Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canlar ben artık çıkıyorum yoksa kafayı yedirtcek baan bu laz bakkal müşteriler,
ben mi anlatamıyorum bgn kendimi kimseye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
her neyse haydiyin iyi akşamlar
öpüyorum

ne alaka bee sen şişko görmemişin sigara konusunda latife ediyorumm eminim bende dayanamaz kaçırırdımm ama inş. tamamen tiksinirsin ve bu vesile ilede bıraakırsınn canım benim

melekkcim insanlar hamilelikte tiskinir bnm cnm deli gibi sigara istedi ilk 3 ay tiskinme falan yok bnde kendimi frenleyerek bu işi çözebilecem ancak. ama inş tiskinirim çok istiyorum bunu.

bu resmi çok seviyrum bnm pc arka plan resmim bu çok sevmli yaa.. o ayakları yerim:)

deryaaa çıkalım kız işten erken emekli olalım gün yapalım aramızda ayy bnde özeniyom valla evde olanlara.

az bi zaman kaldı. çıkacazz oleyyy
bugünlük yemek işinide çözdüm kızlar. kardeşim kız arkadaşıyla bze gelceklerdi bnde gidin şimdi eve bişiler hazrlayın öle bekleyin bizi misafir gibi gelmeyn dedim:) şimdi geçtiler bnm eve hazırlayacaklar bişiler.yarınada Allah büyüktür buluruz bişiler

nasılsınız arkadaşlar, buluşma güzel geçmiş olmalı, misafirimi öğleden sonra gönderdim gelemedim...

bugüüün kızıma ilk defa ciciler aldım ohh beee indirim vardı bi markada badiler falan aldım bol bol günlük kullanışlı şeyler, yavaş yavaş alıcam daha denk geldikçe..

bir de oda seçenler nasıl hangi marka seçtiniz nelere dikkat ettiniz fikir verin lütfenn ben sanırım sadece dolap ve yatak alıcam yerim dar, bi de karyolamın yanına park yatak.. önerileri bekliyorum..

amannn hatice ben bayılmıştım valla iyi dayanmışsın bi daha bu kadar kan alınmaz sanırım hadi hayırlı sonuçlarla
ne kadar süre üstüne doktora gideceksin canım

hanımlar ya bu kan testini doktora ne için deyip yaptırıonuz.. ayrıntılı kan örneği mi? hormon gebelşk felan diye sayıyonuzmu yoksa? ben yeni evli sayılırımda hiçç gitmedim kontrole doktora felan gitsemmiki korkuomda muayeneden.. alttan yapıolarmış felan

canım sana dah öncede yazıştım ama görmedin sanıırm yada ben cevabı kaçırdım, hamilelik belirtilerin neydi ve adetten önce mi öğrendin?

bhcg degerimi ölçtürcem de illa bunumu kullancan ben gider direkt kanda gebelik testi istiyorum derdim hemen anlarlar zaten terimlere takılma acaba hamilemiyim desen gene anlarlar :)))))))))))) yeterki o safhaya gelelim diymi amaa

günaydın güzel anne adayları ve güzel anne aday adaylarıııııııı

kızlar gunaydın .. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?

ya bıraz karısık bır durum düşük yaptın dıyemeyız ama belkı ustune görme olayını yaşamıssındır. 2 gun bekle ve tekrar test yap eger hamleysen cızgı koyulaşır

ama olmuyo yaaa sabah erkenden geliyorum zobayı yakıyorum sizler sonra geliyonuz bu da cann yaaa :)))))) nbr hülyaa

Günaydın kızlarrrrrrrrr,

baharcım hayırdır neyin var

melekçim selam aç aç sobayı az daha üşüyoruz vallaaaa ısıt içimizi :)

eyvahh eyvahh boyun tutulması çok gıcıktır yaaa
aman cnm dikkat ettt
ye içç sıcak bişiler portakal fln geldi mi gitmiyo o grip illeti

elimden geleni yapıyorum canım ınsallah hafıfı bır sekılde atlatırım. boynum da fecı ama ya ılac da kulanamayıyorum esıme masaj yaptırdıcam belkı bıraz ıyı gelır boynuma pufff bıtsın bugun yaa enerjım eksılerde gezıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…