Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

moralim çok bozuk bir saattir kahve akıntı gliyor peçeteye çok hafif batma var doktorum ameliyatta çıkmasını bekliyorum çok korkuyorum ne yapacağım ben
allah ım ne olur bebeğime bişey olmasın

dur kuzucuk panikleme hemen doktorun çıksın hemencecik ararsın korkulcak bişe yoktur inş.

hiç panik yapma cnm meraklanma. ayaklarını uzat dinlen biraz sakin ol ama en önemlisi o.

sakin olmaya çalışıyorum ama hafif batmam var bebeğim iyidir inşallah sabahta çok hafif pembelik gelmişti bişey yoktur dimi yaaa

yaww dur bi sakın ol iyi şeyler düşün izin al git eve dinlen bence

izin alamadım yaaa patron da yok bol su içiyorum şuan

dur kuzucuk panikleme hemen doktorun çıksın hemencecik ararsın korkulcak bişe yoktur inş.

inşallah yaa hiç bu kadar uzun sürmemişti

serpilllll sakin ol canım bnm
fazla dolanma ortalıkta dinlen brz doktoruna ulaşana kadar, kötü düşünme ltfen

4,30 dan sonra arayacağım su içiyorum devamlı

serpilim yoktur bişi içini ferah tut. sandalye çek ayaklarının altına uzat ayaklarını. bunlar olabilecek şeyler. hem diyolarki kırmızı gördüğünüzde korkun diğer lekelenmeler doğal şeylr bebek yerine yerleşiyor.

Kanama olmadığı sürece sorun yok demişti serpilcim doktorun hatırlasana
lekeler çok fazla olmadığı sürece önemli değil demekki sorun yapma içini rahat tuttt..

yoktur bişey dimi esma iyidir bebeğm uzattım ayaklarımı su içiyorum sürekli, dua et bize

Kanama olmadığı sürece sorun yok demişti serpilcim doktorun hatırlasana
lekeler çok fazla olmadığı sürece önemli değil demekki sorun yapma içini rahat tuttt..

evt demişti ama yin de uzun sürdü ve korkuyorum inş gelmez daha dua et

yoktur bişey dimi esma iyidir bebeğm uzattım ayaklarımı su içiyorum sürekli, dua et bize

evt demişti ama yin de uzun sürdü ve korkuyorum inş gelmez daha dua et

Korkma canım sakin ol esmanın dediği gibi yerleşiyor sıpa
dualarımız seninle cnm..

merabaa cici kuslarrr.. ben geldimmmm
napiyosunuz bakalimm???
yaa sanki ben bu ay regl olmicak misim gibi hissediyorum neden ki
kirmizilar gelirse de kesinlkle uzulmicem zaten ama icimdeki bu hisse anlam veremedimm....

napiyosunuz bakalimm???
kirmizilar gelirse de kesinlkle uzulmicem zaten ama icimdeki bu hisse anlam veremedimm....

napiyosunuz bakalimm???

hoşgeldin cnm ehh iyi diyelm iyi olsn çok sıkıldm ben...
ne güzel işte olmazsn inş bebiş gelmiştir :)
günün ne zaman yokmu belirti fln yada bi değişiklik anlat azcık...

hoşgeldin cnm ehh iyi diyelm iyi olsn çok sıkıldm ben...
ne güzel işte olmazsn inş bebiş gelmiştir :)
günün ne zaman yokmu belirti fln yada bi değişiklik anlat azcık...
hosbulduk tatlimmm.. ya bu hava da zaten hic iyi oluncak gibi degil koyu gri bi hava hakim insana mutsuzluk enjekte ediyo resmennn
isin tuhaf yani bebis gelicekmis gibi de hissetmiyorum
cunku ne adet belirtim var ne gebelik..bat i da tam hatrlayamiyorum cnku telimdeki takvime kaydetmistim
o da silinmis her nedense sanirim 26aralikti.. kurtajdan sonra yeni bi donguye girdim ondan mi ki acep

napiyosunuz bakalimm???

hoşgeldin cnm inş. olmazsın benimde tam tersine karın agrısı ve accayip tatlı istegi hakim galiba yine fosss ((((((

canım değişebilir tabi döngüler kürtaj oldn sonçta
ben bile .ok alakasız ama apandist ameliyatı olduktan sonraki 3. ayda ancak normale döndü..
inş 26 sıdır vee gelmezzz kırmıızlar
insan bu son gnlerde öyle karışık şeyler hissediyor ki zaten mantıklı düşünmek mümkün değil..
en iyisi unutmak :)

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm inş. olmazsın benimde tam tersine karın agrısı ve accayip tatlı istegi hakim galiba yine fosss ((((((

hayrlisi olsun canim uzulme... bak ben bi dusuk yaptim Rabbim herseyin hayrlisini versin ole dusun..
ya benim de tatli istegim felen oldu hafiften bel agrisi tamam dedim gelicekler..yok.. normalde bi kac gun one attgi olur benim
ole de olmadi..kurtajdan sonra iki kez regl oldum onlarda gayet zamaninda geldiler bu 3.ay niye bole oldu ki acaba bu kez bi onceki tarihten once yerine bi kac gun sonraya mi aticak uff kafam karisti...gelseler de bitse artk ya
isin garibi hic bi belirti de yok tam anlamiyla goguslerim zonklamaya baslardi benim regl yaklasinca bu kez tik yok

ya tam gecen aydan sonra ohh dedim yerine oturdu benim duzen simdi yine allak bullak oldum
telimdeki tarihler nasil silindi ona ayri sinir oldum
ammmaaannnnn
haklisin walla ne mantik kaldi ne duygu..
unutayim gitsin dmiiii
evet evet unutayimmm
gelen gelsiinnn hosgelsiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…