Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aa okudum 1 ay sonra gitsin ne yai .. ayakta duramıcak kovanda niye ısrar ediyoki

selam bence kendi anneni de götür onun ne eksiği var

oyle yapcam cnm artık annemıde goturcem ama ben basbasa olmak ıstyıyorum dedımya bu sıradan bır ultrason deıl gecen ay annemı goturdum buay renklı dıe basbasa gıderız dedım bıdahakı ayda annenı gotururuz dedım ama oyun bozancılık yaptı

dimi insan tepkisini gösteremiyor başkası varken artık idare edeceksin canım napcan başka

aa okudum 1 ay sonra gitsin ne yai .. ayakta duramıcak kovanda niye ısrar ediyoki

evet ınata bagladı benım uyuz koca fılm seyretmeye gıdıyoruz sankı herkeze bır koltuk dussun aaa gıder anasına bıtane sandalye bulur yazık nasıl dıkılcek ayakta ayy dusundukce fıttırıyorum su yarını hayırlısıyla atlatmak ıstıyorum sınırlerım tepemde kuduruyorum suanda annemde gelcek annesıde dr gulcek halımıze sulalenıde getırseydın dıe

kızlarr hadi bizde gidelim bizsiz olurmu ayol kaynanalara itekleriz geriye doğru biz bakarız

selam fıstıklar nasılsınız bende anca uyandım aldım çayımı geldim

serpill canım bebeişinin iyi olmasına çok sevindim bu aralar fazla yorma kendini kuşum.

hatice aldıkların çok güzel bende cihicconun kauçuk uçlu olanını aldım ordaki bayan yeni doğum yapmış onu önerdi ama birde yeni doğan biberonu aldım o slikon
bakalım hangisini emmek isterse emer sıpam

alaburcu canım çıktın mı bilmiyorum ama profesyönel fot mak istiyorum yazmışsın. hangi marka istiyosun bizde pazar günü aldık canon 5d mark 2 inanılmaz bi makina
eşimin doğuma girmesini istiyorum. bakalım sokarlarsa bol bol resim çeker bizi

tansel kız takma boşver zaten o kadar uzun sürüyoki eşim bile ayaklarım koptu dedi oturmaya sandalye yok beklesin ayaktada bidaha teklif edemez

sağol hülyacım iyiyim bugün bebeğim de iyidir inşallah artık göbeğim çıkmaya başladı küçükte olsa top gibi büyüsün büyüsün kocaman olsun:)

ben geldim canlarım yemeğimide yedim ohhhh:)
selmaa kız sakin ol. radyoloji doktorları çektiği zaman kimseyi almıyolar içeri diye biliyorum. alsalarda en fazla 1 kişi alıyolar. stres yapma sen boşver ne istiyosa öle yapsın. sen doya doya bak meleğine. bizdende slm söle.
bnde dün gece rüyamda erken doğum yapmışım. bebeğimi göremiyorum anneme diyorum karnım boş elimde boş diye. karnımda hareketlerini bile özledm diyorum. ağlıyoruz. sonra bana serum takıyolar falan. karmakarışık ve çok gerçekti.

hülya hoşgeldin cnm...
burcuu allah ne muradın varsa versin tatlım. ağzın dert görmesn inş.
serpil aklımızı aldın kız. çok şükür iyisiniz. inş hep böle iyi gider.
kızlar biberonlarda kauçuk ve silikon diye var bunlar ne demek oluyor fark nedir ?
bide ben silikon aldım kauçuk rengi hoşuma gitmedi :))))))))))))

cam aldım bide

Kauçuk emziklerin bebek tükürüğüyle teması, N-nitrosamin denilen çok tehlikeli bir maddeyi ortaya çıkarıyor. Piyasadaki emziklere inceleme geliyor.

haticem güle güle kullansın bebişin inş. bnde kaucuk aldım cnm 2 tane biberon aldım. anne memesine en yakın olanlar kaucuk olanlarmış. silikonu önermedi bana hiç aldığım yer. piyasadan sakıncalı olanların hepsi toplatılmış bilindik markalardan şaşmamak lazım. bnde chico aldım gaz yapmayanları var onların 1i ondan diğeride normal küçük boy biberon. kaucuklarda çeşitli anne memesine en uygun olanı almak gerekiyormuş hem bebeğin damak yapısını bozmaması hemde anneyi bırakmaması için. silikonlar kaucuğa göre çok daha sert bu yüzden damak yapısını etkliyebiliymuş. zatn ilk aldığın 0 aylık olmalı. sonra her aya göre değişcek o emzikler:) ha bide bnde cam almak istedim ama plastik aldım. çünkü camları en fazla6 ay kullanabilirmişiz hem ağır olduğu için bebek tutamazmış hemde elinden fırlatacağı için kırılma riski varmış yıkarken bile çatlar anlamazsın dediler. plastiklerde artık ısıya dayanıklı ve stril edilebiliyo. gaz yapmayan biberondan al bitanede yeter zaten.

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

anam çok yemişim gene tepişemiyorum yaaaah

aman cnm boşver kızların dediği gibi gelsinde dikilsin ayakta
sanki görse ne görmese ne hey allahım ne işgüzarlar...

hoşgeldin cnm iyiyizzz işte ne olsun,

ohh iyi yapmışsn ne güzel bu saate kdr uyumak bende ctesi uyuyacağım inş :)
onun hayaliyle yaşıyorummmmmmmm...

sağol esmacım bende çok korktum uzun sürünce ama çok şükür iyiyim akşam gelen giden olmadı
yattım zaten hep bi daha da gelmezler inşallah:)

bu hamile kalma hikeyelerini okuya okuya kafayı sıyırcam ve umutsuzlaşıyorummm keşke düşünce gücüyle hamile kalına bilseydi

hamişler sizin sarı akıntınız devam ediyor muuuu

benm hala devam ediyo canım hamile kaldığımdan beri hiç bitmedi. bu aralar da arttı sanki doktorumda beni korkuttu akıntı erken doğum riskini arttırıyo dedi
okuduğum kadarıyla çoğu hamilede var bu akıntı problemi

bu hamile kalma hikeyelerini okuya okuya kafayı sıyırcam ve umutsuzlaşıyorummm keşke düşünce gücüyle hamile kalına bilseydi

okuma canım sende madem olumsuz etkileniyorsun boşver umutsuz da olma lütfen

hımmm ben bol su içiyorum bu ara 3 lt buluyor yine de geliyor belki enfeksiyon var diye antibiyotik mi söktürüyor acaba şu enfeksiyon bi geçse de bi oh desem yaa pazartesii kültür vereceğim yine

yoğun akıntı bende de devam edıyor normal diye biliyiorum ben

bende akıntı devam edıyor bende normal dıe ye bılıyorum dr sordum kokusuzsa normal dedı

bak sımdı ıcıme kurt dusurdun kız sokmuyolarsa ne goturcem bosuna zaten zor ınıp bınıyo otobuse bıde yurunuyo bıraz bosuna anamda anasıda nıe yol parası vercek
yaa ben bılmıyorum bılgısı olan varmıı kızlar 1kısımı sokuyolar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…