- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.121
benim face serpilde var onun arkadaş listesinden ekleyebilirsiniz beni , biriniz msj atar, pazar eşim nöbetten çıkıp eve gelmiş olacak ondan kurtulursam kaçar gelirim, başka bi plan yapmaz umarım arayı düzeltmek için uğraşıp duruyor.. öpüyorum sizleri
hilalcim ben sana mesaj atarım kaç gel kocandan:)
kızlar ben çıkıyorum inşallah pazar görüşürüz
çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın sizi seviyorum
benim de içime öyle doğuyor zaten hep ağzımdan oğlum çıkıyor öyle seviyorum
senin kızını alacağım oğluma:):)
aaa kristalcim sen bi kaç gün sonra tekrar kan versene sıfır çıkmamış sonuçta geç döllendi belki de yükselir sen beni dinle bak git yarın kan ver:)
kimsenin hayatı 4 4 lük değil benimde sınavım allah beterini vermesin.
Hakkında hayırlısı olsun canım 1 tane evladın var ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin rabbim
eşimle alakalı sorunum yok aslında bi tek şey var oda çok aşırı anacı olması.
bunlar kartaldakilerin saatleri dimi
4 iyi gibi bana çok geçe kalmak istemiyorum
hım tmm anladımm hatırladım orayı
yalova seyahatler fln var inince :))
slm cnm hoşgeldinnnnnnn
aaa 3.00 mü çktı
bence hamilesin buna benzer çok örnek okumştum snradan yükselebiliyomuş
hem gebelikk olmasa 1 den küçük çıkarmış diyolardı geç döllenme belkide yavrum hem hala hastalanmamışsın
çıkmadık candan umut kesilmezmiş
hatıce esma serpıl deryaaa
uyuzlar aklım hep sızde yaa aa saat 1 oldu bulustular aaa sımdı oturuyodurlar sanırım sımdıde yavas yavas 4 ferıbotuna yol aldı deryaa
hemen resımlerınızı paylasın burda yada facede fark etmez ama paylasın sabırsızlıkla beklıyooooruuuummmmmmm
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm
günaydıın nasılsın ??? toplandınız mı hafta sonu?
hadi bakalım inş.. bende yeni üyeyim :) yeni evliyiz, şimdilik istemioruz sen gibi 1,5 yıl felan geçsin.. belirtin oldumu hiç? kahverengi lekelenme felan oluomuş? sanırım bide göğüste sızı.. göğüs etrafında sivilce..kızlar bende geldım beni de aranıza alın :)bende 1buçuk yıldır evliyim bebiş istiyoruz bu ay günüm geçtı kan tahlili verdım dua edın bana ne olur rabbım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah.
günaydın cnm iyiyim sen nasılsın?
evett dün esmamla haticemle buluştukkkkkkkk, neyseki kaybolmadan buldum ikisnide
sonunda gerçekleştiii büyük buluşma
günaydın kızlar...
deryaaa gelemedimmm
çok üzgünüm sıpam üzdü beni
hatice söylemiştir halen bel ağrım devam etmekte
oysaki ne güzel anlaşmıştık kocamla çok üzgünüm çok
kızlar bende geldım beni de aranıza alın :)bende 1buçuk yıldır evliyim bebiş istiyoruz bu ay günüm geçtı kan tahlili verdım dua edın bana ne olur rabbım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah.
iidare ediyorum canım dün kaynanam canımı sıktı bugun sabah ta eşim. ayy ya kaynanam ne kadar kıskanc biri yaa doktor bana iş yapmayı yasakladı. ayy hıc mı iş yapmayacaksın dedi bende evet dedım aa olurmu oyle sey dedı bak yontemini bul işini yap oyle 9 ay oturma dedı nedenı de oğlu iş yapmasın bende inadımdan kalkmadım esım cay falan yaptı getırdı ben kalkmadıkca dellend kadın :) zaten elektırıkler yok yagmur soğuk ısınamıyoruz bılle bıde kanama riskini alıp iş miş yapayım aklıma geldikce sinir oluyorum.
Günaydınnnnnnn kuzucuklarımmm çok uykum var uyuyorum burda akşam olmaz bugün bitmez valla
evet gelemedin uyuz
Kısmet değilmiş cnm ne yapalım, bebeğin ve sen iyi olunda gerisi önemli değil
dikkat et kendine şuan iyisindri umarım, bi aksilik olmaz inş
hoşgeldin, rabbim gönlüne göre versin inş bebeğin seninledir.
ay ne gıcık bişey yaaa ona mı dert olmuş
hayret bişey bu kayıvalideler...
günaydın haticem aynı durumdayım çok yorgun ve uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?