- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.261
şuan ağlıyorum var yaa, izin vermez ki surat on karış zaten halimi görüyor geli geçerken , ateşimi ölçmem lazım benim yaaa sanırım ateşim var
canım ya arkadasın varsa yanında rıca et baksın atesıne en bakınca anlamazsın ama o bakınca anlar ve bence gozunu yum ve atesım cıkmıs doktora gıtmem lazım deyıp ızın al bırsekılde canım yaa off oyle hasta hasta oturma orda
hay allah yaa, kuzum saat daha 2 nasıl bekleyip dayanıcan
azcık numaradan ayılıp bayıl yaaaa öyle olnca tutamaz mecbur doktora yollar canım
arkadaşım baktı canım hafif var dedi, ıhlamur yaptı onu içiyorum, allah kimsenin eline düşürmesin istifayı basıp gideceğim
beni görmemezlikten geliyor desem
Serpil 9 ay boyunca seni çıkartamaz surat yaparsada yapsın sallamıycaksın izin al çık dr git bikaç gün dinlen evde iyi gelicektir
günaydınnnnnnnnnnn kızlar kar yağıyor yine dondum gelene kadar gelin hadi sıcacık çayım kahvem var
kızlar bu sabah komik bişey oldu yüzüstü yatıyorum kasıklarıma bi ağırlık ağrı giriyor yan yatıyorum geçiyor birden yine yüzüstü başlıyor dönünce duruyor oyun oynadım bu sabah :))))))))))))
ayyy burda yağmıyoo daha çok özendim hemen yağsın tatil olsun
çayy ve kahvaltı brzdan gömülcem bendeeeee
ya kızlar bnm göğüslerim çok ağrıyo, içten içten ağrıyo yaa değişik böyle aradada sancı giriyo
normalde uçları acırdı reglden önce dokununca fln yine acıyo o tamam ama böyle bi ağrı hiç hatırlamıyorum.
ben yine başladım bata 4 kala sendromu.................
günaydın kızlar nasılsınız ? deryacığım o belirti adet içinde olabilir hamilelik belirtiside bugun ates tablonu koymamıssın yukseldımı atesın ?
dört dönmüşsün tam olmuş heheheeeeeee
şmdi nası geçtimi bacağın fln?
serpil nabtı acaba
günaydın kızlar nasılsınız ? deryacığım o belirti adet içinde olabilir hamilelik belirtiside bugun ates tablonu koymamıssın yukseldımı atesın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?