- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.421
bncee akşam olsada eve gitsek yatsak...
saat geçmiyoo.... oturmak istemiyom sandalye tepesinde sıkıldım....çok halsizimmmmmmm...........
ağlıcam şimdik yaaaaaaaaaaa...............
üfff ne berbat bi gün yaa eve gidip yatmak istiyorum gece deliksiz uyumak istiyorum istiyorum da istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok yok sarı kazaklı hatice saçları açık olan derya mı? öf birileri beni aydınlatabilirmi lütfennn
yok yok sarı kazaklı hatice saçları açık olan derya mı? öf birileri beni aydınlatabilirmi lütfennn
offf bende bende bendeeeee bunları istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
evt doğru cnm sarı kazaklı hatice yoluk saçlı olan bnm diğeri ztn esma tosunundan bellidir
derya anacımm ne kadar zayıfsın öyleee maşallah sana sendemi kilo alamayanlardansınnn. ama ben haticenin önünde sigara paketi gördüm nasıl müsade ettin siğara içmesine cık cık cık
haticeminde gözler renklimine , esmacım anlatımlarından seni daha kilolu bekliyodum bekledigimden zayıfsın
kızz oturur vaziyetteyken herkes nerden de anladı zayıf olduğumu şaştım vallaa hee
sadece kellem gözüküyor oysa demek bacaklarımı fln görseniz bayılcanızDD
vallaa hatice de esmada tosunlardan izin aldılar sanırım içmeyin dedim amaaaa dinlemedi hatunlar beni :))
hatta ilk oturunca paketimi bile çıkarmadm canları çekmesn diye
ama hatice sağolsun çantaya dalıp kendi paketini çıkarıverdiDDD
masmavişşş haticemin gözleri
boncuk hatice
hatice ve esma asırıya kaçmıyosunuzdur inş. valla ben gebe olmadıgım halde günde 5 düşürdüm çok sinirlenirsemmm 6 olabil,yo bazen
naposunuz bakalımmmm buluşmada olduu ohhhhh :)) keyiflerde o biçimmmm :))
size bişi sorucam kızlar tüm topiklere yazıorum sizede aynısını kopyalıcam aranızda yapan varmı?
Selam Kızlar Bugün doktora gittim..bayağıdır gidiorum gerçi:)) bana aplio ultrasonu verdi hem polistik over varmı diye hemde potasyumum yüksek çıkmış böbreklere bakalım dedi...ilk defa çektiricem acaba aranızda çektiren varmı ??
varsa....
nasıl yapılıo söylemesi ayıp vajinadan mı? yoksa karından mı?
cuma günü çektiricem cevap yazarsanız çok çok sevinirim...
şimdiden teşekkür ediorumm canlarım :)
naposunuz bakalımmmm buluşmada olduu ohhhhh :)) keyiflerde o biçimmmm :))
size bişi sorucam kızlar tüm topiklere yazıorum sizede aynısını kopyalıcam aranızda yapan varmı?
Selam Kızlar Bugün doktora gittim..bayağıdır gidiorum gerçi:)) bana aplio ultrasonu verdi hem polistik over varmı diye hemde potasyumum yüksek çıkmış böbreklere bakalım dedi...ilk defa çektiricem acaba aranızda çektiren varmı ??
varsa....
nasıl yapılıo söylemesi ayıp vajinadan mı? yoksa karından mı?
cuma günü çektiricem cevap yazarsanız çok çok sevinirim...
şimdiden teşekkür ediorumm canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?