- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.501
ayy haticemmm bayıldım ben burda haaa mis gibi kokusu geldi burnuma bana bak yaa yaza doğru gidersen bursa ya köye falan beni de al domates zamanı falan
tarlanın ortasına oturup yerim ben valla:)
:)))))))))
ananannem var köyde canım körün istediği bi göz alah verdi misali ama önce çalıştırıyorlar ürünü topla bütün gün sonra tarla senin olsun ye yiyebildiğini :)))))))))
bende :))))))))))))) salçayla kızarmış ekmek poy bu kadar canımın isteyeceği hiç aklıma gelmezdiohh ne güzel bu gebeş halimizle çalıştırmazlar bizi herhalde tamam ben o mis kokulu domateslerden yemek istiyorum ohh ne güzel ekmek domates resmen aşerdim yaaaaa:):)
bende :))))))))))))) salçayla kızarmış ekmek poy bu kadar canımın isteyeceği hiç aklıma gelmezdi
allahtan kolay bişi :))))))))))))))))
bende :))))))))))))) salçayla kızarmış ekmek poy bu kadar canımın isteyeceği hiç aklıma gelmezdi
allahtan kolay bişi :))))))))))))))))
ay kızlar salça eil ama canımı domates cektırdınız ama mıs gıbı kokanlardan marketlerde satılan kabaga benzıyor malesef .
ayyyyyyyy sizi pisboğazlar sizi beni bile acıktırdınızzzzzzz ay nasıl cnm çekti salçalı poylu kızarmış ekmekkkkk
ay çok fenasııınızzzzzzzzzzzzzzzzz poy yok evde napcaz hmn marketten alalım :))
öff evt çok berbat domatesler almıyorum vallaa, kendinden geçmiş beyaz beyaz içleri
yemekler içinde tat'ın doğranmş domateslernden aldım eminim daha tazedir onlar :)
ay kızlar salça eil ama canımı domates cektırdınız ama mıs gıbı kokanlardan marketlerde satılan kabaga benzıyor malesef .
ayyyyyyyy sizi pisboğazlar sizi beni bile acıktırdınızzzzzzz ay nasıl cnm çekti salçalı poylu kızarmış ekmekkkkk
ay çok fenasııınızzzzzzzzzzzzzzzzz poy yok evde napcaz hmn marketten alalım :))
heytt be bak topragım nasıl biliyor poyu demi kız ye ye afiyet bal şeker olsun
nasılsınız arkadaşlar, buluşma güzel geçmiş olmalı, misafirimi öğleden sonra gönderdim gelemedim...
bugüüün kızıma ilk defa ciciler aldım ohh beeeindirim vardı bi markada badiler falan aldım bol bol günlük kullanışlı şeyler, yavaş yavaş alıcam daha denk geldikçe..
bir de oda seçenler nasıl hangi marka seçtiniz nelere dikkat ettiniz fikir verin lütfenn ben sanırım sadece dolap ve yatak alıcam yerim dar, bi de karyolamın yanına park yatak.. önerileri bekliyorum..
Baharatların karışmış hali canım marketlerde aktarlarda satılır
Kızlar bu sohbet çok pis biyere gidiyor en iyisi susalım kim açtıı bu muhabbettii uleynnn :)))))))))))))
bu akşam herkesin menüsü belli oldu galiba :))))))
cnm belis beşik ve dolap modelleri hem güzel hemde uygun fiyatlı. bizde odamızı öle aldık. yatak odası için ben bambu beşiklerden aldım cnm. park beşikleri hiç ama hiç beğenmiyorum çok kaba geliyolar bana. bide yatak odamda yerm az olduğu için bambu aldım daha kibar duruyo. ama pahalı biraz müthiş görünüyor bnce:)
günaydın canlarım nasılsınız. ben iyice ağırlaştım ya. akşam eve zor atıyorum kndimi bel ve kasık ağrılarım çoğaldı. uykusuzluk ve huzursuzluk üst seviylerde. eşim masaj falan yapıyor ama faydası yok. onada bişi dmiyorum üzülmesin diye ama anlıyor yüzümden az kaldı azcık daha sabret diye moral veriyo. bide dua ediyo bu ay zam ayı inş çok iyi bi zam alırım çalışmana gerek kalmaz istediğin gibi istediğin zaman çalışırsın diyo:)
mart anneleri topiğinde bebekler erkenci bazıları korkuyorumda. bi bebiş 33 haftalık doğdu kızlar ama maşallah sağlığı yernde.
s.a kızlar maşallah herkesler burda nasılsınız gününüz güzel geçsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?