Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam canımmm iyiylik senden naberrr
ateş topiğine koydum bak tablomu

bende iyiyim senin gibi uykum var akşam ruyam yuzunden boluk pörçük uyududm ya yine acayip ruya gördüm haha anlatayım kıbrısta savaş cıkmıs ben evde tek basıma kalmısım her taraftan ucaklar gecıyor sokaga cıkma yasagı geldıgınden annemler yanıma gelemıyormus ayy bı uyandım korkuyla anlatamam sonra uyudum tekarar kaldıgım yerden devam ruyaya budefada ingiliz kraliyetinden prensler yanımda bulunu verdı yan eve sıgınmıslar yalnız oldugumu goruncede yanıma gelmısler ayy sonra ablamm ynaımda bulundu ben ablamam annemın altınlarını alalım hem resımlerı hatıra onlar ve gıdelım kacalım burdan deyıp duruyomusum ayy oyle bir ruya ıste ıcımı karartan

günaydın kuzucuklarımmmmmm nasılsınız ne var ne yok ne ettiniz ben yokken bakem anlatın

canım ben iyiyim sen nasılsın ? ay senin ufaklıgın cınsıyetı belli mi oldu ne peki ? benım daha belli deil inşallah yarın öğrenicem

canım ben iyiyim sen nasılsın ? ay senin ufaklıgın cınsıyetı belli mi oldu ne peki ? benım daha belli deil inşallah yarın öğrenicem

günaydın canım şükür iyiyim bacaklarını kaldırdı açtı benimki ortada beyaz bişi gördük pipi :))))))) ama doktor değişebilirde kimseye söylemeyin dedi.sağır sultan bile duydu :)))))))

ahahahaaa
vallaa tam aksiyon fikmi çeviriyosun kuzum ya :))
bende bikaç gündür karışık gördüm yaa hayır olsun inş

günaydın canım şükür iyiyim bacaklarını kaldırdı açtı benimki ortada beyaz bişi gördük pipi :))))))) ama doktor değişebilirde kimseye söylemeyin dedi.sağır sultan bile duydu :)))))))

hatice kızzzzzzz pipisini yesinler onun anam millet 16 haftalıkkken göremiyoooo
sizinkine bak hemen göstermeye meraklı

ben burdayımmmm
sorma hemen ayaklar havada yaptı bize :)))

geldim canım işler yoğun birde uykum varki sorma gıtsın

aynen cnm yaaa gözlerimi açamıyorum sanki......
işlere gelince bzmde çok yoğun aslında ama cnm hiç çalışmak istemiyo
bugünü böyle geçiricem sanırım

ben burdayımmmm
sorma hemen ayaklar havada yaptı bize :)))

yirin onun ayacıklarınııııııı
eee nabtın kız 4 gün anlat bakalımmmm
ohh ne güzeldir evde yatmak
gerçekten tv de bişey yok gerçi amaaa
film alıp bol bol film izleseydin :)

Son düzenleme:

saat 9-10 gibi kalktım sabahları magazin programı var onu izledim hersabah kendime kahvaltıya neler yaptım neler
Sonrası sıkıcıydı zaman hiç geçmiyor tvde bişey yok uyudum sürekli zaten evde olmak hiç bana göre değil ilk gün güzeldi sadece sonra 3 gün bayıldım resmen

dimi yaa 1-2 gnden sonrası sıkmaya başlıyor...
öğleden önce yine izlenebilir şeyler var gülben'in programı fln güzelmş
ama öğleden sonrası hepten facia :))

bide benim akıntım çok oluyodu geçen ay doktora gittim bi hap bi de fitil verdi bunları kullan hemen hamile kalırsın dedi bakalım hayırlısı

canlarım nasılsınız bakalım...

ofise daha yeni geldim sabahtan beri sürtük gibi geziyom bi oraya bi buraya. yemeğimizide yedik ohh:) ama artık eskisi gibi yiyemiyorum yaa ne yesem ağzımda sanki. midem bulanıyo.
gecen ay 4 kilo aldım die vitamini kesmiştik ya bu ay sadece 1 kg almışım düşünün gerilemeyi. canm istiyo ama yedğimde midem alt üst oluyo.

güzel bir haftasonu geçirdik. cmtesi zaten tosunumu gördüm onun gzelliği vardı. cicilerimizi yıkadık ütüledik yerleştirdik mis gibi oldu hrşey cantamızı bile hazırladık:) dünde havayı güzel bulunca attık kendimizi sokağa. gezdik dolaştık. duvar stickerlarını aldık halımızı aldık. eve gelip onlarla uğraştık akşam yemeğini 9,30da yedik düşünün insan kaptırıyo kendini zaman nasıl geöiyo anlamıyosun. bi perdemiz kaldı eksik. onuda annem halledecek buhafta sağolsun. resimleride çektik size göstermek için eklerim bugn bi ara:)

mrb canım maşallah sizeee allahım her daim böyle mutlu etsin sizii sağ sağlim alın kucagınıza yavrunuzu

hoşgeldin bende tek başıma pinekliyorum burda

yaaaa kimseler yok hhakkaten bende işlerimi brz toparladım
artık sizlen takılayım diyorummmmmmm
kaybolmazsanız şayet

selam canım hoşgeldinnnnnnnn
ohh ne güzel bi haftasonu olmş gerçektende
güle güle kullansın herbişeyini tosunumuzz inşşş
resimleri bekliyoruzzzzzz hemennnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…