Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

şuan ağlıyorum var yaa, izin vermez ki surat on karış zaten halimi görüyor geli geçerken , ateşimi ölçmem lazım benim yaaa sanırım ateşim var

hay allah yaa, kuzum saat daha 2 nasıl bekleyip dayanıcan
azcık numaradan ayılıp bayıl yaaaa öyle olnca tutamaz mecbur doktora yollar canım

arkadaşım baktı canım hafif var dedi, ıhlamur yaptı onu içiyorum, allah kimsenin eline düşürmesin istifayı basıp gideceğim

hay allah yaa, kuzum saat daha 2 nasıl bekleyip dayanıcan
azcık numaradan ayılıp bayıl yaaaa öyle olnca tutamaz mecbur doktora yollar canım

beni görmemezlikten geliyor desem

herkes dökülüyo muu, ağrılarınız mı var, geçmiş olsun kızlar ne diyebilirim ki, şu an ilaç kullanamazsınız zaten. serpil rapor al canım o halde gitme işe, grip olacaksın heralde, bazen önce kas ağrılarıyla başlar zaten. hamile olmasan alırsın ilaçlarını, ne burnun akar ne ağrın olur ama şu an sadece ıhlamur içip evde yatak yorgan yatarak atlatabilirsin dinlenmeyi ihmal etme çok çok geçmiş olsun yaa

slm canlarım sabahları gıremıyorum ama aksamları muhakkak gırıp okuyorum herkez dokuluyor ee hem gebıslık hem havalar soguk allah yardımcınız olsun kızlar
malum esım ızınde trım tırım resmen sokak sokak ev arıyoruz cok yoruldum ve bısı buldugumuzda yok cok sınırlerım bozuldu aglıyorum artık sınırden ne olur dua edın kızlar nasıpımız cıksın artık karsımıza benden bukadar opuyorum hepınızı

günaydınnnn kızlar burası hamile topiği oldu çıktı valla hamile kalmadan epey tecrübe kazandık inş. bizde hamile kalırsak hersey çok daha güzell olcak dimi deryaaaaa :))))

Günaydın kızlar,

selmacım inşş gönlünüze göre bir ev bulursunuz hemencik
biliyorum çok zor bizde sokak sokak arıyoruz resmen ama yok

Melekçim inşş sıra bizde dediğin gibi öğreniyoruz herşeyi
bnm gözüm korkuyor da değil ama dökülüyor bu kızlar yavvvv
ben şmdiden dökülüyoorum o zmn heralde hurdaya çıkarım
adam da boşamazsa beni iyidir

kızlar bu sabah komik bişey oldu yüzüstü yatıyorum kasıklarıma bi ağırlık ağrı giriyor yan yatıyorum geçiyor birden yine yüzüstü başlıyor dönünce duruyor oyun oynadım bu sabah :))))))))))))

günaydınnnnnnnnnnn kızlar kar yağıyor yine dondum gelene kadar gelin hadi sıcacık çayım kahvem var

ayyy burda yağmıyoo daha çok özendim hemen yağsın tatil olsun
çayy ve kahvaltı brzdan gömülcem bendeeeee

ya kızlar bnm göğüslerim çok ağrıyo, içten içten ağrıyo yaa değişik böyle aradada sancı giriyo
normalde uçları acırdı reglden önce dokununca fln yine acıyo o tamam ama böyle bi ağrı hiç hatırlamıyorum.
ben yine başladım bata 4 kala sendromu.................

dört dönmüşsün tam olmuş heheheeeeeee
şmdi nası geçtimi bacağın fln?
serpil nabtı acaba

günaydın kızlar nasılsınız ? deryacığım o belirti adet içinde olabilir hamilelik belirtiside bugun ates tablonu koymamıssın yukseldımı atesın ?

belirti falan arama canım bende hiçbişey olmadı biliyosun. takılma onlara

günaydın kızlar nasılsınız ? deryacığım o belirti adet içinde olabilir hamilelik belirtiside bugun ates tablonu koymamıssın yukseldımı atesın ?

yaa evt cnm belirtiler ztn nerdeyse aynı, sadece bnm göğüslerim bu kdr ağrımazdı
dünden beri zonkluyo sanki içten değişik bişey.
neyse yormayacağımmmmmmmm :)
ateşim bugün bi tık arttı cnm 36,7 çıktı,
ama gece 3 kez uyandım yine saatinden bi saat erken ölçmek zorunda kaldım, yani yine saati tutturamadım
ama ne yapayım bunu girdim tabloyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…