Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

deniyim canım sağol,
inş cnm bizede nasip olur...

o hiç belli olmaz belirti falan arama sen hergün yorganı silkele allahın izniyle inşallah olucak

bıraktım artk haticem silkelemeyi fln adeti bekliyorum 5 gün kaldı...

kk_bayansu, sağlıkla kolayca doğurursun inş kızını..allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

amin canım.. dün farkettim canım hiç kimse yoktu ağrıların üremeden olabilir bende de oluyordu ama senin ki kadar olmuyordu

yok canım belli değil, belki cumartesi gösterir , bilmem kız diyen de var ama ben erkek diyorum hayırlısı bakalım

amin canım.. dün farkettim canım hiç kimse yoktu ağrıların üremeden olabilir bende de oluyordu ama senin ki kadar olmuyordu

çok kötüyüm zuhal oturup ağlayacağım imdi(

hişşş piskolojik olarakda kendini etkileme ileç kullandın mı bak mantar da olabilir üreme yapıyor çünkü bende olmuştu..

hatceem sen nasılsın? senin nasıl gidiyor?

yok be güzelim etkilemiyorum kendimi bastonla gezecek durumdayım, antibiyotik içtim zaten geçmemiş demek, kaşıntım falan hiç yok sadece sarı akıntım oluyor o kadar

sağol bitanem,sıra sanada gelir inşallah
yok canım belli değil, belki cumartesi gösterir , bilmem kız diyen de var ama ben erkek diyorum hayırlısı bakalım

çok kötüyüm zuhal oturup ağlayacağım imdi(

hayırlısı tabi canım

şükür canım iyiyim sen nasılsın sağ kalçamda ağrı var sek sek sekerek yürüyorum :)))))

geçmiş olsun tatlım biraz nazlı geçiriyorsunz sanırım gebeliği serpille sen ama olsun o kadar yokh sana da geçmiş olsun tatlım agrıların varmış inş bebişdir. kızlar ben cıkıyorum yine gelirim öptüm sizi

doktoruma ulaşamıyorum ve çok kötyüm kızlar öyle böyle değil nasıl bişey anlamadım ben yaa
içim titriyor ellerim buz gibi, öksürük var , vücudum çok ağrıyor her noktası nedir bu halim yaa
ağlayacağım cidden dayanayım iyorum ama dayanacak gibi değil ki grip mi, enfeksiyon mu ne bu nee
bebeğim nasıl iyi mi ben kötüyken o nasıl iyi olsun

canım bir ateşini kontrol etsene genelde iç titremesi ateşin yukseldiğinde yaşanır ay canım yani teşhis koyamayız biz ama doktora git enfeksiyon coksa yuksek ates yapabılır

canım bir ateşini kontrol etsene genelde iç titremesi ateşin yukseldiğinde yaşanır ay canım yani teşhis koyamayız biz ama doktora git enfeksiyon coksa yuksek ates yapabılır

işteyim canım derece yok ki yanımda ama ateş yok çok üşüyorum şuan doktoru arıyorum açan yok izin de alamam şimdi nasıl aşam olacak eve gideceğim ben felaket durumdayım dökülüyorum resmen

serpil ateşinin olmaması lazım hamilelikte ona dikkat et. Ama bence grip oluyorsun bol bol c vitamini al şimdiden

serpil ateşinin olmaması lazım hamilelikte ona dikkat et. Ama bence grip oluyorsun bol bol c vitamini al şimdiden

inşallah griptir haticem enfeksiyon yapıyorsa yandım ben gribi bi şekil atlatırım , ateşimi ancak eve gidince ölçerim şeytan diyor işi brak gebersen hastalıktan umurlarında değil

selam kızlar..
13 haftalık bebişimle ( hissettiğim kadarıyla oğluşumla ) geldik..
yine annemin evindeyim
sıcak yemek yemezsem mahvoluyorum..kendim de yapamıyorum ee kayınvalidem de kayınımın düğünüyle uğraşıyor bu aralar..
eşimden ayrı kalmak çok zor..
dün akşam geldi yemeğe ağladım sarılıp çünkü bu durum çok üzüyor beni..
cumartesi dönüyorum evime ve inşaallah daha iyi olurum bir daha ayrı kalmam yuvamdan kocamdan..
17sinde kontrolüm var kim bilir belki cinsiyet öğreniriz..
29 şubatta 16.haftadayız acaba belli olur mu diye sabırsızlanıyorum ................

Ben geldim..
güya hafif yiyim dedim öyle de yaptım ama niye rahatsız oldum yine yaa
çok şiş hissediyorum kendimi püffff yemicem yemek fln artık

serpilcim bence sen bugün doktora muayne olup hatta rapor al 2-3 gün dinlen canım
yarın fln kar bekleniyor yine hava soğuyacak iyice
hepten üşütme yollarda

serpilcim bence sen bugün doktora muayne olup hatta rapor al 2-3 gün dinlen canım
yarın fln kar bekleniyor yine hava soğuyacak iyice
hepten üşütme yollarda

şuan ağlıyorum var yaa, izin vermez ki surat on karış zaten halimi görüyor geli geçerken , ateşimi ölçmem lazım benim yaaa sanırım ateşim var

şuan ağlıyorum var yaa, izin vermez ki surat on karış zaten halimi görüyor geli geçerken , ateşimi ölçmem lazım benim yaaa sanırım ateşim var

canım ya arkadasın varsa yanında rıca et baksın atesıne en bakınca anlamazsın ama o bakınca anlar ve bence gozunu yum ve atesım cıkmıs doktora gıtmem lazım deyıp ızın al bırsekılde canım yaa off oyle hasta hasta oturma orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…