Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

enfeksiyon kapmayasın canım bi idrar tahlili versene,
off benim ayakalrım feci ağrıyor yaa bu nasıl bişey anlamadım ki
ben grip olsam alakası yok ayy kasılıp duruyorum offffffffff

kızlar baş ağrısı beni öldürüyorrr

bilmiyorum serpilcim yaa ben bu idrar yollarımı hep üşütüyorum heralde yanma oluyor böyle arada
en son tahlillerimde bişe çıkmamştı ama tekrarlamak gerekecek belki...
ay bugün herkes dökülüyor kızlar yaa, akşam olsun da evlerimize gidelim,
gerçi biz anneme gidcez bgn, ordan eve dönüş zulmü var bide of...
yrnda kahvaltıya misafir gelcek evi ..ok götürüyo hangi ara eve gidip temzlk yapcam bilmem :26:

yediniz beni bugn yediniz..hepinizde var bişilr tüm enerjimi aldınız yaw bayılmak üzereyim. artık bitsin şugünde eve gidelim....

4 oldu ewet ama 10 dk saat geçmedi yaaa
saat 6,30 olsun artıkkkkkkk....
eve gidip tosunumun cicilerini ütülicem yarında tosunumu görmeye gitcem....

ohh ne güzel bir haftasonuuuuuu olcak senin içinn...
paşamıza slm söyle teyzelerinden

ohh ne güzel bir haftasonuuuuuu olcak senin içinn...
paşamıza slm söyle teyzelerinden

çok meraklardayım deryacım ya. kaç kilo oldu acaba. nasıl karşılıcak bu sefer bizi. merak ediyorum. maşallah kuzuma okadarda hareketliki sürekli göbeğimi izlemek istiyorum ve bugün birkez daha düşündümki bn bu günleride çok özlicem ya.
hepinizden slm sölerim tosunuma. sizler için duada eder bnm oğlum bana cici cici güzel güzel kardeşler getir diye.

ayy kızlar benımde hıc keyfım yok bugun mubarek kandıl gunu hepımız yıkılıyoruz sanırım
karnımda gaz sancısı var sankı bırı bagarsaklarımı cekelıyor o derece acı verıyor cnm sıkkın nesem yok ne bıleyım anlamadım kara kara bulutlandık sanırım
esmaa ayy artık yıkamalar utulemeler basladı desene ayy ne guzel ben bıle aldıklarımı acıpp acıp bakıyorum hergun vıdeomuzu ızlıyorum ayy onceden boyle deıldımde bu renklı usg den sonra kızım hemencıcık vaktı gelsın dogsun ıstıyorum cunkı onsuz bu hayat cok sıkıcııı

ya kızlar elevit folic gibi bişeymi
hamilelikten önce kullanılıyormu ne zmn kullanılıyor yada
acil bilgi
bilen varmı

deryam deryam naber canımcım benım senın bat yaklasmadımı kızım yaa puuff senın batları bekleyınce zaman hıc gecmıyor sankı
herkez konusuyor ya bebek muhabbetı artık sende konus ıstıyorum ıns mubarek kandıl gunu ıns at hunını al bebesını

hahahaaaa
hakkaten geçmiyoo yaa daha var bata 14 şubat kısmetse :)
amin cnm inş mübarek günde dua edin bana bol bol sizin duanız kabul olur

acil bilgi
bilen varmı

tatlım elevit içinde farklı 12 tane vitamin olan bir ilaç. 12 haftadan sonra başlanıyor. doktora göre değişiyor kimsi başka bi ilaç önerebiliyor.

acil bilgi
bilen varmı

cnm folık asıt sadece demır hapı elevıtte ıse bebege yarıycak akla gelen butun hersey var vıtamınler demır kalsıyum b12 ler falam kımılerı gebe kalmadan once kullanıyormus duymustum ama dr sadece folık asıt baslatıyor 3 ayın doluncada artık folık ı bırakıp elevıte baslıyorsun cunkı elevıtın ıcındede folık asıt var mesele ben suanda elevıt ve ferrum kan hapı kullanıyorum

tatlım elevit içinde farklı 12 tane vitamin olan bir ilaç. 12 haftadan sonra başlanıyor. doktora göre değişiyor kimsi başka bi ilaç önerebiliyor.

yani anladığım gebe olmayan birisi elevit kullanmaz dimi
gebelik öncesi folic asit kullanılıyo flnda elevit farklı o zmn
ya bizm müdürden şüpheleniyoz elevit gördk masada ama gizliyo
iz üstündeyiz bizde :)))

delıyuaa kulananda var ama bunu unutma ama sadece gebelere verıyorlar elevıtı hanı hıc duymadımkı rahatsızlıgı olup hamıle olmasada elevıt kullanan bılemıcem ama yınede bebege hazırlık yada 3 aylık gebe olabılır kız

selmaaa dikkatmini ne çekti biliyomusun tickerındaki geri sayım günü yanlış:) hesaplıyom hesaplıyom tutmuyo
çok alakasız ama takıldım yane hamişlik toplam 280 gün sen 22+1desin yani 155 günlük. 280-155=125 gn olması gerkiyor.
biliyorum kötü bişi dedim ama doğrusu böle...

kendime inanamıyorum yaaa takıldığım şeye bak nefret ediyorum bu huyumdan gözüme bişi çarpıyosa illa düzelticem onu.

maşallah öyleyse iyi saklamış
6 ay önce düşük yapmıştı o yzden temkinli davranıyor
demekki gebe
of kıskanmak gibi olmasn ama
üstelik 36 yaşında şuan, düşük yaptı ve öyleeyse 3 ay içinde yine hamile ztn 2. çocuğu
27 yaşındayım ve bi kez bile gebe değilim bööhhüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…