- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.341
canım sorma yaa,
eşimin iki teyzesi geldi şehir dşından,
yarın döneceklermiş falan ikiside birbiriyle küs bir arada gelmiyolar
deli ettiler dün bizi
iki ayrı posta geliyo hanfendiler.. iptal de edemiyorum vallaa
şiştim iyice...
hoşgeldin cnm iyilik senden naber?
serpilcim günaydın,
kıyamam ya baya ağrın var ilacı iç canım tereddüt etme
dr sölediyse bi bildiği vardır yinede emin olamıyosan aç bi daha sor dediiğim gibi
böyle ağrı çekmek de iyi değil iltihağ belki daha zararlı bebeğe bilemeyiz biz,
inş tez zmnda geçer cnm iyi olursun biran önce..
kuzum yaa başımın ağrısından geberirken bile ilaç içmedim dayandım kıyamıyorum işte antibiyotikiçirmeye bebeğe de geçiyor
11 e kadar bekliyorum içtim içtim içmedim bugünü pas geçeceğim , doktora sorsam dün sordum iç dedi nette de bazı yerler zararlı diyor
dün bi arkadaşla konuştum benim haftamdayken aynı ilacı içmiş bebeği gayet iyi , böbreklerime çıkmasından da korkuyorum içicem herhalde, çok zormuş var ya
o minicik bedeni düşünüyorsun zarar gelmesin diye dün akşam hep ağladım , kocama eli kolu böyle olmuş diye anlatıyorum bi yandan da ağlıyorum
kuzum yaa başımın ağrısından geberirken bile ilaç içmedim dayandım kıyamıyorum işte antibiyotikiçirmeye bebeğe de geçiyor
11 e kadar bekliyorum içtim içtim içmedim bugünü pas geçeceğim , doktora sorsam dün sordum iç dedi nette de bazı yerler zararlı diyor
dün bi arkadaşla konuştum benim haftamdayken aynı ilacı içmiş bebeği gayet iyi , böbreklerime çıkmasından da korkuyorum içicem herhalde, çok zormuş var ya
o minicik bedeni düşünüyorsun zarar gelmesin diye dün akşam hep ağladım , kocama eli kolu böyle olmuş diye anlatıyorum bi yandan da ağlıyorum
canım bebeğine zarar vermek istemiyorsun da enfeksiyon çoğalır ve yayılırsa o zaman zarar vermiş olacaksın. o nedenle antibiyptiğe ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. zaten doktor ona gore antibiyotik vermiştir.
ama cnm iltihap daha zararlı da olabilir, dediğin gibi yayılırsa fln
daha büyük işler açılır bide başına
doktorun iç dediyse bebeğe bi zararı olmayacak demekki
okuma ordan burdan bişeyler sen doktoruna güven herkesin durumu bir değil
boşver sıkma kendini, sinirlerini yıpratmışsın nasıl yaaaaa
hoppppp kendine gel serpillllllll
allah beterinden saklasn cnm yaa
sakin ol ilacını iç önce allaha sonra doktoruna güven,
allaha emanet yavrumuz...
doğru diyorsun baharcım , bide bende böbrek taşı var zaten hep bu enfksiyon sıkıntısını yaşarım ateşli bulantılı geçirdiğim zamanlar oldu aytel kürsi okuya okuya içeceğim artık allah a emanet
aynen kuzum başımı iş almaktan korkuyorum böbreklere çıkarsa hastanelik olurum ki çıkadabiliyor hamileler daha hassas
içiyim napıyım 7 defa ayetel kürsi okuyup atayım ağzıma , dua edin
Eki Görüntüle 332375
kızlar nasıl unnado da satılıyor 15 tl kıza da erkeğe de gider dimi
almak istiyorum yaa dayanamayacağım ne dersiniz
canım dualarım seninle hiç endişe etme kötüde düşünme bebişini sağlıkı bir şekilde kucagına alacaksın inşallah.
