- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.401
1 ay sonra canım çağırdı.3 hafta kaldı
aynıyım canım bugün antibiyotiğe başladım malesef böbreklerime çıkmasına korkuyorum enfeksiyonun , ilacı okudum üfledim içtim allah a emanet kuzum
ne yapayım gece uyumadım dün ağrıdan ağladım gececek inşallah
aleykum selam melekcim hosgeldinnnnn...s.a kızlar ya sabah kalktıgımda gene iki damla pembe lekem vardı yapıştı gitti bu lekelerde bana ya gerçi bebişimin batması oluyo hissedyrm çok şükür ama ne biliyim 4 ayımız bitiyr nerdeyse hala olması normalmi ya
s.a kızlar ya sabah kalktıgımda gene iki damla pembe lekem vardı yapıştı gitti bu lekelerde bana ya gerçi bebişimin batması oluyo hissedyrm çok şükür ama ne biliyim 4 ayımız bitiyr nerdeyse hala olması normalmi ya
s.a kızlar ya sabah kalktıgımda gene iki damla pembe lekem vardı yapıştı gitti bu lekelerde bana ya gerçi bebişimin batması oluyo hissedyrm çok şükür ama ne biliyim 4 ayımız bitiyr nerdeyse hala olması normalmi ya
hic bisi olmaz insaallah kuzum korkma dedgn gibi allaha emanet melegin...
sen bol bol su icmeye bak bi an once temizler enfeksiyonu..
aleykum selam melekcim hosgeldinnnnn...
ben cok anlamam ama hamilelikte akinti koyu renk olmadgi surece tehlikesiz diye biliyorum korkcak bisi yoktur bence endiselenme..
canım doktorunla konustun mu neden boyle bır akıntın oldugunu ? fazla yorma kendini lutfen dikkatlı ol ilaç vermıstır sana mutlaka o ılacı kullan. benım plasentam aşağıda kanama tehlıkem oldugunu soyledı doktor baya bır yasak koydu bana hareketlerde vs ıyıce bır nedenını ogren ve tedbırını al canım.
a.s canım , korkma bişey olmaz allah ın izniyle benim görümcem 14 haftalıkken bi kanama geçirdi resmen adet olmuş gibi daha da fazla hemen acile götürdük sebepsiz bi kanamaydı , çok şükür bebek iyi :) ağrın sızın yoksa sıkıntı yapma ama devam ederse doktora görün istersen
inşallah canım içmeye çalışıyorum 2lt den fazla tüketiyorum bu ara hayırlısı ile bebeğime bişey olmadan atlatırım inşallah
hamişleray takibinizi buna göre yapın:) çok kafa karıştırıcı yoksa.
1 hafta 7 gün a ay 30 gün olarak. hamilelik 40 hafta yani toplamda 280 gün sürer.diğer hesaplamalar çok kafa karıştırıyo.not edin yazmam bi daha heee
1 ay.....4 hafta+2 gün = 30
2 ay.....8 hafta+4 gün = 60
3 ay.....12 hafta+6 gün = 90
4 ay.....17 hafta+1 gün = 120
5 ay.....21 hafta+3 gün = 150
6 ay.....25 hafta+5 gün = 180
7 ay.....30 hafta = 210
8 ay.....34 hafta+2 gün = 240
9 ay.....38 hafta+4gün = 270
9 ay 10 gün= 280 gün.
sadece bel agrım var biraz serpilcim ya ne biliyim endişelendm bide nerdeyse 4 ya bitecek insan şaşırıyr
şimdi ben kaç aylık oluyorum:)
ya daha öncekinde oldu hap ve igne kullandım zaten bi kez tek oldu sadece iki damla yine azıcıktı aslında aklımda şey geçti regli dönemimmi diye ama hesaplayınca tutmadı çünkü bide biraz bel agrım var bebişimde sıkıştryr iyiki sıkıştırma yapıyr demi ya ne biliyim şaşırdım canım ya dr konuşamıyrmki tlfna cvp vermiyr daha geçen hafta ordaydım bidahada gidemem şimdi zaten haftaya test günüm gidicektm inş bişi yoktr ya sennde oldumu leken
pembe olarak devam ederse bi doktora görün istersen için rahatlar en azından yat ayaklarını dikle bol su iç canım
yo canım bende lekelenme falan olmadı ama doktorum durumumdan dolayı uyardı eger lekelenme olursa ayaklarını dıkıp yat bırde hap adı yazdı cunku kendısı yurt dısına gıttı 10 gunlugune bide kanaman cogalırsa acıle gıt mutlaka dedı ama benım ozel durumum var plasentam aşağıda ve plasenta kanamaları kolay duran bır kanama deıl anne ve bebegın hayatını rıske sokabılen kanamalar olustura bılır. senın daha once lekelenmen olmuss madem ayaklarını dık ve yat devam ederse sana verdıgı hapı kullanmaya başla en azından bır kac gun doktoruna gıdene kadar .
buarada kızlar anlamadıgım bır durum var turkıyede kadın dogumcular hastalarına ceplerını vermıyormu ? ıletişim en onemlı sey benım doktorum en ufak bır sıkıntında benı ara demıstı ve hamılelıgımın basında nerdeyse hergun aradım ve gayet moral verıcı sekılde benı hep rahatlattı. lutfen doktor secerken dıkkat edın deneyım kadar kendısıne ulaşılabılmesı de cok önemli bir nokta
2.5 aylık olucaksın tatlım haftan bitince
yo canım bende lekelenme falan olmadı ama doktorum durumumdan dolayı uyardı eger lekelenme olursa ayaklarını dıkıp yat bırde hap adı yazdı cunku kendısı yurt dısına gıttı 10 gunlugune bide kanaman cogalırsa acıle gıt mutlaka dedı ama benım ozel durumum var plasentam aşağıda ve plasenta kanamaları kolay duran bır kanama deıl anne ve bebegın hayatını rıske sokabılen kanamalar olustura bılır. senın daha once lekelenmen olmuss madem ayaklarını dık ve yat devam ederse sana verdıgı hapı kullanmaya başla en azından bır kac gun doktoruna gıdene kadar .
buarada kızlar anlamadıgım bır durum var turkıyede kadın dogumcular hastalarına ceplerını vermıyormu ? ıletişim en onemlı sey benım doktorum en ufak bır sıkıntında benı ara demıstı ve hamılelıgımın basında nerdeyse hergun aradım ve gayet moral verıcı sekılde benı hep rahatlattı. lutfen doktor secerken dıkkat edın deneyım kadar kendısıne ulaşılabılmesı de cok önemli bir nokta
öle yapmaya çalışıyrm bakıyrm hep tekrar gelmedi gelirse durmam giderm çünkü hatırlarsan ötekinde bikez tek gelmşti bebişim iyiydi inş buda öledr
soranlara doğru diyormuşum o zaman :)
bende doktorum teli var açmazsam mesaj at diyor bende mesaj atıyorum cevap veriyor :)
iyidir canım merak etme terslik olsa anlarsın zaten yat dinlen sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?