- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.621
rose bende oyle dıyodum senı gece yataktan kaldırcam dıe ama ınan sımdı kıyamıyorum bazen cnm bısı ıstıyor aserme deıl ama aklıma gelıyor o an soylemıyorum dısarı cıkıyorsak dıyorumkı ayy benım cnm aksam sunu ıstemıstı dıyıp aldırıyuorum oda kızıyor nıe bastan soylemedın dıe ama kıyamıyorum yanımda olsun cıkıpta almasın
yaaa ben hareketlı avatar yukledım ama bu hareket etmıyor nedenkı yaa
melekleri karıştırdın elifçim melek63 suanda meleğiyle birlikte çok sükür o kavuştu darısı deryaya rose sana bana tüm isteyenlere inş..
Allahım nefes alamıyorum okadar çok yedimki
tansell tecrübelisin.. adete kaç gün kala test yaptın? 3 gün önce çıkarmı ? birde adet öncesi belirtilerin oldumu hiç??evet cnm kıyaslaman normal ama bak bende yasadım aynı seylerı bende ılkınde kaybettım ama sımdı 6 aylık oldum rabbım uzuntulerın gozyasların mukafatını verıyor
bılıyorum cok heyacanlısıın ama vaktı gelınce o na engel yok sende eger kırmızızları gorsen sabret sakın aglama ben cok agladım uzuldum ama bugunume sukur sımdı
bayanlar, adet öncesi beyaz topaklanma gibi akıntıda bişeyler gelmesinin sebebi ne olabilir yaşayan varmı
ah evet karışmış :) sende durumlar ne alemde bat ne zaman benim 3 gün var
canlarım günaydınnnn....
dün bağlantılarımızda sorun vardı giremedm. bugünü dışarlarda geçircem ben. öpüyorum hepinizii.....
maşallhhh tosunumda sabah sabah içimi dışıma çıakrdı. şimdi birazcık onu dinliyorum 10 dk sonra yolcuyum
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın şekerimmmm nasılsınn?
aaa melekcim burdaymış sevindirik oldum :))
iyilik cnm senden naber
:S aman ne olsun ya yine çöküntüye geçtim bakalım aslında benim kasıklarım agrımıyomuş bunu farkettim benim vajinanın içinde bişeyler oluyo regliye yakın böyle uyuşuk bi sancı inanılmaz sinirliyim
işte deryacım 1 sor bin ah işit sözü bu diyaloğa cuk oturuyooo sabah sabahh soryy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?