- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.141
senin kuzucuğunu yesinler:)
tatlım bomba gibisin maşallahh... bugnede rapor alsaydın keşke.
bnde tosunumu gördüm geldim teyzeleri okadr büyümüşki maşalaaahhh... 2 kg olmuş 42 cm herşeyimiz çok iyi çalışabilir raporuda aldım bakalım nekadar daha çalışacağız :)
esniyodu tosunum ayy bi görsenz okadr güzel bişeykii. bn babamıza benzettim. gözlerinide açıp kapatıyodu yavrum. duruşuna doktor bile şaşırdı nasıl yapmış öle ayaklarını die güldük elleri hep açık kuzumun avuc içlerine kadar heryerini gördüm çok şükür rabbme çok sağlıklıyız. inş hayırlısıyla kucağımızdada görmek nasip olur.
bnde görebiliyom cnm:) bizim tosununda var böle bi resmi:)
cnm resmi olarak izne ayrılabiliyorum artık kendimi kötü hissettiğim an gidip iş görmez raporumu alcam hemnck:) çalışırken zaman çabuk geçcer ya. çalışımda oğlum geldiğinde daha fazla vakit geçirim küçük adamımla.
slm kızlar ben ilk defa yazıyorum aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim hiç korunmadık adetime 1 hafta var ve ben meraktan ölüyorum nolur bişey yazın...
Eki Görüntüle 339763 kollar havada :)))
senin kuzucuğunu yesinler:)
tatlım bomba gibisin maşallahh... bugnede rapor alsaydın keşke.
bnde tosunumu gördüm geldim teyzeleri okadr büyümüşki maşalaaahhh... 2 kg olmuş 42 cm herşeyimiz çok iyi çalışabilir raporuda aldım bakalım nekadar daha çalışacağız :)
esniyodu tosunum ayy bi görsenz okadr güzel bişeykii. bn babamıza benzettim. gözlerinide açıp kapatıyodu yavrum. duruşuna doktor bile şaşırdı nasıl yapmış öle ayaklarını die güldük elleri hep açık kuzumun avuc içlerine kadar heryerini gördüm çok şükür rabbme çok sağlıklıyız. inş hayırlısıyla kucağımızdada görmek nasip olur.
nafiye sen dr a gidip kan testi verene kadar ve negatif kesinleşene kadar hiçbişey kullanma, bir an önce de dr a git, bebek istemediğim zamanlarda benim de bir kez 12 gün gecikmişti çatlıycam sanmıştım artık, stres çok etkiliyor adet düzenini..
kızlaaarr siz sabah girer mesajımı okursunuz nasılsa size kızımın ismi konusunda en son kararımı bildirmek istedim : ikimizin de içine sinen isim ''zeynep miray'' oldu sonundabiz miray ı kullanacağız. zeynep: mücevher, ve peygamber efendimizin kendi kızına verdiği isim. miray: yılın ilk ayları/ ay gibi parlayan diye iki anlamı var, ikisi de arapça. meyra istemiştim ama kökenini bulamadım anlamının da uydurma olduğunu duydum vazgeçtim. sanırım artık değiştirmeyeceğim, çünkü o kadar çok araştırdım ki bu haftasonu, gözlerim bozuldu iyice ekrana bakmaktan. babası da çok beğendi, bulduğum isimlerin % 90 ıyla dalga geçip beni o isimlerden soğutan adam zeynep miray ı duyunca gülümsedi, söyledi bikaç kez ve beğendi.. böyle iştee. sizlerle paylaşmak istedim.
herkese günaydın nasılsınız ?
yokh canım ateş durumun ne ?
kızlar esma haticed,hadi gözünüzaydın bebekler iyiymiş süpermiş hattahatice pipi gibi gözüken şey değişebilir biz de 12. haftada gördük sandık ama dr bize dedi ki şuan hiçbişey belli olmaz o başka bişey de olabilir tuzluk kadar çocuk daha dedi bi de güldü Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin de ister paşan gelsin ister prenses olsun hepsinin keyfi, tadı ayrı güzelmiş, kendi evladın olunca 3. 4. de aynı cins olsa yine bişey değişmiyormuş öyle diyorlar tecrübeli anneler.. ama seni anlıyorum ben de inanılmaz merak içindeydim insan bir an önce belli olsun da kızım ya da oğluşum diye seveyim istiyor, isim bulmak alışveriş yapmak için hevesleniyorsun, 1 ay sonra net söylerler hayırlı evlat olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?