çok güzellllllllllllllllllll, ama erkeğe daha uygun ggibi
MERHABA CANLARIMMM.....
okadr yoğunum ki. dün öğle yemeğinden sonra atölyeye gittim 2 gibi akşam 6,15e kadr ayaktaydım eve zor attım kndimi. nasıl bir ağrım vardı anlatamam. wcde bile sancıdan geberdim. rabbm beternden korusun valla. çok zor bi geceydi bnm için. ellerm ayaklarım şişmiş yürüyemedm resmen. eseki iyiyim bugn ve hala çok yoğunum.
serpilimmm off içimi daralttın kızzzz. herşeyi olumsuz düşünüyosun kuzum ya. bn iyiyim de bebeğim iyi de. olumsuz düşünceler sana hep olumsuzluk getiriyo. doktoruna güven, ağrım var deme düşünme yani ozaman kndini daha iyi h,ssdersn. sana hep diyorum ya daha başındasın diye ilerleyn zamanlarda kat kat fazlası gelecek cnm bunlar için kendini hazırla. dün akşam resmen oğlumun kafası kasıklarımdaydı. snki bi çoçuğu kucağında tutarsın ya uyanmasın die kıpırdamazsın öleydim. ayağa kalkınca kayıp gidcek gibiydi. bide yaptığı baskı doğum sancısı bundan kötü olamaz herhalde die düşündüm. eşim korktu gözlerm falan mosmor olmuş çünkü oda endişelenmesn die bişi demedm ama anladı halimden. doğum sancısı bilmediğim halde o sancıdan daha hafif geldi.
kendini düşündükce daha çok ağrın olur. doktorun senn ve bebeğin için en iyisini düşünür bu yüzden güven ona. hep birlikte biz hep iyiyizzz meleklerimiz çok iyi. hepbirlikte çok mutluyuz die olumlu enerji gönderelim evrene:)
haticeee ne yaptı acep. tahlilleri anca vermiştir daha.
deryaa misafirsiz olmuyo ama gelmeseler daha iyi demi :) artık bnde misafir olmak istiyrum:)
esmacım canım hoşgeldin
ahh cnm yaa onca uzun zmn ayakta kalıp yorulunca tabi helak olmuşsun
yorma kendini cnm dikkat et.
oğluşunda yorulmuştur, yazık o da nereye kıvrılacağını şaşırmış baksana
inş daha daha iyisindri bgn cannım geçer hemencik bişiyin kalmasın
misafir konusuna gelnce aynen cnm vallaa ,
para gibi yani varlığı bir dert yokluğu yara
misafir ol gel bana börekler açarım sanaaaaaa
kızlar şimdi okudumda bu alışveriş merkezlerindeki x-ray cihazlarından hamileler geçmemeli yazıyo insan bunu unuturki madem öyle bir uyarı falan bişe koysalarya aslı varmıdır acaba haberin
kızlar şimdi okudumda bu alışveriş merkezlerindeki x-ray cihazlarından hamileler geçmemeli yazıyo insan bunu unuturki madem öyle bir uyarı falan bişe koysalarya aslı varmıdır acaba haberin
ben şimdi bile geçmiyorum bzm müdür yasakladı bana :))
kendide hamile kalmaya çalışıyo o yzden temkinli sende geçme norlu nolmaz deyip duruyo
yalnz şey çok komik AVM de yandan geçiyorum direk görevli soruyo burdan geçmeniz gerek diyor
geçemem diyorum hamilemisnz diyor evt diyorum
ay çok zevkli dene bak sende
bu akşam bize 4 aylık bebek gelcek çok tatlı ya görseniz teyze kızının bebeği,
ama bi yandan yine bütün gözler bnde olcak sinir oluyorum bu duruma
görümcemi çok severm ama ikidebir bana bebek mhbbeti yapmasndan o kdr sıkıldım ki
bebeği gör azck özen diyo.. sanıyoki ben istemiorum ya hadi bırakn korunmayn artk deyip duruyo
yada işte yüzün hamile gibi ay bişey olmasn sende fln filan hep aynı geyikler ne zmn görüşsek..
biliyorum kötü niyetli değil yeğeni olsun istiyo ama...
bende çok sıkılıyorum bişeyde diyemiyorum((
aman hangimizin başında yok ki benim görümce geldi ekim ayında almanyadan bana diyoki istersen ben bi doktora götüreyim diyo allahım yarabbim ben kör kara cahilim kendim gidemiyorum doktora onun öncülüğünde üstelikte 3 5 yılda bir geldigi şehirde hiç bilmedigi ratsgele bir k.dogumcuya gitcem öylemi çok sinir bozu çokkk benim yüzüme bakk çocuk düşünn yoksa kısırrr olursun dyenler bile varr bunlar nekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?