Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyi akşamlar kızlar allaha emanet olun yarın çok kaynatmayın heee gelecem işim bitince bak
hoscakal haticeee... yarin kaynatma ma konusunda soz vermeyelim bnce:))

meraba hosgeldinn... topigimiz guseldir evet... benim su an devam etmeyen ilk gebeligimde anlattgina benzer sey yasamistim hatta yaptgim iki testte silik cikmisti belli belirsiz bnde negatftir dye yorumlamstim ama kanda cikti sonra bence sende en kisa zamanda bi kan tahlili yaptir en dogru sonuc o cikiyo rabbim gonlume gore versin.....

ya aslında regl gecikmemde 2.gün yrnda olmazsam diğer gün gidip kan testi yaptırmayı planlıyorum... kasıklarım bir bağırsak gibi fokur fokur kaynıyor işin garibi bunu yaşadığımda genelde regl oluodum ama onla beraber regl sancısıda yaşıodum daha olmadan.... offff bu ne zor bişeymiş böyle neticenin pozitif olmasını çok istiyorum ama her ay bir hüsran yaşadığım içinn bi kaç günlük gecikmeyle olucakmışım gibi geliyor

tmm iste bence yeterli bi sure kan testi icin iki gunluk gecikme.. millet bat a kac gun kala yapiyo... benim de aynen anlattgin gibi olmustu senin durumunu bilemem seni umutlandirmak istemem ama sanki ha oldum ha olcagim diyodum o derece regl sancim bel agrim vardi 3.gunden sonra gtmistim sanirim ben tam hatrlamiyorum ama sonra yaptgm testler silik hatta iyice belirsiz cikinca umidi keserek gtmistim doktora acaba neden gecikti hamile de degilim dye sonra doktor soleyince sok olmustum o testlere heraman guven olmuyo anlayacgin.. gerci ben dusuk yaptim ama oncesindeki surecim seninkine benzerdi adetim hic sasmazdi tarihini... yarin kan vermeye gt sonucu bize de haber ver ama:))

Selammm kizlarrr resimleri gordumm supersiniz vallaa haticemm gobek cikmamis galibaa goremedimmm birdee o sigara paketi ne oyle bakayimmm kesinn huni nin isidirr )) hunicimmmmm sende cok hossun, hatcemde cok hoss esmamda cok hoss ) devamini diliorummmmmm

ekim kasım aralık son 3 ayın regl başlangıç süresi 23 hep... netten ovulasyonla hesapladığımda ocağın 22 sini gösteriyor ki ben hep ovulasyona göre regl oluodum bugün 2.gün de olmayınca meraklandım öğlen bi ara sanki olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik hissettim ama ağrı yoktu sonra kesildi belim falan ağrımıyor göğüslerim normal şişlikde bi belirtide yok sadece test kafamı karıştırdı ben aslında yarında beklemek istiyorum olmazsam diğer gün kan testi yaptırmak istiyorum muhakkak olsamda olmasamda haber vericem size

regl gününe 4 gün kala kan testi sonuç verirmi ?
birde bu kan testi iin sağlık ocağına gidilse olurmu yoksa devlet hast . felan şartmı? ücretli mi oluyo?

günaydın canım nasılsın ???

fenayım cnm ya, öyle yorgunumki misafirim vardı geç uyudum
haftasonuda yollardaydım ztn bilyosun hiç dinlenemedim
ve bu akşamda misafirim gelecek...
başım dönüyo şuanda...günlerce gecelerce uyumak istiyorum sadece

sen nasılsınz kuzuum?

ben iyiyim canım çok sukur bol bl uyumamam ragmen uykum var hala . aa baya zormus canım 2 gun ust uste misafir iptal edemezmisin ?

günaydınnn arkadaşlarr nasılsınız bakalım? yaaa ben neden göremiyorum fotolarııı

günaydın canım ben iyiyim cok şükür gögüsleirmde yoğun kaşıntı ve ağrının dışında tabii :) canım resımlerı gorebılmen için hatice ile arkadas olmalısın . arkadas istegi gönder kendisine o kabul edınce haticenin profilinde görebilirsin

günaydın kızlar,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum , mutsuzum
dün akşam çok kötüydüm belimin ağrısı sırtıma kadar çıktı
bütün vucuduma ağrı girdi, göğüslerimde şiddetli ağrı,
bide nasıl ağlıyorum hırmonlarım beni ele geçirdi, gece bel ağrısından
doğru düzgün uyuyamadım , antibiyotik aldım ama henüz içmedim o bana bakıyor ben ona
ne yapacağımı bilmiyorum hiç iyi değilim

geçmişler olsun olacak artık bunlarr, anladım canım haticede geç gelcek heralde ayy merakettim iyice :)

günaydın canım yaa çok çok geçmiş olsunn allah iyiliğini versinnn en kısa zamanda inş.

canım öncelikle moralini bir şekilde düzeltmeye calış bebeğin için. ikinciisi doktor sana her ne onerdiyse şimdiden başla eger antibiyotik iç dediyse mutlaka iç cunku senin ve bebeğin için en iyisini söylemiştir doktor. bol bol su içmeye calış yanlıs hatırlamıyorsam enfeksiyonun vardı ne kadar bol su içip tuvalete cıkarsan o kadar erken iyleşirsin. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşmen dileğiyle

ben iyiyim canım çok sukur bol bl uyumamam ragmen uykum var hala . aa baya zormus canım 2 gun ust uste misafir iptal edemezmisin ?

canım sorma yaa,
eşimin iki teyzesi geldi şehir dşından,
yarın döneceklermiş falan ikiside birbiriyle küs bir arada gelmiyolar
deli ettiler dün bizi
iki ayrı posta geliyo hanfendiler.. iptal de edemiyorum vallaa
şiştim iyice...

günaydınnn arkadaşlarr nasılsınız bakalım? yaaa ben neden göremiyorum fotolarııı

hoşgeldin cnm iyilik senden naber?

serpilcim günaydın,
kıyamam ya baya ağrın var ilacı iç canım tereddüt etme
dr sölediyse bi bildiği vardır yinede emin olamıyosan aç bi daha sor dediiğim gibi
böyle ağrı çekmek de iyi değil iltihağ belki daha zararlı bebeğe bilemeyiz biz,
inş tez zmnda geçer cnm iyi olursun biran önce..

günaydın canım yaa çok çok geçmiş olsunn allah iyiliğini versinnn en kısa zamanda inş.

amin canım sağol ilaç içmem lazım ama tedirginim bakalım ne yapacağım

off bahar kafam o kadar karışık ki dün içmeye karar verdim yine de yüreğim el vermiyor, çünkü doktorum ilk başta iki hafta idare edelim bol su iç dedi, belim çok ağrıyor diyince
iltihaptan olabilir iç o zaman dedi, bebeğimin organları tamamlanmış bu ay , çişini bile yapmaya başlamış kuzum annesi yer onu ben şimdi ona kıyıp nasıl içeceğim ama içmesem bakteri de var allah ım sabır yaaa

ay allah yardımcın olsun canım gerçekten zor.. eşin umarım sana yardımcı olurda en az yorgunlukla atlatırsın bugunu de .

ay allah yardımcın olsun canım gerçekten zor.. eşin umarım sana yardımcı olurda en az yorgunlukla atlatırsın bugunu de .

inş canım, yardımcı oluyor sağolsun anlıyor suratımdan hemen bi cıngar çıkmasın diye ayaklanıyor
bugün ablalarıda gelicek allahtan onlar da yardımcıdır her konuda
o yönden şanslıyım bari, iki güzel tatlı ablam oldu sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…