Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dırım dırım dırımmmmmmm beklenen soruuuuuuuuuuuu
12 -max 4 şubat gibi bişey canım daha var
ne durumdayım bi düşüneyim sanırım umutsuz vakayım

uwww daha varmış epey hiç sorma ya benim yumurtalar çatlamadan bende umutsuzluk yaşıyorum bu ay tam 7 hamile haberi aldım millet şakır şakır hamile kalıyooo (( hakkımızda hayırlısıı

uwww daha varmış epey hiç sorma ya benim yumurtalar çatlamadan bende umutsuzluk yaşıyorum bu ay tam 7 hamile haberi aldım millet şakır şakır hamile kalıyooo (( hakkımızda hayırlısıı

sormaa bende aldım o haberden baya bi :)
son 1 haftaa, dur sen daha yaşama sonuçta çatlamamışsın daha
güzel beslen de iyi çatlasın yımırtaların cnm inşş hayırlısıyla sende gzel haber verirsin bize
14 şubata sürpriz yapmayı o kdr istiyorum ki keşke olsa.
ateşim düzgün giderse 12 sinde bi test yaparım belki varsa çıkıyo ztn
tahminimde bikaç gn erken yumurtladım bu ay ztn
bakalım artık hayırlısı...

amaaaaaaaaaandaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bunu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmm güle güle kullanın inşş huzurla sağlıklaaa
allah bozmasın mutluluğunuzu, nazarlardan saklasın paşamızı
bebek olasım geldi ulen bnmde olsn öyle odam :))))

canım cokk güzel olmuş :) nazar boncugu koymayı unutmayın sakın :)

allahh istyen herkese nasip etsin inş. bncede güzel oldu odamız. nazar boncuğumuzu nazar dualarımızı asıcaz inş. perdemizde yapılsın ozaman daha güzel olcak.
hazırlık yapmak okadr güzel ki yerleştiriyosun misler gibi kokuyo herşeyi evde 10 dk bir odaya girip girip baktık valla eşimle. sağlıklı birşekilde kucağımıza alalım rahatca yatsın odasında tosunum inş.

amin bitanem sağol. daha cicileri sizin olsun inş.
görgüsüzün bi oğlu olmuş tutmuş şeyciğini koparmış diyo annem

:)))))))))))) ben o çocuğu bulmak için neler yaşadım deseydin yap kız sonuna kadar çıkar tadını ohhh valla bende herkese resmini gösteriyorum deli gibi burası kolu gözü diye o lafı banada diyorlar ne derlerse desinler umrumda bile değil

selam kızlar ben geldim nasılsınız? esma oğlunun odası çok güzel ollmuş rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inş.

bnmde günüm çok yoğun ve sıkıcı geçti kızlar.... neseki yarın asistanım başlıcak işe mutlu oldum

zuhalcim azcık kaldı maşallahh bugünleride gördük. sabret azcık daha. bnde artık iyice zorlanıyorum ama çalışınca çok kendini düşünmüyosun o yüzden daha çabuk geçiyo:)

esmaaaaaa bayıldım odanıza maşallahh, çok da güzel konsept winnie the pooh!! ben de hazırlamak istiyoruum bir an öncee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…