Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

napcaz bu ağrılarla haticem yaa dayanıyoruz da valla çok kötü yani ağrıdan oturamıyorum , 1 kilo iyi canım göbek çıktı mı beni çıktı:)

canıma agrılar cok erken başlmıs sizde ya allah yardımcınız. bende 42 kilo ile hamıle kalmıstım 17. haftamda 45 kilo aldım ayy daha cok kilo alsam yaa zaten dogumdan sonra fazla kılo vermeyı de dusunmuyorum dun hamılelık bakmaya cktım kendı kıyafetlerım artık daralmaya basladı dıye ayy alamadım small nu ancak 9 ayımda gıyerım okadar buyuk yapıyolar kalıpları. bıde baya gulduk ordakı calısanla hamıle bayan nasıl bırı dıye sordu benım dıyence kac aylıksınız dedı 4. bucuk dedım verdıgı tepkı dalgamı gecıyosunuz oldu yaa göbegım yenı cıkmaya basladı ınsanlar anlamıyo bıle bı tek benı ıyı tanıyanlar anlayabılıyor. hem ıyı aslında bır yandan da kotu belli olsun ıstıyorum cunku.

evet çok erken başladı canım tek korkum enfeksiyonun bu ağrılara yol açmaması , bakalım doktor ne diyecek... doğuma kadar 50yi geçersin canım merak etme , kıyafet bulmak zor evet yaa ben bile bulamıyorum ki sen zayıfsın daha zor bulursun beli lastikli şeyler bul canım yok mu oralarda idarelik , benimde pantolonlarım sıkmaya başladı
ay başı alırım bişeyler artık kısmetse

valla oyle yapıcam eşofman falan bulunur zor deılde iş yerınde gıymek ıcın zor bulurum yanı ustume gore bulurum ama laztıklı olmadıgından kısa sure sonra ustume olmamasından korkuyorum. bakalım bır yolunu bulacayım artık halam terzı en kotu basına dıkılırım dıker bana kıyafet :)

napcaz bu ağrılarla haticem yaa dayanıyoruz da valla çok kötü yani ağrıdan oturamıyorum , 1 kilo iyi canım göbek çıktı mı beni çıktı:)

göbek çıktı kıyafetlerim sıkıyor pazar günü alışverişe gittim hiç bişey beğenemedim sadece bi bluz aldım bide haftaiçi klasik giyinmek durumundayım napıcam bilmiyorum maltepede bi yer buldum oraya bakıcam bi akşam.solda bişeyim yok ama sağ kalçam öldürüyor beni doktor normal dedi bol bol ayak uzatılı yatıcaksın yorma kendini dedi.ama ben 10.30 saat pc başında oturuyorum nasıl olacaksa ayak uzatmak idare edicez artık yapıcak bişi yok parol verdi ama hiç içmedim daha sürüye sürüye geziyorum ayağımı

göbek çıktı kıyafetlerim sıkıyor pazar günü alışverişe gittim hiç bişey beğenemedim sadece bi bluz aldım bide haftaiçi klasik giyinmek durumundayım napıcam bilmiyorum maltepede bi yer buldum oraya bakıcam bi akşam.solda bişeyim yok ama sağ kalçam öldürüyor beni doktor normal dedi bol bol ayak uzatılı yatıcaksın yorma kendini dedi.ama ben 10.30 saat pc başında oturuyorum nasıl olacaksa ayak uzatmak idare edicez artık yapıcak bişi yok parol verdi ama hiç içmedim daha sürüye sürüye geziyorum ayağımı

kızlarrr
bütün hamişleri tebrik ederim öncelikle..ne çok sevindim hatice,serfik ,greenmoon,daha kim var bilmiyorum..
aynı anda bi kaç yeri birden takip etmek zor..

ooo hala varsa hiç üzülme diktir ona niye geziyorsun boşuna:)

günaydın kızlar nasılsınız? serpil canım geçmiş olsun neden o kadar çabuk başladı ağrıların anlamadım

günaydın zuzummm , faceden aldım haberini ama dün giremedim buraya kızlara haber veremedim maşallah tosunun büyümüş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah,
off zuzu yaaa yine üreme çıktı bende acaba o mu yapıyor ama çarşamba şiddetli kustuğumdan beri geçmedi bu ağrılarım şiddeti de ağrıyor erken başladı böyle giderse
ne yaparı bilmiyorum artık uzun yürüyüşler yapamıyorum

ben geçen hafta bakmıştım hiç bişey bulamadım idare ediyorum artık, senin tek taraflı benim şeyime kadar ağrıyor yaaa nasıl bişeyse bu başıma iş açmaz inşallah, ben minset içmek zorunda kaldım iki kere şiddetli baş ağrım oldu

bnmde karnım ağrıyooooo bacaklarımda ağrıyo baldırlarım böyle zonk zonk...
dökülüyorum yaaa bana noluyosa

teşekkür ederim , kk bayansu , senin nasıl gidiyor az kalmış:)

beni hiç sorma,iyice ağırlaştım 12 kilo aldım offf of
geceleri tekmeden tokattan uyuyamıyorum..eşimde kolunu bacağını üstüme atıyo resmen babasıyla kızından işkence görüom ben yaaa
senin doğum hangi ay canım?

ooo işin zor desene bide kocadan zulum görüyorsun sende ona bi tekme indir:)
kısmetse ağustosta doğum daha küçüğüz

kızlarrr
bütün hamişleri tebrik ederim öncelikle..ne çok sevindim hatice,serfik ,greenmoon,daha kim var bilmiyorum..
aynı anda bi kaç yeri birden takip etmek zor..

oooo kaçak gelmiş sağol canım o kervana bizde katıldık maşallah seninde az kalmış kızını inşallah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin mevlam

sağol cnm, sen nasılsın?
yok yaa belirti melirti değil ya sağlam üşüttüm
yada erken gelicekler öyle hissediyorum..

bende iyi sayılırım dikkat et kendine bak bu gece yatarken 1 bardak süt,yarın cay bardagı pekmez,2 yemek kaşıgı ceviz içi,yarım cay kaşıgı tarcını karıştır iç iyi geliyo halsizlige filan erken falanda gelmesinler hiiç gelmesinler hatta artık bizde hamile kalalım yaaa

ooo işin zor desene bide kocadan zulum görüyorsun sende ona bi tekme indir:)
kısmetse ağustosta doğum daha küçüğüz

hee yaa,qadın sığınma evine yerleşicem bu gidişle..şöyle bi gece huzurla uyusam yaa bide göbiş büyüdü ya artık eşimde sıkı sıkı sarılınca hiç kımıldayamıyorum..bazende dediği gibi offf diyee bi tekme atıyorum arkasını dönüyo,sabah bi kalkıyorum yine yapışmış heryanım ağrıyor

daha cinsiyetide belli değil dimi sanki kızın olucak senin içime öyle doğuyoreee

oooo kaçak gelmiş sağol canım o kervana bizde katıldık maşallah seninde az kalmış kızını inşallah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin mevlam

aminnnn,hepimizin kuzum...kaçağım ama seviyorum sizi
napiim yavrum,karnımdaki,yanımdaki,koynumdaki derkene size sıra gelmiorrr
senin cinsiyet bellimi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…