- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.101
ayyy evet benim sana huni almam lazım kesinlikle
bu akşam kur yapayım bari ama kocam bırakacak beni sizinle de tanışabilir
yakınlarda bi yerde de takılır rahatsız olmazsınız dimi:)
ya nereye kayboldunuz yineeeeeeee
canım sıkılıyoo çalışmıcam bu saatten sonra artıkkkk
gelin de lak lak yapalım
aman seni getirsin de niye rahatsız olalım bizle oturmıcak ya
ya zuhale ulaşamıyormuyuzz nerde bu kız o da geleydi iyiydi unuttu bizi iyice
ben burdayım şekerim karnımı doyuruyom yine acıktım nolcakk benim bu halim
yok kızz oturmayacak tabiki de ayyy inşallah kandırırım kocamı :)
ctesi mi buluşuyorsunuz kızlar benim o gün uzuuun sattler sürecek kuaför işim var akşam da misafirim gelecek ama arada vakit yaratabilirsem uğrayabilirim, bana yeri ve saati özel msjla bildirirmisiniz
bugün işyerinde biri moralimi bozdu hiç kilo almıyorsun benim eşim de böyleydi hatta diyet yaptı kilo fazla almamak için dedi, sonuçta 2 kilo doğmuş çocukları bir sürü problem yaşamışlar şimdi iyiymiş ama öyle olmak istemiyorsan yemelisin dedi, haklı aslında hala kilo almıyorum, iştahım da hiç yok zorlamam lazım kendimi bebiş için. insanlara nasıl anlatayım ki moralim olmayınca iştahım da olmuyor işte...ama ben dışardan bakınca hep neşeli hep konuşkan enerjik gözüktüğüm için kimse anlayamıyor içimden geçenleri..
canım pazar günü buluşacağız, eğer ben gelebilirsem kadıköy e gelecek kızlar iskelelerin orda buluşuruz herhalde 1 de ama gelmezsem kızlar farklı yerde buluşacaklar en geç yarın haber edeceğim hatice ye sana da bildirirler yeri ve saati...ctesi mi buluşuyorsunuz kızlar benim o gün uzuuun sattler sürecek kuaför işim var akşam da misafirim gelecek ama arada vakit yaratabilirsem uğrayabilirim, bana yeri ve saati özel msjla bildirirmisiniz
bugün işyerinde biri moralimi bozdu hiç kilo almıyorsun benim eşim de böyleydi hatta diyet yaptı kilo fazla almamak için dedi, sonuçta 2 kilo doğmuş çocukları bir sürü problem yaşamışlar şimdi iyiymiş ama öyle olmak istemiyorsan yemelisin dedi, haklı aslında hala kilo almıyorum, iştahım da hiç yok zorlamam lazım kendimi bebiş için. insanlara nasıl anlatayım ki moralim olmayınca iştahım da olmuyor işte...ama ben dışardan bakınca hep neşeli hep konuşkan enerjik gözüktüğüm için kimse anlayamıyor içimden geçenleri..
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..bende bi meleğim olmasını istiyorum..allah herkese nasip etsin...
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..bende bi meleğim olmasını istiyorum..allah herkese nasip etsin...
hoşgeldin güney inşallah yakın zamanda rabbim karnını doldurur
hoşbuldum.inş. gelecek ay yumurta çatlatma iğnesi yaptırcam. inş olur
benim face serpilde var onun arkadaş listesinden ekleyebilirsiniz beni , biriniz msj atar, pazar eşim nöbetten çıkıp eve gelmiş olacak ondan kurtulursam kaçar gelirim, başka bi plan yapmaz umarım arayı düzeltmek için uğraşıp duruyor.. öpüyorum sizleri
İnş cnm rabbim gönlüne göre versin
umutları boş çıkarmasın inş tutar ve meleğin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?