Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy haticemmm bayıldım ben burda haaa mis gibi kokusu geldi burnuma bana bak yaa yaza doğru gidersen bursa ya köye falan beni de al domates zamanı falan
tarlanın ortasına oturup yerim ben valla:)

:)))))))))
ananannem var köyde canım körün istediği bi göz alah verdi misali ama önce çalıştırıyorlar ürünü topla bütün gün sonra tarla senin olsun ye yiyebildiğini :)))))))))

:)))))))))
ananannem var köyde canım körün istediği bi göz alah verdi misali ama önce çalıştırıyorlar ürünü topla bütün gün sonra tarla senin olsun ye yiyebildiğini :)))))))))

ohh ne güzel bu gebeş halimizle çalıştırmazlar bizi herhalde tamam ben o mis kokulu domateslerden yemek istiyorum ohh ne güzel ekmek domates resmen aşerdim yaaaaa:):)

ohh ne güzel bu gebeş halimizle çalıştırmazlar bizi herhalde tamam ben o mis kokulu domateslerden yemek istiyorum ohh ne güzel ekmek domates resmen aşerdim yaaaaa:):)
bende :))))))))))))) salçayla kızarmış ekmek poy bu kadar canımın isteyeceği hiç aklıma gelmezdi
allahtan kolay bişi :))))))))))))))))

ayyyyyyyy sizi pisboğazlar sizi beni bile acıktırdınızzzzzzz ay nasıl cnm çekti salçalı poylu kızarmış ekmekkkkk
ay çok fenasııınızzzzzzzzzzzzzzzzz poy yok evde napcaz hmn marketten alalım :))

bende :))))))))))))) salçayla kızarmış ekmek poy bu kadar canımın isteyeceği hiç aklıma gelmezdi
allahtan kolay bişi :))))))))))))))))

ay kızlar salça eil ama canımı domates cektırdınız ama mıs gıbı kokanlardan marketlerde satılan kabaga benzıyor malesef .

ay kızlar salça eil ama canımı domates cektırdınız ama mıs gıbı kokanlardan marketlerde satılan kabaga benzıyor malesef .

öff evt çok berbat domatesler almıyorum vallaa, kendinden geçmiş beyaz beyaz içleri
yemekler içinde tat'ın doğranmş domateslernden aldım eminim daha tazedir onlar :)

ayyyyyyyy sizi pisboğazlar sizi beni bile acıktırdınızzzzzzz ay nasıl cnm çekti salçalı poylu kızarmış ekmekkkkk
ay çok fenasııınızzzzzzzzzzzzzzzzz poy yok evde napcaz hmn marketten alalım :))

heytt be bak topragım nasıl biliyor poyu demi kız ye ye afiyet bal şeker olsun

öff evt çok berbat domatesler almıyorum vallaa, kendinden geçmiş beyaz beyaz içleri
yemekler içinde tat'ın doğranmş domateslernden aldım eminim daha tazedir onlar :)

ayni dusuncedeyim canım seninle valla havalar ısınsın babamın basında dırlanıcam eksın diye domates kucuk bır bahcesı var oraya ekıyor bısıler arada hehe domates de ekıyo yoğun ıstek uzerıne ay nasıl guzel kokuyorlar nasıl tatlılar canım cektı bebekte cıkarmı ki lekesi :)

cnm belis beşik ve dolap modelleri hem güzel hemde uygun fiyatlı. bizde odamızı öle aldık. yatak odası için ben bambu beşiklerden aldım cnm. park beşikleri hiç ama hiç beğenmiyorum çok kaba geliyolar bana. bide yatak odamda yerm az olduğu için bambu aldım daha kibar duruyo. ama pahalı biraz müthiş görünüyor bnce:)

günaydın canlarım nasılsınız. ben iyice ağırlaştım ya. akşam eve zor atıyorum kndimi bel ve kasık ağrılarım çoğaldı. uykusuzluk ve huzursuzluk üst seviylerde. eşim masaj falan yapıyor ama faydası yok. onada bişi dmiyorum üzülmesin diye ama anlıyor yüzümden az kaldı azcık daha sabret diye moral veriyo. bide dua ediyo bu ay zam ayı inş çok iyi bi zam alırım çalışmana gerek kalmaz istediğin gibi istediğin zaman çalışırsın diyo:)
mart anneleri topiğinde bebekler erkenci bazıları korkuyorumda. bi bebiş 33 haftalık doğdu kızlar ama maşallah sağlığı yernde.

Kızlar bu sohbet çok pis biyere gidiyor en iyisi susalım kim açtıı bu muhabbettii uleynnn :)))))))))))))
bu akşam herkesin menüsü belli oldu galiba :))))))

Baharatların karışmış hali canım marketlerde aktarlarda satılır

hımmm anladım, bide salçayı kavurup sabahları kahvaltı yiyorduk üni zamanı arkadaşım gönenliydi allahhh beee patlayacağım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii,
bu arada ben de yarı toprak sayılırım yaniii çok teessüf ederim

günaydın canımm artık vaktin geldi bence işten ayrılmak için zorlama daha kendini yaaa dinlen azcık esmacık bak yoruluyorsun taşıyamıyorsun günah ikinize de
insanın sinirleri de bozulur böyle ne zaman çıkıyorsun izne sen...inşallah eşinde iyi bir zaman alır gönlüne göre olsun inş....korkma yaaa anlarsın zaten erken bişeyler olsa
doktora da gidiyorsun o da söyler erken doğma riski var diye içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…