- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.121
kıskanc kıskanc vallaha saka yavrum ama ınsan normal olarak kıskanıyorya kıskanmasanda kıyaslıyorsun bende 27 yasındayım vallahı sınır oluyorum annemle benım aramdakı yas farkı 16 vee herkez ben buyurken ablam teyzem sanıyordu ve benım cok hosuma gıdıyordu bak sımdı benım kızım la ramdakı yas farkı 28 dusunsene benı anası deıl bırak nenesı sancaklar dıe uzuluyorum ıcın ıcın
evet ya
kayınvalidem 36 yaşında anneanne olmuş,
biz ancaa 50 lerde oluruz bu gidişle
siz yine yırttınız bakalım ben nolcam
melankolilerr bastı yineeeeeeeeeeeee
vallahı basmakta haklısın sende benımde annanem ben dogdugumda 33 yasındaymıs dusunsene bız becerıpte 33 te ıkıncılerı dogursak barıı ayy bız haytta torunumuzun torununu goremeyızzz heee
ppppppööööööööööffff
ay sende teselli etçeeene iyide kararrttın ulen beniiiiiiiiiii
ne olacak bu halimizzzzzzz şimdi bak afakanlar bastı
setbaşı köprüsüne gidiyom ben çkışta
tamam sen gel gelınce benı bı caldır 5dak ınerım evden yanına senı ıtmeye
ayy benım bu durumda ayy yapma delımısın daha gencız hayatımızı yasıycaz falam dememız lazımdı demıı dur bekle atma kendını caldır benı ben tutarım senııı
kader dıyemezsın sen kendın ettın
bebegı bukadar ertelememelıydın
dualrın cok gec tren ı kaybettın
bekle artık senı bebekte terk ettııı
ayy bu cok sacma ve acımasız bı sarkı bestesı olduuu
kızımın adını gordunmu babamız koydu bende tmm dedım onayladım
deryacım eleviti bnde sadece gebişler kullanıyo bebek için gerekli vitaminler var diye bliyorum. güzel saklamış arkadaşınız ozamn:)
hiç üzülme tatlım belkide meleğin seninle olcak bu ay. öle bunalım yapma boşver sen. şimdi annem bana erken diyo hala çoçuk görüyo beni ama o 22 yaşında anne olmuş 4 sene geriden geliyom bn diyorum. hep hayalimdi 24 yaşında anne olmak ama 2 sene geçikmeli oldu napalım. artık herşey çok gelişti kız genç gösteren kremler falan neyim var onlardan sürünürüz genç kalırız.yaşımızıda genç söleriz.
selmaa olmuş şimdi ticker. kızımızın ismide DERİN olmuş ben çok beğeniyorum bu ismi çok anlamlı geliyo bana. inş ismiyle yaşar kuzucuğun ismi gibi derin bilgileri olur.
son 1 saat yağmur başladııı:)
2 bebek
şimdi 26da doğurcam babamız 30 yaşında olcak.aden tuğram 6 yaşına geldiğinde doğursam bitane daha oldum 31 babamız oldu 35:) tosunum askere gitcek 20 sene sonra olcam 46 aman allahım yaşlanıyorum... böle hesaplara girmemek lazım yaa bunalım sebebi....
bişeye karar verdim hayatı düşünmeden yaşamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?