Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyle mi oluyo diyosun yanii... bakalim nasip olurda yasarsak bakalim biz nasil olcaz
haticecim bye byee uzme kendini takma kafana bisiii
ayy aklim serfik de kaldi ya bisi yazmadan cikmis insaallah iyidir kusum

tansell tecrübelisin.. adete kaç gün kala test yaptın? 3 gün önce çıkarmı ? birde adet öncesi belirtilerin oldumu hiç??

canlarım günaydınnnn....
dün bağlantılarımızda sorun vardı giremedm. bugünü dışarlarda geçircem ben. öpüyorum hepinizii.....
maşallhhh tosunumda sabah sabah içimi dışıma çıakrdı. şimdi birazcık onu dinliyorum 10 dk sonra yolcuyum

bayanlar, adet öncesi beyaz topaklanma gibi akıntıda bişeyler gelmesinin sebebi ne olabilir yaşayan varmı

canım topaklanma seklınde yenı duydum ama kesılmıs süt gıbı bır akıntıdan bahsedıyorsan mantardan dolayı olabilir.

yorma kendiniiii çok ayakta kalma buldugun her fırsatta otur tosununu ısırırım bennnn :)))))))

aaa melekcim burdaymış sevindirik oldum :))
iyilik cnm senden naber

:S aman ne olsun ya yine çöküntüye geçtim bakalım aslında benim kasıklarım agrımıyomuş bunu farkettim benim vajinanın içinde bişeyler oluyo regliye yakın böyle uyuşuk bi sancı inanılmaz sinirliyim

işte deryacım 1 sor bin ah işit sözü bu diyaloğa cuk oturuyooo sabah sabahh soryy

bebiştir o bebiş boşver regli megli sen şimdi...

serpil naptın cnm ?

günaydın kızlar...

iyiyim allah a şükür, dün doktorumla görüştüm
kırmızı görmedikçe korkma bişey olmaz , kırmızıyı görünce hastaneye gidersin dedi
dedim antibiyotik yapar mı onlar uyduruk ilaçlar bişey olmaz dedi eve gidince de daha akıntı gelmedi zaten
şuan iyiyim şükür:)

günaydın kızlar nasılsınız ben bugun perişanım akşam kustum yıne bugun sabahta tabıı. boynum felaket bıder acayıp ruya gordum akşam anlatayım sıze buyuk bır apartmanda kalıyomusum. ama evlerde buyuk baya apartmanda bırılerı benı ve arkadaslarımı oldurmek ıcın arıyorumus hemen kendı evımden kacıp alt katta yaşayan bır ogrencının evıne gıtmısım. baktım kızın evın anahtarı kapıda hemen telaşla kapsını acıp ıcerı girmişim kız uyuyo ıyı aman deıdm capuk yardım et pencerelerı kapat kalın perdelerıde evde kimse yokmus gıbı gozuksun bızı vurmaya geliyorlar. hemen kapatmısık sonra dıger odadan yaslı bır kadın ve cocuk gırıyo neyse ibrahim tatlı sesin adamlaruı geldi diye bagrıyor cocuk. ben de kacmaya baslıyorum evlerın damlarından zıplıyorum falan başka bır evın bahcesine gıdıyorum orda kırmızı bir mini süren bir gencın arabaısna biniyorum hedı sur dıyorum sürüyor oda ama fakır gıbı duruyo nereye gotureyeyim seni diyor bende kalabılecegım benı bulamayacakları bir eve gotur demısım kendı evıne goturmus evde saray yavrusu anne babası merdıvenlerde duruyo bana kötu kotu bakıyorlar bırsey soylemeden merdıvenlerı cıkıyoruz ben duş alıyorum gıyınıyorum oda bana kalacak oda ayarlıyor sonra fılm ızlemeye baslıyoruz kız kardesı de gelıyo yanımıza ve uyanıyorum. ayy resmen bıryerlerım acık kalmıs uyurken hehe fılm senaryosu gıbı rüya görmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…