- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.081
canım gecmıs olsun oncelikle fazla yurume ayaklarını yukarda tut ve yat fazla yorulma bebegıne bırsey oldugunu sanmıyorum ben 3 ay boyunca tum gun boyunca kustum üstelik plasentam asagıda oldugu ıcınn sıkılmamam lazım basınc olamalıydı ama kusunca ıstem dısı kasılıyosun bılıyorum sana tavsıyem kucuk banyoya konon puflar var plastık onlardan evde varsa al yada uygun saglam bırsey ve tuvalette oğururuken mutlaka oturur vazıyete kus bıraz daha az basınc olusuyor boylece agrın azalmaz ve sen 11 haftalıksın daha once hıssetıklerın muhtemelen bagırsak hareketlerıydı o nedenle sımdı hıssetmıyorsun. fazla stres yapıp uzulme oda etkılıyor bebegı.
esmacım nasılsın, ben çok kötüyüm ve mutsuzum, dün izinliydim çarşambada izin aldım çıktım aşırı kusmam oldu çarşamba , baş ağrısı bi yandan felakttim , kusmaktan bütün kaslarım kasıldı, dün hiç hareket edemedim bebeğimin olduğu tarafta şiddetli kas ağrım oldu , belim ayağım ve alt bölge halen yürüyemiyorum çok ağladım ebeğime bişey olmasından çok korkyuorum , ne güzel her zaman seyiriyordu 3 gündür tık yok çok üzülüyorum üzdüm onu ben çok öğürdüm içim havaya kalktı resmen mutsuzum ve şuan sünnet çocukları gibi yürüyorum ağrım var
sağol canım bugün işteyim çalışıyorum, çok üzgünüm ve mutsuzum yemek yiyemiyorum ve midem bulanıyor , normalde kolozete ya da hiç olmadı duşa doğru oturur kusardım ama yetiştiremedim lavobaya çıkardım aşırı çıkardığım için çok kasıldım sanırım ondan oldu , seyiriyordu kuzum sustu kaldı şimdi üzdüm ben onu rahatsız ettim
cnm geçmiş olsun diim sana. mutsuz olma hiç endişelenmede. meleğin bn burdayım dio sana böyle düşün. bişicikde olmaz allahın izniyle meleğin seninle. ister istemez kasılıyosun öğürürken o yüzden kasık ağrın olur cnm. seyirmelerde baharın dediği gibi bağırsak hareketlerindr. dha çok küçük annesi sana kendini hissediremez ki o yüzden telaşlanma. ayaklrını uzatarak oturmaya çalış rahatlatr biraz seni. bulanrtın içinede çubuk kraker falan atıştır. ilerdede tiskiniyosun ama olsun şimdi rahatlatr seni. hiç mutsuz olma en güzel zamanların olumlu düşün cnm bebeğim iyi ben iyiyim de sürekli . miden bulandıkca bebeğim ben burdayım anne diyo de. hemencik geçer inş tatlım çok yormaz seni.
canım bebeğini rahatsız edince seni rahat bırakmıyo :) şimdi ben poposunu dayayınca dürtüyom karnımı oda başlıyo hemencik yerdeğiştirmeye rahatsız olduğunu belli ediyo kocaman kocaman tekmeler yiyorum. hem meleğinde onu rahatsız etmiceni bliyodr. böle düşünürsen daha çok üzrsin onu. şuanda zaten okadr küçük ki sen ne yaparsan yap etkilenmez yeri bol onun içerde. sağlığıda iyi mide bulantıların bunu gösterir. mutsuzluğu at üstünden daha iyi hisset kendini.
dün hatice kontrole gitti. kıpır kıpır görmüş meleğini. düşün nerdeyse aynısınz sennkide kıpır kıpır ama hissetmiyosun yayıla yayıla yaşıyo o içerde.
