Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne oldu şimdi niye üzülüyorsunuz bende 6 ay bekledim halimi görmediniz mi burda az kaldı oılacak allah ın izniyle
üzülmeyin kuzularım

şekerim ben 2 yıldır bekliyorum ama yine umut insanı hiç bırakmıyorr işte hayırlısı bakalım deryacım inş. bizimde yüzümüz gülecek mevlamın izniyle

şekerim ben 2 yıldır bekliyorum ama yine umut insanı hiç bırakmıyorr işte hayırlısı bakalım deryacım inş. bizimde yüzümüz gülecek mevlamın izniyle
kimse bana cvp vermioo
regl gününe 4 gün kala kan testi sonuç verirmi ?
birde bu kan testi iin sağlık ocağına gidilse olurmu yoksa devlet hast . felan şartmı? ücretli mi oluyo?

kimse bana cvp vermioo
birde bu kan testi iin sağlık ocağına gidilse olurmu yoksa devlet hast . felan şartmı? ücretli mi oluyo?

ben kıbrısta yaşadıgımdan testi yaptıracagın yer ıcın cvp veremem ama sana hamıle bır bayan olarak verebılecegım cevap adet gecıkmesını bekle ona gore test yap cunku suan hamıle olsanda degerın cok dusuk cıkacagından doktor moralını bozabılır. ama yınede yapmak ıstıyosan bıldıgım kadarıyla bır hafta onceden de kanda bellı edıyor kendıni tabıı gec dollenmede gec bellı oluyo bunuda hesaba katmak lazım

slm kizlar nasilsiniz???????
isimi gucumu bitirdim olabildgince erken geleyim diye yaniniza..
sabahtan beri deli tavuk gibi donuyorum evde ya erkeklerin arkasini toplamak ne zor is... robot olsa yetisemicek walla
nyse supurdum sildim her yani cok sukur ama esim evde lunca malum en gec yarin sbaha kadar gider bu temizlik artik:)))
ee siz nerdesiniz bakalim hatice cik test yaptrcam demisti kalanlariniz nirdeee bakalimmmm hiiii

sen burdasin sanirim "hapsuu"
derya nin arkadasiydin sanirim sen yazdiklarini okuyorum girdikce..bayadir topigimizdesin sen de dmi:))
tanisalim mii ben roseee

sen burdasin sanirim "hapsuu"
derya nin arkadasiydin sanirim sen yazdiklarini okuyorum girdikce..bayadir topigimizdesin sen de dmi:))
tanisalim mii ben roseee

evet deryanın arkadaşıyım :) benimde adım bahar rose memnun oldum :)

kimse bana cvp vermioo

canım benim hiç hamile kalamadıgım için soruna sadece tahminlerle cvp verecegim evet aile hekimine gidip test istedigini söylersin sanırım orda çok bişe istemezler belkide hiç istemezler ama regline daha 4 oldugu için degerin düşük çıkabilir ve bikaç gün sonra yeniden yap derler sabredebilirsen regl gecikmesini bekle yok eger sabırsızlanıyorsan herseyi göze al ve aile hekimine baş vur cnm

evet deryanın arkadaşıyım :) benimde adım bahar rose memnun oldum :)
memnun oldum canimmm
derya da yok ortaliklarda komple arazi yine bunlar ya bi gelsinler cekicem kulaklarini
ee sen napiyosun bakalim nasil minik meleginn..cinseyti belli miydi canim bu arada??

memnun oldum canimmm
derya da yok ortaliklarda komple arazi yine bunlar ya bi gelsinler cekicem kulaklarini
ee sen napiyosun bakalim nasil minik meleginn..cinseyti belli miydi canim bu arada??

