- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.241
bende iyi sayılırım dikkat et kendine bak bu gece yatarken 1 bardak süt,yarın cay bardagı pekmez,2 yemek kaşıgı ceviz içi,yarım cay kaşıgı tarcını karıştır iç iyi geliyo halsizlige filan erken falanda gelmesinler hiiç gelmesinler hatta artık bizde hamile kalalım yaaa
o hiç belli olmaz belirti falan arama sen hergün yorganı silkele allahın izniyle inşallah olucak
hee yaa,qadın sığınma evine yerleşicem bu gidişle..şöyle bi gece huzurla uyusam yaa bide göbiş büyüdü ya artık eşimde sıkı sıkı sarılınca hiç kımıldayamıyorum..bazende dediği gibi offf diyee bi tekme atıyorum arkasını dönüyo,sabah bi kalkıyorum yine yapışmış heryanım ağrıyor
daha cinsiyetide belli değil dimi sanki kızın olucak senin içime öyle doğuyoreee
aminnnn,hepimizin kuzum...kaçağım ama seviyorum sizi
napiim yavrum,karnımdaki,yanımdaki,koynumdaki derkene size sıra gelmiorrr
senin cinsiyet bellimi kuzu
günaydın zuzummm , faceden aldım haberini ama dün giremedim buraya kızlara haber veremedim maşallah tosunun büyümüş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah,
off zuzu yaaa yine üreme çıktı bende acaba o mu yapıyor ama çarşamba şiddetli kustuğumdan beri geçmedi bu ağrılarım şiddeti de ağrıyor erken başladı böyle giderse
ne yaparı bilmiyorum artık uzun yürüyüşler yapamıyorum
hee yaa,qadın sığınma evine yerleşicem bu gidişle..şöyle bi gece huzurla uyusam yaa bide göbiş büyüdü ya artık eşimde sıkı sıkı sarılınca hiç kımıldayamıyorum..bazende dediği gibi offf diyee bi tekme atıyorum arkasını dönüyo,sabah bi kalkıyorum yine yapışmış heryanım ağrıyor
daha cinsiyetide belli değil dimi sanki kızın olucak senin içime öyle doğuyoreee
aminnnn,hepimizin kuzum...kaçağım ama seviyorum sizi
napiim yavrum,karnımdaki,yanımdaki,koynumdaki derkene size sıra gelmiorrr
senin cinsiyet bellimi kuzu
amin canım.. dün farkettim canım hiç kimse yoktu ağrıların üremeden olabilir bende de oluyordu ama senin ki kadar olmuyordu
çok kötüyüm zuhal oturup ağlayacağım imdi(
hişşş piskolojik olarakda kendini etkileme ileç kullandın mı bak mantar da olabilir üreme yapıyor çünkü bende olmuştu..
hatceem sen nasılsın? senin nasıl gidiyor?
deniyim canım sağol,
inş cnm bizede nasip olur...
bıraktım artk haticem silkelemeyi fln adeti bekliyorum 5 gün kaldı...
kk_bayansu, sağlıkla kolayca doğurursun inş kızını..allah yardımcın olsun.
yok canım belli değil, belki cumartesi gösterir , bilmem kız diyen de var ama ben erkek diyorum hayırlısı bakalım
çok kötüyüm zuhal oturup ağlayacağım imdi(
hişşş piskolojik olarakda kendini etkileme ileç kullandın mı bak mantar da olabilir üreme yapıyor çünkü bende olmuştu..
Hatceem sen nasılsın? Senin nasıl gidiyor?
şükür canım iyiyim sen nasılsın sağ kalçamda ağrı var sek sek sekerek yürüyorum :)))))
doktoruma ulaşamıyorum ve çok kötyüm kızlar öyle böyle değil nasıl bişey anlamadım ben yaa
içim titriyor ellerim buz gibi, öksürük var , vücudum çok ağrıyor her noktası nedir bu halim yaa
ağlayacağım cidden dayanayım iyorum ama dayanacak gibi değil ki grip mi, enfeksiyon mu ne bu nee
bebeğim nasıl iyi mi ben kötüyken o nasıl iyi olsun
canım bir ateşini kontrol etsene genelde iç titremesi ateşin yukseldiğinde yaşanır ay canım yani teşhis koyamayız biz ama doktora git enfeksiyon coksa yuksek ates yapabılır
doktoruma ulaşamıyorum ve çok kötyüm kızlar öyle böyle değil nasıl bişey anlamadım ben yaa
içim titriyor ellerim buz gibi, öksürük var , vücudum çok ağrıyor her noktası nedir bu halim yaa
ağlayacağım cidden dayanayım iyorum ama dayanacak gibi değil ki grip mi, enfeksiyon mu ne bu nee
Bebeğim nasıl iyi mi ben kötüyken o nasıl iyi olsun
serpil ateşinin olmaması lazım hamilelikte ona dikkat et. Ama bence grip oluyorsun bol bol c vitamini al şimdiden
serpilcim bence sen bugün doktora muayne olup hatta rapor al 2-3 gün dinlen canım
yarın fln kar bekleniyor yine hava soğuyacak iyice
hepten üşütme yollarda
şuan ağlıyorum var yaa, izin vermez ki surat on karış zaten halimi görüyor geli geçerken , ateşimi ölçmem lazım benim yaaa sanırım ateşim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?