Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay acnımya su sıra hersey yasaklıyım ucagada bınemıyorum yasaklı olmasam gunu bırlık damlardım yanınıza :)

olsun canım sen iyi ol yine görüşürüz ayarlarız gelrsin:)

evet kızlar siz ayarlayın ben eşimi kandıracağım bi şekil
sizi görmem gerek:)

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun maşallah buluşma gerçekleşecek mi artık benim yerime de bir kahve içersiniz.

bakıyorum kimse beni merak etmemiş beeeeeeennn geeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :) hayırlı cumalar rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze sevdirsin inş nasılsınız bakalım

hayırlı cumlaraa cnm dua içinde kocaman bir aminnnnn

kızlarrrr yemeğimizi yedik ve geldik. ama kmsecikler yokkk...
burcu hoşgeldin cnm. duana gönülden aminnn diyorum....
melekkk sende hoşgeldinnn....

buluşcaz inş. ama serpilciğin durumu net değil daha. haticem bana her saat uyar bebemm sen ayarla. malum cmteside çalışıyosun biraz dinlenmen lazım. ona göre bi saat tuttur bakalım:)

mobilyacıdan hala habeer yokkkkkk........ satıcı kaıdnı çiğ çiğ yiyebilirim ama tosnum için çiğ et zararlı

öğlenden sonra olsun 1 gibi falan

kızlar tamam öğleden sonra buluşuyoruz 1 gbi. serpill kkız sende bişiler yaz... gelirsen kadıköye gelcezz bak öle demiş hatcem glmzsende bize daha yakın yerde buluşcaz.

hımmm tamam kızlar ben size yarın haber edeceğim olmadı akşam haticeye tel ederim kocayı ikna etmem lazım:)

tamam o zaman
ulaa serpillll kocanaaa artk neler yapcan bilmiorumda,
kur yap dicem ama icraat yok snra yemicek adam artık
inş ikna edersn

anam kur da yapamıyorum doktor izin verdi de benim velet kıskanıyor bu akşam azcık nazlanayım bariii:):)

nazlan tabiiiiiiiiii
baktın seni sallamıyo oğlum teyzelerini görcekmi öyle diyo de
kıyamaz oğluna

hem huni getircen bana

nazlan tabiiiiiiiiii
baktın seni sallamıyo oğlum teyzelerini görcekmi öyle diyo de
kıyamaz oğluna

hem huni getircen bana

ayyy evet benim sana huni almam lazım kesinlikle
bu akşam kur yapayım bari ama kocam bırakacak beni sizinle de tanışabilir
yakınlarda bi yerde de takılır rahatsız olmazsınız dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…