Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyi düşünmüşsün cnm masaj iyi gelir,
halsiz olunca böyle insan negatif oluyor haliyle dinlenmen lazım senin...
bende çok yorgun hissediyorum kendimi akşamda yoruldm baya bi..
bugün hiçbişeye halim yok dağ gibi iş var önümde ama ben uyukluyorum
allah bugün yardımcımız olsunnnnn

günaydın kuzucuklarım
hapşuu geçmiş olsun akşam zeytinyağıyla ov sıcak havluyuda koy boynuna gevşetir canım

kızlarrr odun kömür ne bulursanız atın sobaya alev alsın içimiz ısınsın ayoll

günaydın toprağımmm nabersin
bari sen iyi ol bgn biz dökülyüoruzzzzz
vallaa öyle bi kalın giyinmişimki bgn ateş bastı beni :)))

günaydın kızlar,

artık karı koca gece kuşu olduk uyuyamıyoruz ne oluyor bize anlamadım hadi benim derdim belli de
kocama ne oldu anlamadım adamcağız benimle dönüp duruyor yatakta:) bu sabah çooookkk hafif akıntı ile karışık
pembe bişeyler geldi ama korkmuyorum aklıma kötü şeyler getirmiyorum devam ederse doktora söylerim ama perişan haldeyim
göçtüm ben göçtüm :) saçlarda beyazladı şuan 40 yaşındayım:)

nar gibi ateş var zobadaa sısacık topigimiz :))))))) ...... pişirdim sizeeee sobanın üstündee :)))) hamilerin canı çekmesin diye yazmadım

hah böyle ol görmek istedigimiz kişi tam olarakta bu kızz kocan 9 doguracakkkk sen 1 taneee dogurcan buyuk geçmişler olsunnnn canımmm

nar gibi ateş var zobadaa sısacık topigimiz :))))))) ...... pişirdim sizeeee sobanın üstündee :)))) hamilerin canı çekmesin diye yazmadım

yaa ben kızarmış ekmek üstüne salça istiyorum benim için yer misin melek:)

hah böyle ol görmek istedigimiz kişi tam olarakta bu kızz kocan 9 doguracakkkk sen 1 taneee dogurcan buyuk geçmişler olsunnnn canımmm

sağol canım, yaa ben akıntılar konusunda çok olmadığı sürece çok rahatım nedense bde söz verdim kendime bebeğim için stres yapmayacağım çok dua ediyorum ona
rabbim koruyor onu biliyorum o yüzden rahatım , ilaç içerken ona da geçiyor yaa kıyamadığım için o kadar stres yaptım:) valla kocama bi haller oldu aslında çok rahattır ama
uyumuyor o da benimle:)

:)) afferin kocana seni yalnız bırakmasın ne güzel. Gece gezinirken ben o sinirle uyuyan adamı sevmim
Saçları sorma serpil pamuk nene olsuk kız

valla sana can feda ama yerim dersem yalan söylemiş olurum zira soba yok + ben salça ve domates sevmem

günaydın cnm,

ee napsın adam huzursuz oluyodur sürekli yatakta uyumadan tepişen biiri olnca
ben de olsam uyuyamam :)
uykusuzluk zor cnm insanı sersem yapıyor az çok biliyorum şekil 1-a
az kaldı boyarsın saçınıda 4 aydan snra bitkisel mitkisel sabret şekerim..

:)) afferin kocana seni yalnız bırakmasın ne güzel. Gece gezinirken ben o sinirle uyuyan adamı sevmim
Saçları sorma serpil pamuk nene olsuk kız

valla canım 3 gün önceye kadar uyuyordu gerçi bişey desem hemen kalkıyor ama adama bi haller oldu ayy adam döndükçe benim midem bulanıyor bide kilolu yatak gemi gibi sallanıyor:):) ne yapsak bu saçları sen boyayacak mısın canım

valla sana can feda ama yerim dersem yalan söylemiş olurum zira soba yok + ben salça ve domates sevmem

nayırrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):)

yok yaaa kuzu pek yatakta dönmüyorum dönsemde yavaş hareket ediyorum aksine o beni uyandırıyor şimdi
bi dönüyor yer yerinden oynuyor böyle giderse yatkaları ayıracağız, uykusuzluk çok kötü yaaa 2 aydır uyumuyorum ben
sabrediyorum rekor kırdım zaten 3 aydır boyamıyorum:)

yok canım boyamam 1-2 daha idare etçez ne edelim

bu akşam menüsü belli oldu kızarmış ekmek salça ve poy
Gelin kızlar ev yapımı salçam var beraber yiyelim davetlimsiniz

yok canım boyamam 1-2 daha idare etçez ne edelim

bu akşam menüsü belli oldu kızarmış ekmek salça ve poy
Gelin kızlar ev yapımı salçam var beraber yiyelim davetlimsiniz

boyayacaksın ama dimi canım bende martta boyayayım diyorum 4 aylık oluyor doktora danışırım tabi
aslında hiç boyamak istemiyorum ama sonum kötü olur sanırım:)

off hatice ben salça delisiyim yaaa ekmeğin arasına sürüp yerim bayılırım , ananem geldi aklıma
ona gidince hep bize ekmek kızartır salça srüp yerdik , bide mis kokulu bi çay yapardı sabahları
offf ananeme gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm

gel bana arkadaşım ayıpsın çay rizeden kendi çayımız
salça bursadan annem yaptı yerik sonrada tosun oluruk :))))))))))))))))

gel bana arkadaşım ayıpsın çay rizeden kendi çayımız
salça bursadan annem yaptı yerik sonrada tosun oluruk :))))))))))))))))

ayyy haticemmm valla yakın olsan gelirdim hiç affetmem öfff canım çekti heee mis gibi çayla,
benimde ananem bandırma da onun ki de elde yapılmış oluyordu sende ki şimdi ne güzeldir
her an gelebilirim :):)

ayyy haticemmm valla yakın olsan gelirdim hiç affetmem öfff canım çekti heee mis gibi çayla,
benimde ananem bandırma da onun ki de elde yapılmış oluyordu sende ki şimdi ne güzeldir
her an gelebilirim :):)

kemalpaşa mahsulu kendi tarlamızdan kendi ürünümüz el yapımı gel abla gel :))))))))))))))))))))))))))))

kemalpaşa mahsulu kendi tarlamızdan kendi ürünümüz el yapımı gel abla gel :))))))))))))))))))))))))))))

ayy haticemmm bayıldım ben burda haaa mis gibi kokusu geldi burnuma bana bak yaa yaza doğru gidersen bursa ya köye falan beni de al domates zamanı falan
tarlanın ortasına oturup yerim ben valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…