tahmınım yemege gıtmıstırlerdır :) bebeğim iyi buyuyor daha cinsiyetini öğrenmedım ınşallah gelecek ay gıdecegım kontrolde ogrenecegım :)

tahmınım yemege gıtmıstırlerdır :) bebeğim iyi buyuyor daha cinsiyetini öğrenmedım ınşallah gelecek ay gıdecegım kontrolde ogrenecegım :)
evet bencede yemektedirler
aman ne gusel saglikla sihhatle buyusun insaallah..klise olcak ama cinseyetten onemlisi saglik.. hamislere tahmin yapmaya bayiliyorum bence senin kizin olucak bahar
darisi da bize olsun insaalah

evet bencede yemektedirler
aman ne gusel saglikla sihhatle buyusun insaallah..klise olcak ama cinseyetten onemlisi saglik.. hamislere tahmin yapmaya bayiliyorum bence senin kizin olucak bahar
darisi da bize olsun insaalah

canım ender kız diyenlerdensin :) herkes erkek diyor :) bende ruyamda su sıra erkek cocugu goruyorum elınden tutugum am benım kendı cocugum deil sadece bırılerınden kurtarıyorum ruyamda :) ay inşallah tez zamanda sizlerden de guzel haber alırız

tamam bekliyim en iyisi, adet geciksin öyle.. teşekkürler :)

Ben geldimmmmmmm

birr teeeeeselli verrr dırım dırım

birrr teeeeeeeseeelli verrrrrrrrrrrrrrr dırım dırımmmmmmm

yaratttığıııııııınnnnnnnn şu mecnunaaaaaaaaaaaaaaa

birrr teeeeeeeeeeeeseeeeellii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

diyerekkkkkkkk dalıyorummmmmmmm aranıza

çok mutsuzum bgn ayakta uyumak bu olsa gerek

kendimi gereksizzzz işe yaramazzzzzzz salak bi insan gibi hissediyorum
:84:

kimse bana cvp vermioo

yemeğimi yedim geldimm çok şükür bugnde doydum:) ama en fazla 2 saat sürer bu tokluk
tosuncuğum tepiniyo oyun oynuyo içerde o tpindikce çok mutlu oluyorum. artık heryerini hissediyorum çok şükü rabbime bugnleride gösterdi. poposu kafası elleri ayakları nerde biliyorum belli oluyo ya müthiş bişi bu:)

elif senn soruna gelnce en doğrusu geçikmeyi beklemek. kndmden örnek verirsem bnm regl 5 gün vardı idrarda çıkmıştı gidip kan vermiştim. sağlık ocakalrında yaptırman için geçikmiş olması gerekiyor. özel hastanelerde yaptırabilirsin onlar gün sormuyo:) hakkında hayırlısı olsun inş meleği sennledir.

roseee
ellerine sağlık şekerim bnm evnde bi temziliğe ihtiyacı var yaa. sağolsun annemle teyzem haftasonuna plan yapmışlar bnm evi temizleyip tosunumun cicilerini yıkıcakalr allah başımızdan eksik etmesn analarımızı varlıkları bile yetiyo.

hamişliği bekleyen kızlar ahanda diom çok beklemiceksiniz. meraklanmayın. bu bebekler nazlı istedikleri zaman geliyolar keyiflerinede düşkün oluyolar.

yaa erkek yakistirmasi daha cok yani..hayirlisi olsun tabiki de gelecek ay gosterir kendini nede olsa... insan karar veremez hem ya sahsen benim kizim olsa bi de oglum olsun isterim oglum olsa kizim..
siarada deryayla ben variz zaten calisiyoruz azimle
benimde bat geldi canim nasil sekerli seyler istiyo anlatamam ama hic bi agrim yok uzun bi suredir ilk defa agrisiz sizisiz regl olcam galiba

ayy canim benim ya ne guzel hissetiriyo iyice kendini tosun pasan desene ohh temizlik isine harika bi cozum bulnumus canim senden cok sevindim walla:)) yazik sana hamis hamis nasil yapcaktin dmi... aynen walla YA ANNELERIMIZE GUC KUVVET MORAL VERSIN RABBIM GOLGELERI BILE YETER INSANA....

HOSGELDIN CANIMM..uff arabesk tarafin ataga gecmis yine bgun canimmm ise gelip calisiyosun ya iste neden ise yaramayasinnn hiii
uykusuzluktan bolesin sen uykucu sirineeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…