- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.681
Kauçuk emzik ve biberon uçlarının bebek tükürüğüyle teması sonucu ortaya çıkan kanserojen madde, Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, 'NNitrosamin' adı verilen bu maddenin analiz yöntemleri ve maksimum miktarını bir tebliğle il müdürlüklerine gönderdi. Bakanlık, piyasadan topladığı emzik ve biberon başlıklarını bebek tükürük çözeltilerinde analize tabi tutacak. AB'ye uyum kapsamında hazırlanan tebliğe göre bakanlık, numunelerde toplam N-nitrosamin miktarının kilogramda 0.01 mg'ın üzerine çıkmamasını istedi.
selam bence kendi anneni de götür onun ne eksiği var
oyle yapcam cnm artık annemıde goturcem ama ben basbasa olmak ıstyıyorum dedımya bu sıradan bır ultrason deıl gecen ay annemı goturdum buay renklı dıe basbasa gıderız dedım bıdahakı ayda annenı gotururuz dedım ama oyun bozancılık yaptı
aa okudum 1 ay sonra gitsin ne yai .. ayakta duramıcak kovanda niye ısrar ediyoki
evet ınata bagladı benım uyuz koca fılm seyretmeye gıdıyoruz sankı herkeze bır koltuk dussun aaa gıder anasına bıtane sandalye bulur yazık nasıl dıkılcek ayakta ayy dusundukce fıttırıyorum su yarını hayırlısıyla atlatmak ıstıyorum sınırlerım tepemde kuduruyorum suanda annemde gelcek annesıde dr gulcek halımıze sulalenıde getırseydın dıe
selam fıstıklar nasılsınız bende anca uyandım aldım çayımı geldim
serpill canım bebeişinin iyi olmasına çok sevindim bu aralar fazla yorma kendini kuşum.
hatice aldıkların çok güzel bende cihicconun kauçuk uçlu olanını aldım ordaki bayan yeni doğum yapmış onu önerdi ama birde yeni doğan biberonu aldım o slikon
bakalım hangisini emmek isterse emer sıpam
alaburcu canım çıktın mı bilmiyorum ama profesyönel fot mak istiyorum yazmışsın. hangi marka istiyosun bizde pazar günü aldık canon 5d mark 2 inanılmaz bi makina
eşimin doğuma girmesini istiyorum. bakalım sokarlarsa bol bol resim çeker bizi
tansel kız takma boşver zaten o kadar uzun sürüyoki eşim bile ayaklarım koptu dedi oturmaya sandalye yok beklesin ayaktada bidaha teklif edemez
kızlar biberonlarda kauçuk ve silikon diye var bunlar ne demek oluyor fark nedir ?
bide ben silikon aldım kauçuk rengi hoşuma gitmedi :))))))))))))
cam aldım bide
Kauçuk emziklerin bebek tükürüğüyle teması, N-nitrosamin denilen çok tehlikeli bir maddeyi ortaya çıkarıyor. Piyasadaki emziklere inceleme geliyor.
oohhh cnm aynen oyle yap sonra yap bı kupa kahve yanınada yak bı cıgara oohhh daha neolsun
evet mevzu o annesını bıdahakı ay goturmek ıstıyordum oda yarın goturcem renklı gorsun ne anlıcak sıyah beyazdan dıyor bende 45 dak surcek 5dakkadan fazla ayakta dıkılemıyor ne gerek var sımdı kızımı yanlız goreyım basbasa kalalım dedık
yok olmazmıs goturcekmıs 15dak durur cıkar dıyor kovcanmı dedım manyakmıdır nedır bıdahakıne gturelım dedım normal olana yok gelcek dedı al dedım ananı ...........
goturcem sımdı yarın ıstedıgımden yada esıme kıyamadıgımdan deıl o es olana kocanın devamlı kafasına kakmak ıcın
selam fıstıklar nasılsınız bende anca uyandım aldım çayımı geldim
serpill canım bebeişinin iyi olmasına çok sevindim bu aralar fazla yorma kendini kuşum.
hatice aldıkların çok güzel bende cihicconun kauçuk uçlu olanını aldım ordaki bayan yeni doğum yapmış onu önerdi ama birde yeni doğan biberonu aldım o slikon
bakalım hangisini emmek isterse emer sıpam
alaburcu canım çıktın mı bilmiyorum ama profesyönel fot mak istiyorum yazmışsın. hangi marka istiyosun bizde pazar günü aldık canon 5d mark 2 inanılmaz bi makina
eşimin doğuma girmesini istiyorum. bakalım sokarlarsa bol bol resim çeker bizi
tansel kız takma boşver zaten o kadar uzun sürüyoki eşim bile ayaklarım koptu dedi oturmaya sandalye yok beklesin ayaktada bidaha teklif edemez
hamişler sizin sarı akıntınız devam ediyor muuuu
bu hamile kalma hikeyelerini okuya okuya kafayı sıyırcam ve umutsuzlaşıyorummmkeşke düşünce gücüyle hamile kalına bilseydi
benm hala devam ediyo canım hamile kaldığımdan beri hiç bitmedi. bu aralar da arttı sanki doktorumda beni korkuttu akıntı erken doğum riskini arttırıyo dedi
okuduğum kadarıyla çoğu hamilede var bu akıntı problemi
benm hala devam ediyo canım hamile kaldığımdan beri hiç bitmedi. bu aralar da arttı sanki doktorumda beni korkuttu akıntı erken doğum riskini arttırıyo dedi
okuduğum kadarıyla çoğu hamilede var bu akıntı problemi
yoğun akıntı bende de devam edıyor normal diye biliyiorum ben
iyi o zaman sevindim:)
bu arada felaket sağ kulağım yanıyor kıpkırmızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?