Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ohh gördünmü bak bişi yokmuş
bi daha olmasın inşşş

hahahahaaa
cidden aksiyon filmi gibi yaa damdan dama atlamalar fln
hayır olsun cnm inş :)

ohh gördünmü bak bişi yokmuş
bi daha olmasın inşşş

hahahahaaa
cidden aksiyon filmi gibi yaa damdan dama atlamalar fln
hayır olsun cnm inş :)

evet canımya damdan dama boynum neden tutuluyo anlıyorum ya yatakta artık ruya gorurken sekılden sekıle gırıyorumdur. ilginc yanı ruyamda gordugum kişileri tanımıyorum hıc hahah

serfikciğim canım cok sevindim iyi olmana :)

hahahaaaa
rüyalar çok enteresan oluyo yaaa, rabbim hayırlara çıkarsın inşş tüm gördklerimizi
böyle gerçek sanıyosun bazıları çok ciddi yaşıyo gibi :)

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr kaç gündür yoktum kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım temizlik yaptım eşimi ikna etme yollarını deniyorum sanırım ikna oluyo profesyonel fotoğraf makinesi istiyorum ama bizimki homurdanıyodu 2 üç gün önce ablam gelin artık bize dedi eşim olmaz soğuk havalar daha sonra bende sinirden ağladım niye ben aileme gideceğim zaman senden izin alcam ya bu kadar duyarsız olamazsın daha önceleri 2 haftada bir gidiyoduk şimdi 1 ayı geçiyo hiç lafını etmiyosun yeter artık dayanamıyorum ne izin veriyosun dışarı çıkıp gezeyim nede arkadaşlarıma gitmemi buluşmama izin vermiyosun kızlar görmeniz lazımdı halimi salya sümük durduk yere ağlamaya başladım hiç beklemiyodum kendimden bu performansı :) dayanamadı tmm ağlama söz cuma akşamı gideriz sen kalırsın 1 hafta sonra almaya gelirim seni :) dahada önemlisi almanyadan abisi aradı salonda konuşmaya başladılar bende yatak odasında tv izliyorum su içmek için mutfağa gitcektim kapıyı açtım beni görmüyo ya abi lütfen şu fotoğraf makinesi işini hallet evden kovuyo beni :) ( yalan külliyen sadece istediğimi sölemiştim :) )nereye giderim bu karda kışta hem ayda yılda bir bişey istedi üzülüyo tepki vermiyorum diye içerde tv izliyo sürpriz olsun saol abi ben şimdi fotolarını yollarım onu alırsın dediğini duydum :) tahmin ettiğiniz gibi uçuyorum yerimde duramıyorum bellide etmek istemiyorum :) ay çok heyecanlıyım valla bir tek bu foto makinesi beni bebek düşünmekten alıkoyuyo belki alırsa kafama takmam veeeee bebişimiz gelir belli mi olur :))) eeee neler yapıyonuz ben yokken hiç merak ettiniz mi beni hatice bu hatimler ne olcak en son 14 olmuştu şimdi 21 ne yapalım dağıtacaksan hamişlerimize haberleri olsun ne kadar hatimleri varsa duasını yapsınlar :)

kuzucuklarım günaydın nasılsınız
serpik iyi olmana çok sevindim canım
hapşu bu ne ekşın rüya böyle yaww damdan dama :))))))))
kızlar bakın ne aldım sabah sabah markofonide var sizde alın

ilk biberon ve ilk oyuncağımızzzz

hoşgeldin arada duygu sömürüsü iyi gelir :))))))
hatimler için allah razı olsun ben kendiem 2 tane sini aldım :)))))

kızların hepsinede okudun canım sanada okuyanlar olsun inşallah

hatimler için ağzına sağlık canım

evet sorma ya duygu sömürüsü olmazsa olmazımız ne yapayım ya odun ben sölemesem gidelim demicek birde eniştem kaza yapmış ölümden dönmüş ablamda eniştede kırıldı niye gelmiyolar diye haklılar bacım ne diyeyim kazma anlamıyo ama artık bilsin olmaz bu vurdum duymazlık :) inş hatçe herkesin okuyanları olsun inş ....

baharcım sağol canım , sende ne rüya görmüşsün film gibi :):)

derya kuzummm iyiyim çok şükür dediğin gibi kırmızı görmeden korkma:)

burcu canım dediğini yaptırmışsın yaramaz çocuklar gibi ağlamak işe yarıyor dimi:):)
hatimler için allah razı olsun ben alsam ne yapmam gerek canım bilmiyoırum da

haticemmmm çok şükür iyiyim
yaaa bende almak istiyorum erken diye çekiniyorum ama unlar çok güzel yaaaa
alsam mı acaba

markofoniden aldım şimdi bak sende

hoşgeldin cnm iyisin inşşi
iyi yapıyosun boşver başka türlü anlamıyosa bu yol iyimiş :))
gözün aydın hadi yola gelmiş

haticemm günaydın
ayyy çok tatlı bunlarrrrr
güle güle kullansın bebişimiz inşşşşşş

serpill bu topikteki herkes senin yüzünden panik atak olcak allahım ödümüzü patlatıyosun ama iyi olmana sevindimm canım

valla benim odunum değil aglamak kendimi öldürmeye kalsam bile dedigim dedik çaldıgım düdük derr sabit fikirli benim kocam anacım sabit fikirli

kızlar biberonlarda kauçuk ve silikon diye var bunlar ne demek oluyor fark nedir ?
bide ben silikon aldım kauçuk rengi hoşuma gitmedi :))))))))))))

cam aldım bide

ben zaten hatimleri size okudum siz sadece dua edip bağışlayacaksınız okumuş olduğumuz hatimleri bebeğimin sağlıkla gelmesi vs için peygamberimizin ruhuna ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna bağışladım 3 ihlas 1 fatiha okuyunca oluyo cnm ben sordum hocalara :)

allah kabul etsin canım cüz dagıtacak olursanız topluca hatim olursa haber verin banada bi çimdik benimde tuzum bulunsun

ağzına sağlık canım allah kabul etsin inş
bunlarun içinden biz alabiliyomuyuz nasıl oluyor yani
bende istirem ne yapmam lazım :)

iyiyim çok şükür bu aralar zafer kadınlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

ağzına sağlık canım allah kabul etsin inş
bunlarun içinden biz alabiliyomuyuz nasıl oluyor yani
bende istirem ne yapmam lazım :)

al canım ne demek ya hamiş olanlara her birine 3 hatim yaptım daha sonra okumaya devam ettim ama niyetsiz okudum herkes ne niyeti varsa onun için alsın bağışlasın ölülerinin ruhlarına mevlam bu hatimler hürmetine kabul eder inş niyetlerimizi ne niyetin varsa onun için okumuş olduğumuz hatimi peygamber efendimizin bütün gelmiş geçmiş peygamberlerin ulema şuheda alim var olan bütün büyüklerin ruhlarına ve ölülerin rularına 1 fatiha 3 ihlasla bağışlayacaksın ...

canlarım gunaydın dun aksam kocamla kavga ettım cok moralım bozuk sabahta ıse ugurlamadım sayılır allaha emanet ol dedım daha uzatcanmı dedı evet daha uzatcam
cunkı kavga nedenımız anası yıne 3 gun oldu gelelı kadının haberı yok bıle bıze kavga sebebı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…