Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

içimdek şeytan pörtledi resmen hooopp heyyy bu ben değilim
çimdikleyin beni bakim çok ayıp

kıskanc kıskanc vallaha saka yavrum ama ınsan normal olarak kıskanıyorya kıskanmasanda kıyaslıyorsun bende 27 yasındayım vallahı sınır oluyorum annemle benım aramdakı yas farkı 16 vee herkez ben buyurken ablam teyzem sanıyordu ve benım cok hosuma gıdıyordu bak sımdı benım kızım la ramdakı yas farkı 28 dusunsene benı anası deıl bırak nenesı sancaklar dıe uzuluyorum ıcın ıcın

evet ya
kayınvalidem 36 yaşında anneanne olmuş,
biz ancaa 50 lerde oluruz bu gidişle
siz yine yırttınız bakalım ben nolcam
melankolilerr bastı yineeeeeeeeeeeee

evet ya
kayınvalidem 36 yaşında anneanne olmuş,
biz ancaa 50 lerde oluruz bu gidişle
siz yine yırttınız bakalım ben nolcam
melankolilerr bastı yineeeeeeeeeeeee

vallahı basmakta haklısın sende benımde annanem ben dogdugumda 33 yasındaymıs dusunsene bız becerıpte 33 te ıkıncılerı dogursak barıı ayy bız haytta torunumuzun torununu goremeyızzz heee

vallahı basmakta haklısın sende benımde annanem ben dogdugumda 33 yasındaymıs dusunsene bız becerıpte 33 te ıkıncılerı dogursak barıı ayy bız haytta torunumuzun torununu goremeyızzz heee

ppppppööööööööööffff
ay sende teselli etçeeene iyide kararrttın ulen beniiiiiiiiiii
ne olacak bu halimizzzzzzz şimdi bak afakanlar bastı
setbaşı köprüsüne gidiyom ben çkışta

ppppppööööööööööffff
ay sende teselli etçeeene iyide kararrttın ulen beniiiiiiiiiii
ne olacak bu halimizzzzzzz şimdi bak afakanlar bastı
setbaşı köprüsüne gidiyom ben çkışta

tamam sen gel gelınce benı bı caldır 5dak ınerım evden yanına senı ıtmeye

ayy benım bu durumda ayy yapma delımısın daha gencız hayatımızı yasıycaz falam dememız lazımdı demıı dur bekle atma kendını caldır benı ben tutarım senııı

sağol beee ablaaaaaaaaaa
sende olmasannnnn kim itçek beni oralardan
büyüksün üstaaaat

ayy bide heryerde karşıma çıkıyyooo yaaa şu bebek
kitap okuyorum ne alakaaa şmdi kitaptaki çift çocuk yapmaya başladı birden
1 yıl tutturamadılar kadın regl oldukçaa adama çattı fln
ehh bee dedim bu kdrmı olurrrrrrrrrr
beni mi bulurrrrrrrr
romanlar bile bana düşman

kader dıyemezsın sen kendın ettın
bebegı bukadar ertelememelıydın
dualrın cok gec tren ı kaybettın
bekle artık senı bebekte terk ettııı

ayy bu cok sacma ve acımasız bı sarkı bestesı olduuu

hee valaaa sebebim olacannn bugün az kaldı

Son düzenleme:
deryacım eleviti bnde sadece gebişler kullanıyo bebek için gerekli vitaminler var diye bliyorum. güzel saklamış arkadaşınız ozamn:)
hiç üzülme tatlım belkide meleğin seninle olcak bu ay. öle bunalım yapma boşver sen. şimdi annem bana erken diyo hala çoçuk görüyo beni ama o 22 yaşında anne olmuş 4 sene geriden geliyom bn diyorum. hep hayalimdi 24 yaşında anne olmak ama 2 sene geçikmeli oldu napalım. artık herşey çok gelişti kız genç gösteren kremler falan neyim var onlardan sürünürüz genç kalırız.yaşımızıda genç söleriz.
selmaa olmuş şimdi ticker. kızımızın ismide DERİN olmuş ben çok beğeniyorum bu ismi çok anlamlı geliyo bana. inş ismiyle yaşar kuzucuğun ismi gibi derin bilgileri olur.
son 1 saat yağmur başladııı:)

bni bu site krize sokacak güncellemiyo kendini hep geride kalıyom gündemin sizde baya kaynatmışsınız he
çikolanta isteyen varmı?

inş bakalım cnm görücez artık ne zmn gelecek
banada herkes öle dio daha yeni evliymişiz brz tadını çıkaraymşz fln
bende evlenmeden hep diodum 3 sene istemem gezcez fln diye de
gez ge nereye kdr şmdi öyle düşünmüyorum max 2 sene yaza kadar vaktimiz var daha yani neyseki :))
30a girmeden gelirse sevinecek ikinciye fırsat kalmıcak yoksa

Son düzenleme:
2 bebek
şimdi 26da doğurcam babamız 30 yaşında olcak.aden tuğram 6 yaşına geldiğinde doğursam bitane daha oldum 31 babamız oldu 35:) tosunum askere gitcek 20 sene sonra olcam 46 aman allahım yaşlanıyorum... böle hesaplara girmemek lazım yaa bunalım sebebi....
bişeye karar verdim hayatı düşünmeden yaşamak lazım

oof bncede düşündükçe içim sıkıştı...
neyse ben artık toparlanıyorum
esmacım iyi tatiller kolay gelsin sana yerleştirme işleri için
Öpüyorum çok by by

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah ım bu mübarek gecenin hürmetine tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin, bebeklerimizi korusun, hamilelere kolay doğum nasip etsin inşallah. Bol dua, şükür ve salavat dolu bir gece diliyorum herkese. görüşürüüz

güle gülee deryacım saol cnm daarısı başına inş sende bu telaşlara girersin bizde sana kolay gelsin deriz

hilalcim hoşgeldin. sennde kandilin mübarek olsun. tüm dualarına gönülden amin diyorumm....rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…