Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy evet benim sana huni almam lazım kesinlikle
bu akşam kur yapayım bari ama kocam bırakacak beni sizinle de tanışabilir
yakınlarda bi yerde de takılır rahatsız olmazsınız dimi:)

aman seni getirsin de niye rahatsız olalım bizle oturmıcak ya

ya zuhale ulaşamıyormuyuzz nerde bu kız o da geleydi iyiydi unuttu bizi iyice

ya nereye kayboldunuz yineeeeeeee
canım sıkılıyoo çalışmıcam bu saatten sonra artıkkkk
gelin de lak lak yapalım

ctesi mi buluşuyorsunuz kızlar benim o gün uzuuun sattler sürecek kuaför işim var akşam da misafirim gelecek ama arada vakit yaratabilirsem uğrayabilirim, bana yeri ve saati özel msjla bildirirmisiniz

bugün işyerinde biri moralimi bozdu hiç kilo almıyorsun benim eşim de böyleydi hatta diyet yaptı kilo fazla almamak için dedi, sonuçta 2 kilo doğmuş çocukları bir sürü problem yaşamışlar şimdi iyiymiş ama öyle olmak istemiyorsan yemelisin dedi, haklı aslında hala kilo almıyorum, iştahım da hiç yok zorlamam lazım kendimi bebiş için. insanlara nasıl anlatayım ki moralim olmayınca iştahım da olmuyor işte...ama ben dışardan bakınca hep neşeli hep konuşkan enerjik gözüktüğüm için kimse anlayamıyor içimden geçenleri..

tatlım hoşgeldin,

pazar günü buluşuyoruz hilalcim gelebilirsen süper olur
ayarla sende yaaa lütfen
saat 1 de kadıköyde olacak sanırım yer daha belli değil,

yaa sen takılmasana insanlara ohoooo neler diyorlar
zaten ilk 4 ayda öyle çok kilo alınmıyorki
asıl bundan sonra başlıyo
kilo almak sağlıklı gebelik sağlıklı bebek anlamına gelmez bence sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin
takılma insanlara kendini zorla tabiki ama ye bol bol bebeğinde acıkır annesi :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..bende bi meleğim olmasını istiyorum..allah herkese nasip etsin...

canım pazar günü buluşacağız, eğer ben gelebilirsem kadıköy e gelecek kızlar iskelelerin orda buluşuruz herhalde 1 de ama gelmezsem kızlar farklı yerde buluşacaklar en geç yarın haber edeceğim hatice ye sana da bildirirler yeri ve saati...

kiloyu dert etme alırsın yaaa ebru şallı da 9 kilo ile doğurdu ne var çok mu kilo aldı sende alacaksın bozma moralini
dert etme kendine sen yine yemeye gayret et ama zorlama kendini çok

bu arada bende 3 aya gireceğim daha hiç kilo almadım:)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..bende bi meleğim olmasını istiyorum..allah herkese nasip etsin...

Güney hoşgeldinnn
amin inşş umarım sende meleğine kavuşurusn en kısa zmnda
hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize..

hilalcim sana nasıl bilgi verebiliriz yarn belli olunca face den mi yazışıyosunuz siz

benim face serpilde var onun arkadaş listesinden ekleyebilirsiniz beni , biriniz msj atar, pazar eşim nöbetten çıkıp eve gelmiş olacak ondan kurtulursam kaçar gelirim, başka bi plan yapmaz umarım arayı düzeltmek için uğraşıp duruyor.. öpüyorum sizleri

tmm cnm bnm face'm yok ama kızlar sana cumartesi akşam yada pazar sabahı msj atarlar
ordan bakıp ona göre takılırsın,
inş eşinden kaçarsın fırsat yaratırsan süper olur görüşmüş oluruz
öpüyoruz bizde kendine iyi bak
takma kafana tokadan başka bişey emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…