- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.461
kokmus yanık coraplarmıı ıyyy ıgrenncccc
delıyaaa kızım sen uyumaktan gunlere gıdemezsınkı
derya bunuda istediğine göre harbi sıyırdın kızım sen
ne alaka bee sen şişko görmemişin sigara konusunda latife ediyorumm eminim bende dayanamaz kaçırırdımm ama inş. tamamen tiksinirsin ve bu vesile ilede bıraakırsınn canım benim
amannn hatice ben bayılmıştım valla iyi dayanmışsın bi daha bu kadar kan alınmaz sanırım hadi hayırlı sonuçlarla
ne kadar süre üstüne doktora gideceksin canım
canım sana dah öncede yazıştım ama görmedin sanıırm yada ben cevabı kaçırdım, hamilelik belirtilerin neydi ve adetten önce mi öğrendin?amin canım sağol ilaç içmem lazım ama tedirginim bakalım ne yapacağım
off bahar kafam o kadar karışık ki dün içmeye karar verdim yine de yüreğim el vermiyor, çünkü doktorum ilk başta iki hafta idare edelim bol su iç dedi, belim çok ağrıyor diyince
iltihaptan olabilir iç o zaman dedi, bebeğimin organları tamamlanmış bu ay , çişini bile yapmaya başlamış kuzum annesi yer onu ben şimdi ona kıyıp nasıl içeceğim ama içmesem bakteri de var allah ım sabır yaaa
hanımlar ya bu kan testini doktora ne için deyip yaptırıonuz.. ayrıntılı kan örneği mi? hormon gebelşk felan diye sayıyonuzmu yoksa? ben yeni evli sayılırımda hiçç gitmedim kontrole doktora felan gitsemmiki korkuomda muayeneden.. alttan yapıolarmış felan
kızlar gunaydın .. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?
peki doktora gıdıp kan testi yaptırmam uygun olur mu?
günaydın kızlar bugüne hasta uyandım malesef(
Günaydın kızlarrrrrrrrr,
baharcım hayırdır neyin var
melekçim selam aç aç sobayı az daha üşüyoruz vallaaaa ısıt içimizi :)
canım ya boynum tutulmus agrıyo bıde grip oluyorum galiba
eyvahh eyvahh boyun tutulması çok gıcıktır yaaa
aman cnm dikkat ettt
ye içç sıcak bişiler portakal fln geldi mi gitmiyo o grip illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?