Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

korkuyom işte ya zaman yaklaştıkca içim kıpır kıpır oluyo korkuyla karışık mutluluk tuaf bişi yani.
32 hafta şubatın 4ü ayrılabiliyorum aslında ama 37 kadr çalışmak istiyorum evde hiç zaman geçiremem daha kötü olurum. çalışırken bişi anlamıyom zaten rahatım ama eve gidince fena ağırlaşıyom.
doktora gidiyorum sık sık zaten kontrollerimde 2 haftaya indi. şubatın 4de gitcem hem raporumu yazdırcam hmde kontrol. oğluşum bazen öyle tepiniyoki çıkcak herhalde diyorum. acemiliğin verdiği gereksiz telaş bndeki sanırım:d o yüzdende korkuyom erken olursa die. allah hayırlısınu nasip etsn. azcık daha zaman geçsin doğuruyom die çok gider gelirim doktora ben içimdeki bu anlam veremediğim telaş ve korkuyla

heytt be bak topragım nasıl biliyor poyu demi kız ye ye afiyet bal şeker olsun

kızz poy iyi güzelde o kokusu sonra çıkmıyooo :)))

ayyy evt cnm olsada yesek taze tazee
bncede ekmek iyi fikir yksa heryerde hormonlu marketlerdekiler fln hep

hoşgeldin tatlımmm,
tosunumuz büyüdü iyice artık seni yoruyor cnm
bncede sen artık al raporunu evde otur dinlen biraz şekerim, kocan baksın sana bi süre :)
allaha emanet bebişlerimiz günüyle doğsunlar inş sağlıkla..

çok şükür yok serpilcim ya ama bebişimi sabahtan beri hissetmyrm aslında geceden beri bazen korkutuyr yada uykucumu ne anlamadım

hoşgeldin fıstıkkk
stres yok stres yokkk korkcak ne varki
uyuyo minik napsın annesi, geceleri sen uyucanda o ayaktaı kalsın :)

korkma bitanem rabbim ne zaman kısmete koymuşsa o zaman gelecektr endişelenme tosunun sabırsız demekki şimdiden ama evde istirahat etmen daha iyi kıııııı iştemi dogurcan

günaydın melek :) tamam öle diyim bakalım bat a 2 gün var..test doğru sonuç vermez demi şu ara?

çok şükür yok serpilcim ya ama bebişimi sabahtan beri hissetmyrm aslında geceden beri bazen korkutuyr yada uykucumu ne anlamadım

özgecim bu haftalarda çok dengesiz olur bebek hareketleri düzenli olarak hergün hissedemezsn. 25den sonra hergn hissedersn. telaş yapma zaten daha çok küçüksünüz annesi. bn ilk kuvvetli hareketini 15+5de hissetmiştim. şimdikilere göre hiç kıpırdamıyomuş diyorum. en kötü zamanlar ne hissediyosun ne hissetmiyosun zaten gönlünü ferah tut.

günaydın melek :) tamam öle diyim bakalım bat a 2 gün var..test doğru sonuç vermez demi şu ara?

kan testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç verir.
ancak geç döllenme vb durumlarda çıkmayadabilir.
o nedenle en garantisi regl gününden sonra idrar yada kan testi yapmak.
ancak 2 gün daha dayanamıyorum diyorsan git kanda gebelik testi yaptır varsa çıkar.

Canım ya cok doğal heycanlar bunlar yanı 30 haftada olsam senın gibi doktorum deli olmustu benim yuzumden :) ama hep doğuran arkadaslarıma ileme sordum yanı anlıyomusun dıye hepsı anlıyosun dıyor bı su gelıyor dıyolar kilotun ıslanıyo vs herkese anlatırıyorum doğum hıkayelerını kı bende dogum başladıgında anlayayım sankı sancılardan anlamıycam ya :)

söyle bi sayfaya bakıyorumda maşallag 3 4 tane dogurmuşum gibi şakır şakır konuşuyom etrafımda okadar çok hamile varkii:))))))

bence 37 ye ladar bekleme canım yaaa dinlen bak zaten doğumdan sonra yorucu günler seni bekliyor canın sıkıldıkça annene gidersin gelen giden olur çağırırsın falan
sen al raporunu otur evde :)

inş öle olsunda yeterki orda saglıklı olsun çikolatamı istyr ne yav

bi yee annesi daha erken uyanmamıştır:)

rabbim sağlıkla sıhatle bi avazada esma inşallah vakti saati ne zaman gelmiş ise o zaman gelcek tosunum izin al çık dinlen azcık dinlemktende öte biraz hamilleğin tadını çıkar ben böyle düşünüyorum kendi adıma çalışırken anlamıyoruz bişeyleri bidaha böyle güzel duyguları yaşarmıyız bilmem.
Söylediğin magazaya baktım güzel görünüyorlar ümraniyedeymişte yeri uğrarım bi ara :))

ahhh hatunlar ahhh... işler sanki bnm izne çıkmamı bekliyomuş gibi yığıldılar. departman sorumlumuz gözümün içine bakıyo iyi oluyumda gelim yeterki die. yeni yapılanma başlatıldığı için bn tekim asistan alcaklar ama alana kadr bnm yürütmem lazım işleri. bn çıkıyom işten demek sanki hainlk gibi geliyo. öle ki rahat olayım diye herşeyi yapıyolar. bidaha istesem arasam tarasam böle bi firma bulamam kaybetmekte istemiyorum. bu yüzden çalışıyım diyorum. evde olsam heryerm ağrır benm yaa dayanamam valla. huyumu biliyom bide keyif yapmam hayatta iş çıkartrım kndime. iyi olduğum sürece çalışcam kararlıyım çok düşündüm kendm için iyi olcak. tabi hayrlısı bakalım zaman ne göstercek bize.

melek amiş olduğunda zorluk çekmezsn kız ne güzel herkonuda bilgin var işte. ama çok araştırmamak lazım kafayı yiyo insan.

offf daraldım yine :2:
annem dün gece beni rüyasnda görmüş
yeşil tuvalet varmş üstümde cemiyet fln yapılıyomuş, ben yeşiller içindeymişim..
çok güzeldi dedi..
muradın neyse o olcak öyle yordum diyo...
ehh hadi bakalım inş öyle olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…