sağol canım bugün işteyim çalışıyorum, çok üzgünüm ve mutsuzum yemek yiyemiyorum ve midem bulanıyor , normalde kolozete ya da hiç olmadı duşa doğru oturur kusardım ama yetiştiremedim lavobaya çıkardım aşırı çıkardığım için çok kasıldım sanırım ondan oldu , seyiriyordu kuzum sustu kaldı şimdi üzdüm ben onu rahatsız ettim
sağol canım, hani spor yaparsın da kaslar acır yaa aynen o şekil ağrısında yavrumun olduğu yerde ağrıdı çok iyidir inşallah , bana çbuk kraker hiç fayda etmedi canım sanırım üşütmekten oldu bu durum ama berbattı halen de etkisi sürüyor yavrum iyi olsun da ben katlanırım çok zıplattım onu yerinde çok üzdüm kuzumu yaaa
sağol canım, hani spor yaparsın da kaslar acır yaa aynen o şekil ağrısında yavrumun olduğu yerde ağrıdı çok iyidir inşallah , bana çbuk kraker hiç fayda etmedi canım sanırım üşütmekten oldu bu durum ama berbattı halen de etkisi sürüyor yavrum iyi olsun da ben katlanırım çok zıplattım onu yerinde çok üzdüm kuzumu yaaa
esmacım nasılsın, ben çok kötüyüm ve mutsuzum, dün izinliydim çarşambada izin aldım çıktım aşırı kusmam oldu çarşamba , baş ağrısı bi yandan felakttim , kusmaktan bütün kaslarım kasıldı, dün hiç hareket edemedim bebeğimin olduğu tarafta şiddetli kas ağrım oldu , belim ayağım ve alt bölge halen yürüyemiyorum çok ağladım ebeğime bişey olmasından çok korkyuorum , ne güzel her zaman seyiriyordu 3 gündür tık yok çok üzülüyorum üzdüm onu ben çok öğürdüm içim havaya kalktı resmen mutsuzum ve şuan sünnet çocukları gibi yürüyorum ağrım var
canım ufacık o yerı boldur sen merak etme rahatsız olmaz o usteık bulantılar normal nasıl bırsey oldugunu cok ıyı bılıyorum 3 ay yasadım sana tabsıyem ne yıyebılıyosan onu ye
sen üzmezsin kuzunu cnm oda biliyo bunu bizde. kötü düşündükce iyi olamazsn ama toparla kendini bu düşüncleri at kafandan. kas ağrılarına n iyi gelecek şey sıcak su başkada bi bilgim yokki snaa yardımcı olım.
çubuk kraker iyi gelmiyoki zaten cnm mideyi bastırıyo. aç kaldıkca daha çok bulanıyo çünkü. küçük tuzlu atıştırmalık bişiler al yanına sürekli atıştır.
üşütmemeye dikkat et cnm. pant altına kilotlu çorap falan giy. otururken belini sar. üşüyünce sancılar artıyo test ettm onayladım ben bunu.
bide serpilim meleklerimiz okadr anlayışlıki ne yaparsan yap üzmezler annelerini. bn çok dolanıyorum şirkette bazen vicdanım sızlıyo hiç ilgilenmedm oğlumla bugün dnlenmedm die. çünkü ben hareketsz olunca o daha rahat artık. ben ayakta oldukca koşturdukca o sıkışıyo bunu biliyorum. ama meleğim bn koşturunca bi köşede kalıyo hissediyorum bunu. bn dinlenmek için oturuyorum yarım saat sonra başlıyo hareketleri bnm dinlenmemide bekliyo. bu yüzden onu üzdüğünü düşünme olurmu?
canım hoşgeldinnn,
inş bu kusmalaar fln geçer hemencik rahatlarsn cnm ya çok zor biliyorum,
sen içini ferah tut emi...
canım benim geçmiş olsunn çabucak geçsin kusmalar bulantılar inş. kolay hamilelik geçir inş..
slm kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandıller
serpılcım ne oldu boyle yaa hanı bıraz hafıflemıstı kusmaların 2 gundur demek berbat artık azalması gerekıyor ama senınkı ters teptı desene ayy cok zor hem agrı hem kusma buarada sakın uzulme bebegın onların farkında bıle deıl allah yardımcın olsun cnm
hayrlı kandiller canım sana da,
bilmiyorum selma yaaa üşüttüm herhalde haftabaşı çok iyiyidim bulantı falan kalmamıştı neşem yerindeydi
çarşamba bi başladı felaket bugün daha kusmadım ama öğürtü var dünde öyleydi ama bütün kaslarım kasılmış vaziyette
karnımda bebeğim hissetmedi dimi yaaa çok kötüydü çook bi daha yaşamak istemiyorum
cnm hıssedıyor olsalar benımkı hıssederdı kusmaktan kafamı carpıyordum lavoba kenarlarına ama ona ragmen kızım cok guzel gelıstı
sende ıcını rahat tut bız onlar ıcın cekıyoruz bunları ve emın ol senınde oglun cok ıyı :)) ve sen ne kadar kussanda ogursende o hızlı bır sekılde gelısmeye ve buyumeye devam edıyor annesı
Herkes sus puss zaman geçmiyooo
slm kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandıller
serpılcım ne oldu boyle yaa hanı bıraz hafıflemıstı kusmaların 2 gundur demek berbat artık azalması gerekıyor ama senınkı ters teptı desene ayy cok zor hem agrı hem kusma buarada sakın uzulme bebegın onların farkında bıle deıl allah yardımcın olsun cnm
Herkes sus puss zaman geçmiyooo
çok sıkıldım bende , bütün vucudum ağrıyor eve gidip uyumak istiyorum
benimde ayaklarım sbhtan beri buz gibi, sanki buza basıyorum hissetmiyorum
vede bi yanma var oramda hani idrar zoru olursun ya içeriden dışa doğru bi yanma olur
aynen öyle sinir oluyorum yaaaaaaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?