Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hilalcim ben sana mesaj atarım kaç gel kocandan:)

kızlar ben çıkıyorum inşallah pazar görüşürüz
çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın sizi seviyorum

hilalcim ben sana mesaj atarım kaç gel kocandan:)

kızlar ben çıkıyorum inşallah pazar görüşürüz
çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın sizi seviyorum

tmm cnm haydi by byy
bekliyoruz mutlaka pzar günü görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz

bu arada şu ekranı açtığım gibi çıkan koca sütyen resmi nedir yaa
kıl oldum abiiii ben biliyorum bedenimi kime ne karrdeşimmmmmmmmm

Kızlar ben kaçarrr
ctesi haberlerinizi bekliyorum
öpüyorum görüşmek üzereeeeeeeeee

sizi gidi yaramazlar sizi buluşuyrsnz demek haaaaaaaaaaaaa aşkolsun ya özgede gelemez diyen olmamış oh oh hadi güzel vakitler geçirmenz dilegyle bakiiiiim

Kızlar bebek isteyenleri anlayabiliyorum da dün bir bugün iki olanları çok da anlayamıyorum üzgünüm.
Devletin hakları bile onlardan yana nedense tüp bebek tedavileri bile belli bir yaşa kadar karşılıyor.
Halbuki yaşı genç olanların daha vakti varken yaşı ilerlemiş olanlara daha çok yardım etmesi gereken yerde nedir bu tutarsızlık anlayamıyorum.
Zaten manevi olduğu kadar maddi anlamda oldukça masraflı bir durum

Yaşı genç olan arkadaşlar lütfen bu kadar karamsar olmayın olacaktır elbette.
Çözüm aramayın demiyorum ama karamsar olmayın lütfen

yok yok şekerim dün hastaladım :)))

amin canımm cümlemizin çocuğuna çoluğuna allahım sağlık sıhhat nasip etsin...sanada bol sabırlar diliorumm çok kötü bişi el kızı olmakk ama herkez ettiğini bulur üzme canını

canım valla benimde ilk kez 3.0 çıktı ama poff çıktı dün hastalandım :))

hayırlısı olsun senin bir çocuğun vardı sanki değil mi Allah onu bağışlasın sana, 2.yi de hayırlısıyla en kısa zamanda kardeşine ve size kavuştursun yanılıyorsam özür dilerim şimdiden

ben malesef buluşmaya büyük ihtimal gelemicem, hem yer açısından hem de yatılı misafirim var yarın kaçta gider bilemediğimden..

bu aradaa sonunda ben de bir çizelge edindim arkadaşlarr nasıl olmuş

hatıce esma serpıl deryaaa
uyuzlar aklım hep sızde yaa aa saat 1 oldu bulustular aaa sımdı oturuyodurlar sanırım sımdıde yavas yavas 4 ferıbotuna yol aldı deryaa
hemen resımlerınızı paylasın burda yada facede fark etmez ama paylasın sabırsızlıkla beklıyooooruuuummmmmmm

heheheeeeeee
özengeç selmaaaaaaaaaaaaa
buluştukk işteeeee çatlayında patlayınnnnnnnnnnnnnnn

burda da seni bulcam işteeee kahve içip dedikodu yabcaz :)

günaydın kızlar...

deryaaa gelemedimmm
çok üzgünüm sıpam üzdü beni
hatice söylemiştir halen bel ağrım devam etmekte
oysaki ne güzel anlaşmıştık kocamla çok üzgünüm çok

kızlar bende geldım beni de aranıza alın :)bende 1buçuk yıldır evliyim bebiş istiyoruz bu ay günüm geçtı kan tahlili verdım dua edın bana ne olur rabbım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah.

hadi bakalım inş.. bende yeni üyeyim :) yeni evliyiz, şimdilik istemioruz sen gibi 1,5 yıl felan geçsin.. belirtin oldumu hiç? kahverengi lekelenme felan oluomuş? sanırım bide göğüste sızı.. göğüs etrafında sivilce..

günaydın cnm iyiyim sen nasılsın?
evett dün esmamla haticemle buluştukkkkkkkk, neyseki kaybolmadan buldum ikisnide
sonunda gerçekleştiii büyük buluşma

iidare ediyorum canım dün kaynanam canımı sıktı bugun sabah ta eşim. ayy ya kaynanam ne kadar kıskanc biri yaa doktor bana iş yapmayı yasakladı. ayy hıc mı iş yapmayacaksın dedi bende evet dedım aa olurmu oyle sey dedı bak yontemini bul işini yap oyle 9 ay oturma dedı nedenı de oğlu iş yapmasın bende inadımdan kalkmadım esım cay falan yaptı getırdı ben kalkmadıkca dellend kadın :) zaten elektırıkler yok yagmur soğuk ısınamıyoruz bılle bıde kanama riskini alıp iş miş yapayım aklıma geldikce sinir oluyorum.

günaydın kızlar...

deryaaa gelemedimmm
çok üzgünüm sıpam üzdü beni
hatice söylemiştir halen bel ağrım devam etmekte
oysaki ne güzel anlaşmıştık kocamla çok üzgünüm çok

Evet gelemedin uyuz
kısmet değilmiş cnm ne yapalım, bebeğin ve sen iyi olunda gerisi önemli değil
dikkat et kendine şuan iyisindri umarım, bi aksilik olmaz inş

hoşgeldin, rabbim gönlüne göre versin inş bebeğin seninledir.

ay ne gıcık bişey yaaa ona mı dert olmuş
hayret bişey bu kayıvalideler...

Günaydınnnnnnn kuzucuklarımmm çok uykum var uyuyorum burda akşam olmaz bugün bitmez valla

günaydın haticem aynı durumdayım çok yorgun ve uykusuzum

nasıl rahat gidebildinmi kaçta evdeydin

darılmadın dimi bana
cumartesi sabahı kalktım baktım yine koyu akıntı bide bel ağrısı anlatamam
başım da şiddetli dönme çok kötüydüm , 4,30 a kadar bekledim belimin ağrısının geçmesini,
baktım geçmedi haticeye mesaj attım bel ağrım halen devam ediyor akıntı yok ama ayakta duramıyorum
kafamda hafif sersemlik var bide asabi bişey oldm anlatamam neyse benden iyi haber yok,
sizin nasıl geçti , ne güzel sohbet etmişsinizdir off yaa resim varsa gönderin bana bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…