Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kııızllllaaarrrr hastaneyı aradım sımdı 1 kısı alıyormuslar yanına esı varsa sadece esını dedılleeeerrrr

sağ kulak şekerim:):)

heeeee iimiş o zmn neyse sorun yok :)
ayyyyy soda içtim amma şişirdi içmez olaydım

ya ben çok fena göbek yaptım
akşam yemekten snra kıpırdayamadım resmen pant düğmelerini açtm fln
kocamda dalga geçio elini koymuş göbeeme bu ne len diyoo bööle bongıl bıngıl daha şimdiden diye
istemiyorum ben böle boş koca göbek

bosuna kocaya kustum oda bosuna ınat edıpte anam gelcek dedı durduuu
bak foosss cıktııı

kııızllllaaarrrr hastaneyı aradım sımdı 1 kısı alıyormuslar yanına esı varsa sadece esını dedılleeeerrrr

ahahaa bu da kocana kapak olsun :))
ay bide kocan yeterki annem gelsn bn gelmesemde olur fln diyomuş düşünsene sen boğarsn ikisinide
hatta ses etme sen gidin yine birlikte kapıda kalsın görsün gününü
ay ne fenayım yaa allah bana bnm gibi gelin vermez inş

ahahaa bu da kocana kapak olsun :))
ay bide kocan yeterki annem gelsn bn gelmesemde olur fln diyomuş düşünsene sen boğarsn ikisinide
hatta ses etme sen gidin yine birlikte kapıda kalsın görsün gününü
ay ne fenayım yaa allah bana bnm gibi gelin vermez inş

delıyyaaaa kot gelın senı oda ıyce acımasızlık olur aradım kocamı bosuna ınat ettın kırdın dedım ne oldu dedı hastaneyı aradım bı kocayı alıyormuslar dedım oda ses etmedı gelırken anana ugra sen acıklama yap dedım tmm dedı
cokkkk mutluyuuummmm

bende hareketlı avatar ıstoyoruuumm nasıl olcak kızlar varmı bunun bır sıtesı

niye aradın hastaneyi bu kdr hırs yapıp demedi mi bnmki olsa hmn onu düşünür :)))))))))
bana kötü gelin diyene bak kaynana gelmiyo diye göbek atacak nerdeyse çok mutluyum deyip duruyo

hahahayyy hadi gözün aydın şeker :)

kilo mu aldın nee koca koca çalış o zaman boş göbek istemiyorsan deseydin sende:):)

ay kızlar dün bende bi kasık ağrısı sol tarafta
yumurtalığım bi sızladı bi sızladı anlatamam, daha erken olmasa çatladı diycem yani o derece
gecenin köründe de baktım böle bıngıl bıngıl akıntı gelmiş çektim azcık uzadı ama tam şeffaf değildi beyazımsı bişeydi
erkenden yımırtlamş olabilermiyim acep dün 8.. günümdü daha ne dersiniz?

hatice kız sen iyi hesaplıyosun şunları bnm bu ayki verimli günlerimi bi buluversene
sat 18 Ocak batımda 14 şubat olcak büyük ihtimal 28 günden hesaplıyoruz..

Son düzenleme:
niye aradın hastaneyi bu kdr hırs yapıp demedi mi bnmki olsa hmn onu düşünür :)))))))))
bana kötü gelin diyene bak kaynana gelmiyo diye göbek atacak nerdeyse çok mutluyum deyip duruyo

evet sordu bende bosuna zaten yuruyemıyo nıe otobulere bındırcez emın olmak ıcın aradım dedım
anneme gelemıyor dıe uzuldum annesı gelemıyor dıe sevındım

kıızzz sevgılıler gunu gelır ıns hedıyenın buyuklugune bak ozaman

hahahayyy hadi gözün aydın şeker :)

kilo mu aldın nee koca koca çalış o zaman boş göbek istemiyorsan deseydin sende:):)

ben diom onu yani dolu göbek olsaksa olsun diye, ama kızdırmasn o da
almışım vallaaa 1 kiloda olsa bnde çok farkediyo
çoook çalışmamız lazım çokkk daha maraton yeni başlıyo

kıızzz sevgılıler gunu gelır ıns hedıyenın buyuklugune bak ozaman

he vallaa dime kız
ama yok heves fln yapmıycam şu hediyesi bu hediyesi derken mevsimler geçti yaz geliyo nerdeyse
ama olursa da şahane olur tabi manalı bir hedaaayeeeeeee

Olmadı artık 8 mart var kadınlar gününde kendime hediyee yaparım sıpayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…