- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.661
al canım ne demek ya hamiş olanlara her birine 3 hatim yaptım daha sonra okumaya devam ettim ama niyetsiz okudum herkes n
e niyeti varsa onun için alsın bağışlasın ölülerinin ruhlarına mevlam bu hatimler hürmetine kabul eder inş niyetlerimizi ne niyetin varsa onun için okumuş olduğumuz hatimi peygamber efendimizin bütün gelmiş geçmiş peygamberlerin ulema şuheda alim var olan bütün büyüklerin ruhlarına ve ölülerin rularına 1 fatiha 3 ihlasla bağışlayacaksın ...
canlarım gunaydın dun aksam kocamla kavga ettım cok moralım bozuk sabahta ıse ugurlamadım sayılır allaha emanet ol dedım daha uzatcanmı dedı evet daha uzatcam
cunkı kavga nedenımız anası yıne 3 gun oldu gelelı kadının haberı yok bıle bıze kavga sebebı ıste
biz bu saatte genelde tünaydın diyoruz bebeğim
aferim ama bnm yerime 12 ye kdr uyu dedm bak saat tam 12 çok dakiksin
Hay allah kaynana gelir gelmez yapacağını yaptı yani..
neyse boşver sen canım takma kafaya kocanada dank eder de geç olur sen üzüldüğünle kalıyosun
ne yapıcan işte en iyisi düşünmemek...
konuda komık yarınkı renklı ultrasonum okadar sınırlenmıkı 1 ay onceden randevu alınmamıs olsa gıtmıcem yanııı
evet uyudum cnm nabayım ısım ne evdeyım bugun sızınle laklak yapmayı dusunuyorum
serpill bu topikteki herkes senin yüzünden panik atak olcak allahım ödümüzü patlatıyosun ama iyi olmana sevindimm canım
ben zaten hatimleri size okudum siz sadece dua edip bağışlayacaksınız okumuş olduğumuz hatimleri bebeğimin sağlıkla gelmesi vs için peygamberimizin ruhuna ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna bağışladım 3 ihlas 1 fatiha okuyunca oluyo cnm ben sordum hocalara :)
canlarım gunaydın dun aksam kocamla kavga ettım cok moralım bozuk sabahta ıse ugurlamadım sayılır allaha emanet ol dedım daha uzatcanmı dedı evet daha uzatcam
cunkı kavga nedenımız anası yıne 3 gun oldu gelelı kadının haberı yok bıle bıze kavga sebebı ıste
serpıl gozun aydın cnm dun korkttun ama cok sukur sorun ykmus zor kızım bu ısler sabır ve dua etcez
ben 22 hafatalık oldum ve esma gıbı artık 100lerden gerı sayacagımm 2 gun kaldı saka gıbı
mevzu nee merak ettim dr a gitmekle alakalı bişemi annemde mi gelsin dio yoksa :))
ohh iyi yaptın cnm en güzeli,
akşama kocam yemeğe yokmuş
Ben evde yalnızım, yine kapı arıyorum gitmeye ama sanırım evde kalıp dinlensem daha iyi olucak
geçen cumadan beri evde oturamadığımı düşünrsen halim harap..
eve gittiğim gibi bi uzanıp taa sabh kalkmak istiyorum yermden
Hoşheldin canım sana günaydın biz birazdan öğle yemeğine çıkıcak kız maşalah :)))
selma s.... Kocanı anca sen üzüldüğünle kalıyorsun başkada bişi olmuyor
avatarın bu sayfaya uygun değildir ondan canım hareket etmez
oohhh cnm aynen oyle yap sonra yap bı kupa kahve yanınada yak bı cıgara oohhh daha neolsun
evet mevzu o annesını bıdahakı ay goturmek ıstıyordum oda yarın goturcem renklı gorsun ne anlıcak sıyah beyazdan dıyor bende 45 dak surcek 5dakkadan fazla ayakta dıkılemıyor ne gerek var sımdı kızımı yanlız goreyım basbasa kalalım dedık
yok olmazmıs goturcekmıs 15dak durur cıkar dıyor kovcanmı dedım manyakmıdır nedır bıdahakıne gturelım dedım normal olana yok gelcek dedı al dedım ananı ...........
Goturcem sımdı yarın ıstedıgımden yada esıme kıyamadıgımdan deıl o es olana kocanın devamlı kafasına kakmak ıcın
bencede götür kız 1 saatte ayakta beklet oturmasın gel gell annecim bakın sizde de birdaha istesende yalvarsanda gelmez seninle acısın biraz ayakları beli ayy ne kötüyüm ben yaa
bencede götür kız 1 saatte ayakta beklet oturmasın gel gell annecim bakın sizde de birdaha istesende yalvarsanda gelmez seninle acısın biraz ayakları beli ayy ne kötüyüm ben yaa
Selma kız bi kaç sayfa geri gitsene bugün markofoniden ne aldım bak bide soru sordum silikonla kauçuk arasındaki fark ne benim aldığım biberon nasıl sende bak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?