- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.521
a.s canım iyidir sen nasılsın var mı gelen giden
çok şükür yok serpilcim ya ama bebişimi sabahtan beri hissetmyrm aslında geceden beri bazen korkutuyr yada uykucumu ne anlamadım
günaydın canımm artık vaktin geldi bence işten ayrılmak için zorlama daha kendini yaaa dinlen azcık esmacık bak yoruluyorsun taşıyamıyorsun günah ikinize de
insanın sinirleri de bozulur böyle ne zaman çıkıyorsun izne sen...inşallah eşinde iyi bir zaman alır gönlüne göre olsun inş....korkma yaaa anlarsın zaten erken bişeyler olsa
doktora da gidiyorsun o da söyler erken doğma riski var diye içini rahat tut
uyuyordur annesi sıkıntı yapma iyidir şekerli bişeyler ye bakalım harekete geçer belki uykucu senin ki demek:):)
heytt be bak topragım nasıl biliyor poyu demi kız ye ye afiyet bal şeker olsun
ayni dusuncedeyim canım seninle valla havalar ısınsın babamın basında dırlanıcam eksın diye domates kucuk bır bahcesı var oraya ekıyor bısıler arada hehe domates de ekıyo yoğun ıstek uzerıne ay nasıl guzel kokuyorlar nasıl tatlılar canım cektı bebekte cıkarmı ki lekesi :)
cnm belis beşik ve dolap modelleri hem güzel hemde uygun fiyatlı. bizde odamızı öle aldık. yatak odası için ben bambu beşiklerden aldım cnm. park beşikleri hiç ama hiç beğenmiyorum çok kaba geliyolar bana. bide yatak odamda yerm az olduğu için bambu aldım daha kibar duruyo. ama pahalı biraz müthiş görünüyor bnce:)
günaydın canlarım nasılsınız. ben iyice ağırlaştım ya. akşam eve zor atıyorum kndimi bel ve kasık ağrılarım çoğaldı. uykusuzluk ve huzursuzluk üst seviylerde. eşim masaj falan yapıyor ama faydası yok. onada bişi dmiyorum üzülmesin diye ama anlıyor yüzümden az kaldı azcık daha sabret diye moral veriyo. bide dua ediyo bu ay zam ayı inş çok iyi bi zam alırım çalışmana gerek kalmaz istediğin gibi istediğin zaman çalışırsın diyo:)
mart anneleri topiğinde bebekler erkenci bazıları korkuyorumda. bi bebiş 33 haftalık doğdu kızlar ama maşallah sağlığı yernde.
çok şükür yok serpilcim ya ama bebişimi sabahtan beri hissetmyrm aslında geceden beri bazen korkutuyr yada uykucumu ne anlamadım
korkuyom işte ya zaman yaklaştıkca içim kıpır kıpır oluyo korkuyla karışık mutluluk tuaf bişi yani.
32 hafta şubatın 4ü ayrılabiliyorum aslında ama 37 kadr çalışmak istiyorum evde hiç zaman geçiremem daha kötü olurum. çalışırken bişi anlamıyom zaten rahatım ama eve gidince fena ağırlaşıyom.
doktora gidiyorum sık sık zaten kontrollerimde 2 haftaya indi. şubatın 4de gitcem hem raporumu yazdırcam hmde kontrol. oğluşum bazen öyle tepiniyoki çıkcak herhalde diyorum. acemiliğin verdiği gereksiz telaş bndeki sanırım:d o yüzdende korkuyom erken olursa die. allah hayırlısınu nasip etsn. azcık daha zaman geçsin doğuruyom die çok gider gelirim doktora ben içimdeki bu anlam veremediğim telaş ve korkuyla
bhcg degerimi ölçtürcem de illa bunumu kullancan ben gider direkt kanda gebelik testi istiyorum derdim hemen anlarlar zaten terimlere takılma acaba hamilemiyim desen gene anlarlar :)))))))))))) yeterki o safhaya gelelim diymi amaa
günaydın güzel anne adaylarıve güzel anne aday adaylarıııııııı
hoşgeldin fıstıkkk
stres yok stres yokkk korkcak ne varki
uyuyo minik napsın annesi, geceleri sen uyucanda o ayaktaı kalsın :)
slm canım ya topige baştan başlamk güzel benm için daha ayrıntılı tanışmş olrz özge ben 1 yıldr evlym 10 aydı bebiş istyrm ama daha olmadı ve reglimin 9.günündym
günaydın melek :) tamam öle diyim bakalım bat a 2 gün var..test doğru sonuç vermez demi şu ara?
korkuyom işte ya zaman yaklaştıkca içim kıpır kıpır oluyo korkuyla karışık mutluluk tuaf bişi yani.
32 hafta şubatın 4ü ayrılabiliyorum aslında ama 37 kadr çalışmak istiyorum evde hiç zaman geçiremem daha kötü olurum. çalışırken bişi anlamıyom zaten rahatım ama eve gidince fena ağırlaşıyom.
doktora gidiyorum sık sık zaten kontrollerimde 2 haftaya indi. şubatın 4de gitcem hem raporumu yazdırcam hmde kontrol. oğluşum bazen öyle tepiniyoki çıkcak herhalde diyorum. acemiliğin verdiği gereksiz telaş bndeki sanırım:d o yüzdende korkuyom erken olursa die. allah hayırlısınu nasip etsn. azcık daha zaman geçsin doğuruyom die çok gider gelirim doktora ben içimdeki bu anlam veremediğim telaş ve korkuyla
inş öle olsunda yeterki orda saglıklı olsun çikolatamı istyr ne yav
Doktora gidiyorum sık sık zaten kontrollerimde 2 haftaya indi. şubatın 4de gitcem hem raporumu yazdırcam hmde kontrol. Oğluşum bazen öyle tepiniyoki çıkcak herhalde diyorum. Acemiliğin verdiği gereksiz telaş bndeki sanırım:d o yüzdende korkuyom erken olursa die. Allah hayırlısınu nasip etsn. Azcık daha zaman geçsin doğuruyom die çok gider gelirim doktora ben içimdeki bu anlam veremediğim telaş ve korkuyla:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?