- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.381
ayy canim benim ya ne guzel hissetiriyo iyice kendini tosun pasan deseneohh temizlik isine harika bi cozum bulnumus canim senden cok sevindim walla:)) yazik sana hamis hamis nasil yapcaktin dmi... aynen walla YA ANNELERIMIZE GUC KUVVET MORAL VERSIN RABBIM GOLGELERI BILE YETER INSANA....
HOSGELDIN CANIMM..uff arabesk tarafin ataga gecmis yine bgun canimmm ise gelip calisiyosun ya iste neden ise yaramayasinnn hiii
uykusuzluktan bolesin sen uykucu sirineeeeeeeee
ben geldim ama ölüyorum her yerim delik deşik ne kol ne el kaldı bileğimden aldılar sağlık ocağınıda hallettim işe geldim nasıl çalışcaksam artık
ben geldim ama ölüyorum her yerim delik deşik ne kol ne el kaldı bileğimden aldılar sağlık ocağınıda hallettim işe geldim nasıl çalışcaksam artık
ayyy bilekten mi nasıl bir eziyettir buu üff acımadı mı yaaaaa
hay allaahh ya ....
neyse bununla geçmş olsn cnm atlattın hayırlısıyla
sonuçları ne zmn göstericeksin dr ne zmn
kendi dr 3 hafta sonra gitçem canım bugün tahlilleri yaptırdım sadece
acımı :))))))))) kan çıksında serpil sadece iğnenin ucuyla damla damla aldı yeşil kısmıyla şırınganın :)))))
hemsire adımı ezberledi bidaha beni asla unutmaz cuma alıncak hepsi
ayy berbat bi durum,
inş hayırlı haberler gelsin hepsinden canım
bunu da zor olsada atlattın haticecim..
aaa Yapma ama boleeeBilmiyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi
iyi canım ya ne olsun işte siz meleklerinizi büyütürken henüz melegine kavuşamamış ben agzımın suları aka aka sizleri izliyorum. sen nasılsın melegin sıhhattesinizdir inş.
ayy evet ya bnde onu dicektim Allah mi soletti diyeee.. onemli diil canimm ne kusuru bilakis hosuma gitti ayy canim keske surpriz yapsa da gelmese kirmizilar....herseyin hayrlisi da tabiki anladin senkız rose sen hamile deilmisinn anam ben seni hamile sanıyoum bak allah söyletti demekki bak görüyomusun densiz ben regl sancıları aklımı karıştırdı kusuruma bakma yaa
ayy gecmis olsun canm ya baya canin yanmistr..ee annelik zor zaanaaatttben geldim ama ölüyorum her yerim delik deşik ne kol ne el kaldı bileğimden aldılar sağlık ocağınıda hallettim işe geldim nasıl çalışcaksam artık
inşallah sonuçları güzel çıkar canım.
siz ne ettiniz bakem sabahtan beri ne var ne yok iyi şeyler söyleyin kötüleri size kalsın
haticeee anlat bakalım gördün mü bebeği çabuukkkk.....
rose hoşgeldin canım...
hosbuldum canimmm sende hosgeldinn daa yeni gordum yazdgini kusum nasil oldun iyi misin dune gore???
amannn hatice ben bayılmıştım valla iyi dayanmışsın bi daha bu kadar kan alınmaz sanırım hadi hayırlı sonuçlarla
ne kadar süre üstüne doktora gideceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?