- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.361
ooooofffffff
ne oldu şimdi niye üzülüyorsunuz bende 6 ay bekledim halimi görmediniz mi burda az kaldı oılacak allah ın izniyle
üzülmeyin kuzularım
kimse bana cvp vermiooşekerim ben 2 yıldır bekliyorum ama yine umut insanı hiç bırakmıyorr işte hayırlısı bakalım deryacım inş. bizimde yüzümüz gülecek mevlamın izniyle
kimse bana cvp vermioo
regl gününe 4 gün kala kan testi sonuç verirmi ?
birde bu kan testi iin sağlık ocağına gidilse olurmu yoksa devlet hast . felan şartmı? ücretli mi oluyo?
sen burdasin sanirim "hapsuu"
derya nin arkadasiydin sanirim sen yazdiklarini okuyorum girdikce..bayadir topigimizdesin sen de dmi:))
tanisalim mii ben roseee
kimse bana cvp vermioo
birde bu kan testi iin sağlık ocağına gidilse olurmu yoksa devlet hast . felan şartmı? ücretli mi oluyo?
memnun oldum canimmmevet deryanın arkadaşıyım :) benimde adım bahar rose memnun oldum :)
memnun oldum canimmm
derya da yok ortaliklarda komple arazi yine bunlar ya bi gelsinler cekicem kulaklarini
ee sen napiyosun bakalim nasil minik meleginn..cinseyti belli miydi canim bu arada??
evet bencede yemektedirlertahmınım yemege gıtmıstırlerdır :) bebeğim iyi buyuyor daha cinsiyetini öğrenmedım ınşallah gelecek ay gıdecegım kontrolde ogrenecegım :)
evet bencede yemektedirler
aman ne gusel saglikla sihhatle buyusun insaallah..klise olcak ama cinseyetten onemlisi saglik.. hamislere tahmin yapmaya bayiliyorum bence senin kizin olucak bahar
darisi da bize olsun insaalah
canım benim hiç hamile kalamadıgım için soruna sadece tahminlerle cvp verecegim evet aile hekimine gidip test istedigini söylersin sanırım orda çok bişe istemezler belkide hiç istemezler ama regline daha 4 oldugu için degerin düşük çıkabilir ve bikaç gün sonra yeniden yap derler sabredebilirsen regl gecikmesini bekle yok eger sabırsızlanıyorsan herseyi göze al ve aile hekimine baş vur cnm
kimse bana cvp vermioo
yaa erkek yakistirmasi daha cok yani..hayirlisi olsun tabiki de gelecek ay gosterir kendini nede olsa... insan karar veremez hem ya sahsen benim kizim olsa bi de oglum olsun isterim oglum olsa kizim..canım ender kız diyenlerdensin :) herkes erkek diyor :) bende ruyamda su sıra erkek cocugu goruyorum elınden tutugum am benım kendı cocugum deil sadece bırılerınden kurtarıyorum ruyamda :) ay inşallah tez zamanda sizlerden de guzel haber alırız
ayy canim benim ya ne guzel hissetiriyo iyice kendini tosun pasan deseneyemeğimi yedim geldimm çok şükür bugnde doydum:) ama en fazla 2 saat sürer bu tokluk
tosuncuğum tepiniyo oyun oynuyo içerdeo tpindikce çok mutlu oluyorum. artık heryerini hissediyorum çok şükü rabbime bugnleride gösterdi. poposu kafası elleri ayakları nerde biliyorum belli oluyo ya müthiş bişi bu:)
elif senn soruna gelnce en doğrusu geçikmeyi beklemek. kndmden örnek verirsem bnm regl 5 gün vardı idrarda çıkmıştı gidip kan vermiştim. sağlık ocakalrında yaptırman için geçikmiş olması gerekiyor. özel hastanelerde yaptırabilirsin onlar gün sormuyo:) hakkında hayırlısı olsun inş meleği sennledir.
roseee
ellerine sağlık şekerim bnm evnde bi temziliğe ihtiyacı var yaa. sağolsun annemle teyzem haftasonuna plan yapmışlar bnm evi temizleyip tosunumun cicilerini yıkıcakalrallah başımızdan eksik etmesn analarımızı varlıkları bile yetiyo.
hamişliği bekleyen kızlar ahanda diom çok beklemiceksiniz. meraklanmayın. bu bebekler nazlı istedikleri zaman geliyolar keyiflerinede düşkün oluyolar.
Ben geldimmmmmmm
birr teeeeeselli verrr dırım dırım
birrr teeeeeeeseeelli verrrrrrrrrrrrrrr dırım dırımmmmmmm
yaratttığıııııııınnnnnnnn şu mecnunaaaaaaaaaaaaaaa
birrr teeeeeeeeeeeeseeeeellii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
diyerekkkkkkkk dalıyorummmmmmmm aranıza
çok mutsuzum bgn ayakta uyumak bu olsa gerek
kendimi gereksizzzz işe yaramazzzzzzz salak bi insan gibi hissediyorum :84:
melek naber canim bayadir denk gelmiyoruz seninle
esmaaa hosgeldin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?