Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam o zmn ben de bi tane alıyorum,
duamı da yapıp bağışlarım, inş niyetlerimiz kabul olur,
allah senden razı olsun..
rabbim geri çevirmesin inş..

biz bu saatte genelde tünaydın diyoruz bebeğim
aferim ama bnm yerime 12 ye kdr uyu dedm bak saat tam 12 çok dakiksin
Hay allah kaynana gelir gelmez yapacağını yaptı yani..
neyse boşver sen canım takma kafaya kocanada dank eder de geç olur sen üzüldüğünle kalıyosun
ne yapıcan işte en iyisi düşünmemek...

konuda komık yarınkı renklı ultrasonum okadar sınırlenmıkı 1 ay onceden randevu alınmamıs olsa gıtmıcem yanııı
evet uyudum cnm nabayım ısım ne evdeyım bugun sızınle laklak yapmayı dusunuyorum

hatıııcccccccceeeeeeeeeeeeeeeeee

kız benım hareketlı avatarım nıe hareketsız cıkıyooorrrr

serpıl gozun aydın cnm dun korkttun ama cok sukur sorun ykmus zor kızım bu ısler sabır ve dua etcez

ben 22 hafatalık oldum ve esma gıbı artık 100lerden gerı sayacagımm 2 gun kaldı saka gıbı

mevzu nee merak ettim dr a gitmekle alakalı bişemi annemde mi gelsin dio yoksa :))
ohh iyi yaptın cnm en güzeli,
akşama kocam yemeğe yokmuş
Ben evde yalnızım, yine kapı arıyorum gitmeye ama sanırım evde kalıp dinlensem daha iyi olucak
geçen cumadan beri evde oturamadığımı düşünrsen halim harap..
eve gittiğim gibi bi uzanıp taa sabh kalkmak istiyorum yermden

serpill bu topikteki herkes senin yüzünden panik atak olcak allahım ödümüzü patlatıyosun ama iyi olmana sevindimm canım

aaa şekerim ben bu topiğin sabırsızı ve paniğiyim zaten herkesler bilir beni alışkınlar bana çok şükür iyiym canım arada geliyorlar bana:):)

tamam canım anladım allah razı olsun senden , meleğin kısA sürede gelir inşallah rabbim gönlüne göre versin, bende iki tane aldım o zaman canım allah kabul etsin

tünaydın kızzz bende bu sabah kavga ettim gıcık oluyorum bir sürü bağırdım çocuğumu da üzdüm vicdan azabı çekiyorum bunların hepsi böyle

serpıl gozun aydın cnm dun korkttun ama cok sukur sorun ykmus zor kızım bu ısler sabır ve dua etcez

ben 22 hafatalık oldum ve esma gıbı artık 100lerden gerı sayacagımm 2 gun kaldı saka gıbı

aslında ben lekeye alışığım da ilaç içiyorum yaa ondan telaş ettim bebeğe mi bişey oldu diye, çok şükür iyiyim canım allah hepimize sabır versin dua ediyorum çok ..

ohh maşallah büyüdük selma yaaa rabbim tamamını erdirsin inşallah

oohhh cnm aynen oyle yap sonra yap bı kupa kahve yanınada yak bı cıgara oohhh daha neolsun

evet mevzu o annesını bıdahakı ay goturmek ıstıyordum oda yarın goturcem renklı gorsun ne anlıcak sıyah beyazdan dıyor bende 45 dak surcek 5dakkadan fazla ayakta dıkılemıyor ne gerek var sımdı kızımı yanlız goreyım basbasa kalalım dedık
yok olmazmıs goturcekmıs 15dak durur cıkar dıyor kovcanmı dedım manyakmıdır nedır bıdahakıne gturelım dedım normal olana yok gelcek dedı al dedım ananı ...........
goturcem sımdı yarın ıstedıgımden yada esıme kıyamadıgımdan deıl o es olana kocanın devamlı kafasına kakmak ıcın

Hoşheldin canım sana günaydın biz birazdan öğle yemeğine çıkıcak kız maşalah :)))
selma s.... Kocanı anca sen üzüldüğünle kalıyorsun başkada bişi olmuyor
avatarın bu sayfaya uygun değildir ondan canım hareket etmez

ama senınkı neden uygun benım senden ne eksıgım var banane banane benden ıstyooruuuummm

bencede götür kız 1 saatte ayakta beklet oturmasın gel gell annecim bakın sizde de birdaha istesende yalvarsanda gelmez seninle acısın biraz ayakları beli ayy ne kötüyüm ben yaa

Selma kız bi kaç sayfa geri gitsene bugün markofoniden ne aldım bak bide soru sordum silikonla kauçuk arasındaki fark ne benim aldığım biberon nasıl sende bak kız

bencede götür kız 1 saatte ayakta beklet oturmasın gel gell annecim bakın sizde de birdaha istesende yalvarsanda gelmez seninle acısın biraz ayakları beli ayy ne kötüyüm ben yaa

yaaa ben 9 ayda 1 kere gırcem bu renklıye benım ıcın cok onemlı ama herıf ıcın anasının renklı gormesı daha onemlı gercekten cok kızdım ya aksam soyloendım benı agır konusturma dedı dede ben alıskınım dedım defol gıt dedın zaten bıkere sımdıde geber dıcek halın yok dedım o derece gercekten yarın asla suratına bakmıcam hıc bısı paylasmıycam onla emır vakı nasıl olurmus gorsun

seyretcem ıns kızımı kalkcam eve gelcem kaynanın koluna gırıp konusmuycam onunla

napıyo kayınvaliden sorununuz ne? eşin yüz vermesin gelmesin madem o da

Selma kız bi kaç sayfa geri gitsene bugün markofoniden ne aldım bak bide soru sordum silikonla kauçuk arasındaki fark ne benim aldığım biberon nasıl sende bak kız

cnm gordum gırer gırmez evet kurbaganız cok tatlkı bende baktım sımdı markafonıye ama burdakı chicco fıyatları aynı ındırımle gelmedı bana yanı

evet kaucuk anne memesıne yakın olan demek ama her cocuk kacuk emzık emmez o bı rısk oluyor bende kızıma sılıkon emzık aldım
cok bılmıs eltım var benım oda sılıkon kullanıyor bıbıeron emzıgını dedımya cogu cocuk hoslasmıyoır

Kauçuk emziklerin bebek tükürüğüyle teması, N-nitrosamin denilen çok tehlikeli bir maddeyi ortaya çıkarıyor. Piyasadaki emziklere inceleme geliyor.

Kauçuk emzik ve biberon uçlarının bebek tükürüğüyle teması sonucu ortaya çıkan kanserojen madde, Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, 'NNitrosamin' adı verilen bu maddenin analiz yöntemleri ve maksimum miktarını bir tebliğle il müdürlüklerine gönderdi. Bakanlık, piyasadan topladığı emzik ve biberon başlıklarını bebek tükürük çözeltilerinde analize tabi tutacak. AB'ye uyum kapsamında hazırlanan tebliğe göre bakanlık, numunelerde toplam N-nitrosamin miktarının kilogramda 0.01 mg'ın üzerine çıkmamasını istedi.

Silikonun tadı ve kokusu olmadığı için bebek emzik, anne göğsü veya biberon arasında kolayca geçiş yapabilir.
• Silikon emzikler şeffaf olduklarından temizlemesi daha kolaydır.
• Silikon çok yumuşaktır, pürüzsüz yüzeye sahiptir ve ısıya karşı dirençlidir.
• Silikon emzikler buharda steril edilebildikleri gibi kaynatmaya da dayanıklıdırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…