcak anlayacaginiz
ayy cok konustum ozledim sizi yaaa
nasilsiniz anlatin bakalim naptiniz ben yokken hesap verin
hosbuldum canimm sevindim iyi olmanizaahoşgeldinnnnn...hepimiz iyiyiz....
valla tüm sanssızlıklarda size denk geldi. inşallah görüşmeden olumlu bişiler çıkar.
bnm evnde öle bi temzliğe ihtiyacı var ama nasıl olcak bilemiyomkadın çağırıncada peşinde dolanmaktan daha çok yoruluyom. bakalım ne yapcam
ayy canim benim hosbuldum walla calismaya calisiyoruz da icraat uretemiyoruz ki anacim nere gidiyo bu o kadar kacan sipaciklar bilmiyorumkız rose hg aman bol bol calısııp cocuk yapın ıste fırsat bu fırsat hakkınızda iş konusundada hayırlısı olsun inş
bızde bı haber yok aynı bıldıgın gıbıyız sadece 2 gundur hepımızın kocası bır olup bızı kırvı ve aglattılar sankı ortak karar almıs gıbı
bu hafta sonu kızlar ıst bulusuyor
sonrakıdede hatıce geldıgınde bursada toplanıyoorruuzzz
hmm yoruldum anlatırken sımdılık havadısler boyleeee
hoşgeldin canımmmmmm özlettin kendini:)
ohhh kocan evde ne güzel keşke bende hep kocamla olsam hiç istemiyorum yanımdan ayrılması hiçbi yere göndermem çok sıkılıyorum onsuz evde
tadını çıkar valla :) valla tam zamanın adenk geldiniz haftasonu kar tipi elektrik sizi buldu hakkınızda hayırlısı güzelim bakalım zaman size ne gösterecek:)
ben bugün miniğimi gördüm teyzesi büyümüş veee biraz sonra resmini ekliycem:):)
Dötünü ısırcam onun bu resmden pek bişe seçemiyorum ama olsun ısırcammmmmmmmmmmm
rose cum hoşgeldin sende bu arada iyi gördüm seni maşallah
bu ay senden sebep halay çekelim bari bat yaklamşmış hazır
amannn bu topişide erkek anaları bastıı ayoll :)) çoğunluk erkek galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh kızlarr
bu arada ben hala hastalanmadım ama dünk testim negatif çıktı onuda söyliyeyim 3.0 çıktı sonuçç,,, herşeyin hayırlısııı...
haticemmm nedir bu kara bulutlarr böylee allah yardımcın olsun canımmm herkezz müstahakkını görür inşallahh....öfkeyle kalkıp zarala oturma arkadaşım bak bebişinde var artıkk..bence bu allhın sınavlarından birii seni sınıyor.. dualarını et allah yalvar...kötübişeylerde düşünme sakın olurmu arkadaşım...rabbim yar ve yardımcın olsun...çok üzüldüm inan43:
ay ay ay kız kızını vermıcek adı mıray deıl meyra kaynana deılmısın ıste adını bıle bılmıyosun gelının
hilalcim özürdilerim canım niye miray kalmış aklımda yaa:):) bana bak tansel aramızı bozma tamam mı olabilir böyle şeyler:)
Günaydın kızlar:) Çok uzun zamandır takip ediyorum burayı üye olmak yeni aklıma geldi :)) 6 aylık evliyim bende çok istiyorum çocuk sahibi olmayı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah... bat 22... umarım olmam... çok fazla belirtim yok aslında bu ay ümitli değilim. 2-3 gündür kasıklarımda hafif ağrı var ve sol göğsüm arada sızlıyor. hep uyumakda istiyorum ama gerçi ben bıraksalar 7/24 uyurum ama maalesef çalışıyorum:S P.tesi doktordan randevu aldım gebelik öncesi muayene olmak için (toksoplazma için,yeni öğrendim ve benim hem kedim hem köpeğim var) ozamana kadar adet olmazsam kan testide yaptırırım,umut işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?