- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.201
Günaydın herkese...
canım günaydııın nasılsın bakalım ??
günaydın kızlar....
dün giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum...
kas ağrılarım geçmedi geçmiyor geçmeyecek, kasık aralarım vajinanın üstü, popo kaslarım
çok ağrıyor yürümeye başladığım anda ayaklarıma ağrı iniyor bel ağrısı başlıyor akşam sürekli yatıyorum
o şiddetli kusmadan sonra bu ağrılar kaldı bende cumartesi ikili testi atlatayım doktorumla görüşeceğim gerçi
idrar kültürü yaptırdım yine aynı şekilde aynı oranda üreme çıktı anlam veremiyorum diğeriyle birebir aynı bugün fakslayacağım
doktora , bulantım geçmedi sabahları çıkarmaya devam bide adet dönemim geliyor vucudum iyice ağrıya mehilli oldu, kafam bi dünya
mutsuzum elimde değil geçecek mi bilmem düzeleceğime daha kötü oluyorum beni tek mutlu edecek şey bebeğimin güzel haberlerini almak
herkese s.a kızlar nasılsınız esmacım oda süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şirin allahım saglıkla kullandırsın eeeeeee kızlar farklı haberler yok sanırım baharcım cinsiyeti ögrendinmi canım
günaydın kızlar....
dün giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum...
kas ağrılarım geçmedi geçmiyor geçmeyecek, kasık aralarım vajinanın üstü, popo kaslarım
çok ağrıyor yürümeye başladığım anda ayaklarıma ağrı iniyor bel ağrısı başlıyor akşam sürekli yatıyorum
o şiddetli kusmadan sonra bu ağrılar kaldı bende cumartesi ikili testi atlatayım doktorumla görüşeceğim gerçi
idrar kültürü yaptırdım yine aynı şekilde aynı oranda üreme çıktı anlam veremiyorum diğeriyle birebir aynı bugün fakslayacağım
doktora , bulantım geçmedi sabahları çıkarmaya devam bide adet dönemim geliyor vucudum iyice ağrıya mehilli oldu, kafam bi dünya
mutsuzum elimde değil geçecek mi bilmem düzeleceğime daha kötü oluyorum beni tek mutlu edecek şey bebeğimin güzel haberlerini almak
a.s hoşgeldin nasılsın canım
uykumu alamadım yine başım ağrıyo brz hava çok kapalı mutsuzum cnm kısaca
sen nasılsın...heyecan var dimi
çok şükür be tatlım uykumu alamadım baş agrım var okul başladı eşimin sanki bende gidiyomuşum gibi her sabah uyku iptal hasret kaldım yani hamileyken uyuyanlara senden nbr
ay ben uyudum canımya uzun zaman sonra ruya gormeden uyandım burdada hava kapalı yagmurlu evdede kadın evi temizliycekti bugun camlar kalıcak mecburen bu hafta. heycanım dorukta hem acayıp bır gergınlık var acaba gelısımı tamamı dıye nmerak edıyorum dıyer yandan gosterır umarım cinsiyetini diye dua edıyorum . annem ve kayınvaldem de kontrole gelicekti bizimle ama annem gelemiyor nöbet koymuslar gece yarısına kadar işlemek zorundakayınvaldem yalnız gelicek ayy kontrolden sonra onu cekıcem basımda biliyorum benden fazla soru sorucak doktora ama sorularda eminim hep ev işi yapmamamla ilgili olacak taktı kafayı iş yapmıyorum diye oğlu yardımcı oluyor yaa rahatsız oluyor
iyi olmaya çalışıyorum canım,
yat uyu ya koca gün var önünde ohh..
hadi bakalım hayırlısı, bugün artık gösterir diye umuyorum
kayınvaliden de alem kadın vallahi temizlikle bozmuş kafayı
gelin mi aldı gündelikçi mi, o hangi sıfatla seni denetliyor onu anlamıyorum söz konusu olan senin evin zaten,
neyse boşver sen...
canım çok geçmiş olsun,
doktorunla görüş bakalım o sana bir yol gösterir canım belki ilaç verir,
dinlenmen lazım sanırım bol bol bazı hamilelikler bunu istiyor cnm
inş en kısa zmnda geçer bunlar, bebeğin iyidir korkma sen.
canım benm sıkıntı olması normal vücud kendini farklı bi duruma alıştırıyr zaten bu durumlar karşısında en güzel armagan bebişlerimiz o yüzen sıkma canını zamanla geçecek bizde az sıkıntı yaşamadık biraz sabır canım ilk zamanlar çok daha fazla oluyo ama normaldr allahın iznyle atlatrsn
günaydın uykucularrrr
serfik nerdesin kuzumya çok normal bunlar bende öyleyim canım sağ kalçam nasıl ağrıyor adım attıkça bıçak saplıyorlar sanki sürüyorum ayağımı bi bastonum eksik ama bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı bende 2 hafta sonra gitçem 2 li test için sende takılma ağrılara
kızlar gece uykum artık yok denecek kadar az bide hep rüyamda yemekler görüyorumhep açım
saat 5 te kalktım bişeyler yedim öyle biraz dalmışım şişko olacam ben
hapşuu inşallah cindi,yetini öğrenirsin canım kaçta gidiceksin doktora o kaynannı öptüm :)))))))))
serfikciğim coook gecmiş olsun kısa sürede iyleşirsin inşallah. su enfeksıyonda zor iş bılıyorum allah yardımcın olsun
günaydın haticem, dün çok kötüydüm , bugün de pek farkım yok ağrılarım şiddetli çok fazla popomun üstüne oturamıyorum düşün , inşallah bende cumartesi görürüm
kıpır kıpır, maşallah ona da kıyamam ben ona, sen açılktan uyuyamıyorsun ben ağrıdan:) kilo aldın mı canım , ben aldığımı da verdim yine aynı kilodayım
kafaya fazla tamıyorum canım zaten taksam 24 saat oturmadan ev temizliği yapardım eşimde annesinden cekmiş temizlik hastası o da ama sayemde bıraz duruldu allahtan :) ya kadın cok titiz hani temizlik hastası ondan böyle yoksa iyi bir insan aslında. neyse senin ates ne oldu bugun ?
kalçamda çok ağrım var bacağımda kararma başladı benim.gören 4-5 kilo almışsındır diyor ama sadece 1 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?