- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.321
hoscakal haticeee... yarin kaynatma ma konusunda soz vermeyelim bnce:))iyi akşamlar kızlar allaha emanet olunyarın çok kaynatmayın heee gelecem işim bitince bak
öncelikle merhaba... rabbim isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallahhh...2 yıllık evliyim ve çocuk için 6 aydır uğraşıyoruz internetten hesaplamalarıma göre dün regl olmam gerekiodu olmadım...bu arada 4 ay öncesine kadar regl döngüm 28 günde birdi... ama şimdilerde 31 gün sürüyor regl döngüm yani gün geçme gibi birşey mümkün değil idi tarinde oynamada olmuyordu... bende gebelik testi yaptım negatif çıktı bir süre sonra dönüp baktığımda baya bir sonra yani orda silik 2.çizgiyi gördüm bildiğim tek bir şey var testin geçersiz olduğu fakat kasıklarımda regl olucakmışım gibi fokur fokur kaynıyor bu tarz bişi yaşayıp gebe kalan varmı?
hoscakal haticeee... yarin kaynatma ma konusunda soz vermeyelim bnce:))
meraba hosgeldinn... topigimiz guseldir evet... benim su an devam etmeyen ilk gebeligimde anlattgina benzer sey yasamistim hatta yaptgim iki testte silik cikmisti belli belirsiz bnde negatftir dye yorumlamstim ama kanda cikti sonra bence sende en kisa zamanda bi kan tahlili yaptir en dogru sonuc o cikiyo rabbim gonlume gore versin.....
ya aslında regl gecikmemde 2.gün yrnda olmazsam diğer gün gidip kan testi yaptırmayı planlıyorum... kasıklarım bir bağırsak gibi fokur fokur kaynıyorişin garibi bunu yaşadığımda genelde regl oluodum ama onla beraber regl sancısıda yaşıodum daha olmadan.... offff bu ne zor bişeymiş böyle neticenin pozitif olmasını çok istiyorum ama her ay bir hüsran yaşadığım içinn bi kaç günlük gecikmeyle olucakmışım gibi geliyor
tmm iste bence yeterli bi sure kan testi icin iki gunluk gecikme.. millet bat a kac gun kala yapiyo... benim de aynen anlattgin gibi olmustu senin durumunu bilemem seni umutlandirmak istemem ama sanki ha oldum ha olcagim diyodum o derece regl sancim bel agrim vardi 3.gunden sonra gtmistim sanirim ben tam hatrlamiyorum ama sonra yaptgm testler silik hatta iyice belirsiz cikinca umidi keserek gtmistim doktora acaba neden gecikti hamile de degilim dye sonra doktor soleyince sok olmustum o testlere heraman guven olmuyo anlayacgin.. gerci ben dusuk yaptim ama oncesindeki surecim seninkine benzerdi adetim hic sasmazdi tarihini... yarin kan vermeye gt sonucu bize de haber ver ama:))
regl gününe 4 gün kala kan testi sonuç verirmi ?hoscakal haticeee... yarin kaynatma ma konusunda soz vermeyelim bnce:))
meraba hosgeldinn... topigimiz guseldir evet... benim su an devam etmeyen ilk gebeligimde anlattgina benzer sey yasamistim hatta yaptgim iki testte silik cikmisti belli belirsiz bnde negatftir dye yorumlamstim ama kanda cikti sonra bence sende en kisa zamanda bi kan tahlili yaptir en dogru sonuc o cikiyo rabbim gonlume gore versin.....
Günaydınnnnnnnnlarrrrr
günaydın canım nasılsın ???
fenayım cnm ya, öyle yorgunumki misafirim vardı geç uyudum
haftasonuda yollardaydım ztn bilyosun hiç dinlenemedim
ve bu akşamda misafirim gelecek...
başım dönüyo şuanda...günlerce gecelerce uyumak istiyorum sadece
sen nasılsınz kuzuum?
Günaydınnnnnnnnlarrrrr
günaydın canım nasılsın ???
günaydınnn arkadaşlarr nasılsınız bakalım? yaaa ben neden göremiyorum fotolarııı
günaydın canım ben iyiyim cok şükür gögüsleirmde yoğun kaşıntı ve ağrının dışında tabii :) canım resımlerı gorebılmen için hatice ile arkadas olmalısın . arkadas istegi gönder kendisine o kabul edınce haticenin profilinde görebilirsin
günaydın kızlar,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum , mutsuzum
dün akşam çok kötüydüm belimin ağrısı sırtıma kadar çıktı
bütün vucuduma ağrı girdi, göğüslerimde şiddetli ağrı,
bide nasıl ağlıyorum hırmonlarım beni ele geçirdi, gece bel ağrısından
doğru düzgün uyuyamadım , antibiyotik aldım ama henüz içmedim o bana bakıyor ben ona
ne yapacağımı bilmiyorum hiç iyi değilim
günaydın kızlar,
doğru düzgün uyuyamadım , antibiyotik aldım ama henüz içmedim o bana bakıyor ben ona
ben iyiyim canım çok sukur bol bl uyumamam ragmen uykum var hala . aa baya zormus canım 2 gun ust uste misafir iptal edemezmisin ?
günaydınnn arkadaşlarr nasılsınız bakalım? yaaa ben neden göremiyorum fotolarııı
günaydın kızlar,
günaydın canım yaa çok çok geçmiş olsunn allah iyiliğini versinnn en kısa zamanda inş.
canım öncelikle moralini bir şekilde düzeltmeye calış bebeğin için. ikinciisi doktor sana her ne onerdiyse şimdiden başla eger antibiyotik iç dediyse mutlaka iç cunku senin ve bebeğin için en iyisini söylemiştir doktor. bol bol su içmeye calış yanlıs hatırlamıyorsam enfeksiyonun vardı ne kadar bol su içip tuvalete cıkarsan o kadar erken iyleşirsin. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşmen dileğiyle
canım sorma yaa,
eşimin iki teyzesi geldi şehir dşından,
yarın döneceklermiş falan ikiside birbiriyle küs bir arada gelmiyolar
deli ettiler dün bizi
iki ayrı posta geliyo hanfendiler.. iptal de edemiyorum vallaa
şiştim iyice...
hoşgeldin cnm iyilik senden naber?
serpilcim günaydın,
kıyamam ya baya ağrın var ilacı iç canım tereddüt etme
dr sölediyse bi bildiği vardır yinede emin olamıyosan aç bi daha sor dediiğim gibi
böyle ağrı çekmek de iyi değil iltihağ belki daha zararlı bebeğe bilemeyiz biz,
inş tez zmnda geçer cnm iyi olursun biran önce..
ay allah yardımcın olsun canım gerçekten zor.. eşin umarım sana yardımcı olurda en az yorgunlukla atlatırsın bugunu de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?