Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bilmiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi

ben geldim ama ölüyorum her yerim delik deşik ne kol ne el kaldı bileğimden aldılar sağlık ocağınıda hallettim işe geldim nasıl çalışcaksam artık

ben geldim ama ölüyorum her yerim delik deşik ne kol ne el kaldı bileğimden aldılar sağlık ocağınıda hallettim işe geldim nasıl çalışcaksam artık

hay allaahh ya ....
neyse bununla geçmş olsn cnm atlattın hayırlısıyla
sonuçları ne zmn göstericeksin dr ne zmn

kız rose sen hamile deilmisinn anam ben seni hamile sanıyoum bak allah söyletti demekki bak görüyomusun densiz ben regl sancıları aklımı karıştırdı kusuruma bakma yaa

acımı :))))))))) kan çıksında serpil sadece iğnenin ucuyla damla damla aldı yeşil kısmıyla şırınganın :)))))

hemsire adımı ezberledi bidaha beni asla unutmaz cuma alıncak hepsi

amannn hatice ben bayılmıştım valla iyi dayanmışsın bi daha bu kadar kan alınmaz sanırım hadi hayırlı sonuçlarla
ne kadar süre üstüne doktora gideceksin canım

Bilmiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi
aaa Yapma ama boleee hadi gell beraber nutella yiyelim seninle herkesle paylasmam bakk
iyi canım ya ne olsun işte siz meleklerinizi büyütürken henüz melegine kavuşamamış ben agzımın suları aka aka sizleri izliyorum. sen nasılsın melegin sıhhattesinizdir inş.
kız rose sen hamile deilmisinn anam ben seni hamile sanıyoum bak allah söyletti demekki bak görüyomusun densiz ben regl sancıları aklımı karıştırdı kusuruma bakma yaa
ayy evet ya bnde onu dicektim Allah mi soletti diyeee.. onemli diil canimm ne kusuru bilakis hosuma gitti ayy canim keske surpriz yapsa da gelmese kirmizilar....herseyin hayrlisi da tabiki anladin sen
ayy gecmis olsun canm ya baya canin yanmistr..ee annelik zor zaanaaattt

inşallah sonuçları güzel çıkar canım.

siz ne ettiniz bakem sabahtan beri ne var ne yok iyi şeyler söyleyin kötüleri size kalsın

geçmişler olsun haticecimm elini göbegine koy rabbime sükrett o güzel yavruyu sana verdiya ne igne acısı ne baska bişeee hepsi geçici sen ömür boyu yaşıcan mutlulugu düşünn

kızlar valla uyuya kalmısım bılgısayar başında :) haticeee geçmiş olsun canım ama bebısler ıcın katlanıcaz bıraz acıya gercı benım sorunum yok kn aldırmayla maşallah damarımın ınce olmasına ragmen kolay alınıyor :)

hosbuldum canimmm sende hosgeldinn daa yeni gordum yazdgini kusum nasil oldun iyi misin dune gore???

aynıyım canım bugün antibiyotiğe başladım malesef böbreklerime çıkmasına korkuyorum enfeksiyonun , ilacı okudum üfledim içtim allah a emanet kuzum
ne yapayım gece uyumadım dün ağrıdan ağladım gececek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…